Nøglebestilling| 82 82 82 09
Videoovervågning & alarm skiltning hos kunde

Indbrudssikring hos samarbejdspartner LH træbyg

KEYPARTNER har installeret nyt låsesystem, alarmsystem og videoovervågning hos vores faste samarbejdspartner, LH træbyg. Virksomheden er for nyligt flyttet i større lokaler og havde derfor behov for en sikkerhedsopgradering. Følg med i installationen i videoen herunder, og hør hvad Kim Bolt, chef i LH træbyg, synes om samarbejdet med KEYPARTNER.

Fast samarbejdspartner til alt i låsearbejde og sikringsinstallationer

LH træbyg er et tømrerfirma lokaliseret i Rødovre, som tilbyder fagentreprise og andre tømreropgaver for ejendomsadministrationer, private og offentlige bygherrer.

KEYPARTNER har gennem de sidste 4 år haft fast samarbejde med LH træbyg, hvor KEYPARTNER har rykket ud til alle sager, hvor LH træbyg har haft brug for en låsesmed eller sikringsinstallatør. Efter 4 års samarbejde hjælper KEYPARTNER forsat virksomheden med alt i låseservice, dørautomatik, adgangskontrol, alarmsystemer og videoovervågning, på større og mindre sager, på alle tider af døgnet.

Hurtig respons og montering

Om samarbejdet, siger Kim Bolt: ”Vi har gennem de sidste 4-5 år brugt KEYPARTNER, som vores faste samarbejdspartner, når vi har haft problemer med elektronisk adgang, dørpumper, og selvfølgelig alt i låsesystemer, og indbrudsskader, hvis et låsesystem skulle blive smadret.

En klar fordel ved samarbejdet, som Kim fremhæver, er KEYPARTNERS hurtige responstid: ”KEYPARTNER har altid været gode til at komme hurtigt når man ringer. Og når der er noget vi har skulle have tilbud på, har tilbuddet været der lige så hurtigt, som deres montører.”

Kim Bolt betegner samarbejdet, som fordelagtigt og ser det udvikle sig positivt i fremtiden: ”Det er et samarbejde der har været rigtig godt de sidste 4-5 år, og fremadrettet forventer jeg kun det bliver endnu bedre.

LH træbyg har god erfaring med KEYPARTNERs installationer og sikring hos deres kunder. Derfor var det også nærliggende for virksomheden at vælge KEYPARTNER, som sikringsinstallatør og låsesmed til deres egne lokaler.

Indbrudssikring af kontor & værksted

Med udgangspunkt i LH træbygs behov installerede KEYPARTNER et nyt låsesystem, videoovervågning og alarmsystem i LH træbygs værksted og kontor.

Kombinationen af et alarmsystem, videoovervågning og et nyt låsesystem er ideel, fordi det øger ejendommens sikkerhed, da det både har en præventiv effekt og gør arbejdet markant sværere for tyven.

Hvis skiltningen med videoovervågning og alarmsystem ikke er nok til at holde tyven væk, vil tyven skulle bakse låsesystemet op eller finde en anden vej ind i bygningen. Skulle det lykkes, vil der ved indbrud være indvendige og udvendige sirener der lyder. Samtidig vil en vagtpatrulje fra Securitas være på vej til stedet med det samme. Virksomhedens ledelse vil ligeledes blive alarmeret via systemets tilknyttede app. Derudover vil virksomheden have kvalitetsoptagelser af indbruddet, som vil gøre den efterfølgende opklaring nemmere.

Straks besked på telefonen med tyverialarm fra Ajax

LH træbyg valgte at få installeret et alarmsystem fra Ajax med tilknytning til Securitas’ kontrolcentral. Alarmen er trådløs, så virksomheden slipper for kabeltræk rundt om i lokalerne. Derimod sker opsætningen gennem smartphonen og Ajaxs app. Tilknyttede brugere vil fremadrettet også blive alarmeret med push beskeder via appen.
Designmæssigt har alarmen et moderne og stilrent udtryk, der matcher de fleste hjem og virksomheder.

LÆS OGSÅ: Undgå indbrud i virksomheden med alarmsystem

Alarm og nyt låsesystem montering hos LH træbyg

Låsesystem i højeste sikringsklasse fra ABUS Zolit

Med en flytning følger en udskiftning eller omkodning af låsesystemet. LH træbyg valgte at få monteret et nyt låsesystem fra ABUS Zolit. En sikker kvalitetsløsning, som er udstyret med ABUS’ Intop-nøglestopsystem, som stopper nøglen i den rette position. Det betyder, at hvis en indbrudstyv forsøger at komme ind med en manipuleret nøgle uden Intop-systemet, bliver den ikke standset i det korrekte skæringspunkt og cylinderen kan derfor ikke låses op. Zolit serien er patenteret til 2034 og sikret mod autoriseret kopiering. Derfor er Zolit også registret i højeste sikringsklasse hos Forsikring & Pension.

LÆS OGSÅ: Slip for stort nøglebundt med låsesystem

Kvalitetsoptagelser med videoovervågning fra Safire

LH træbyg valgte samtidig at få monteret videoovervågning fra Safire, på kontoret og i værkstedet. Det er vigtigt at vælge et videoovervågningssystem, der leverer skarpe billeder, som gør det muligt at identificere eventuelle gerningsmænd. Videoovervågningen fra Safire sikrer kvalitets HD-optagelser, som gør det lettere efterfølgende at afklare et eventuelt indbrud.

LÆS OGSÅ: Videoovervågning til erhverv

Videoovervågning hos LH træbyg

Fast samarbejde eller sikring af virksomheden

Det er rart at vide hvem der skal ringes til, når man bliver stillet for en låse- eller sikringsopgave. Både så man, som virksomhed, har mulighed for at levere hele løsningen, men også er sikret den leveres i høj kvalitet. Mangler I en fast samarbejdspartner til låse og sikringsopgaver, så tøv ikke med at kontakte KEYPARTNER. Vi kender alt til kravene og behovene, der er til sikring af ejendomme og virksomheder. Samtidighed ved vi hvor vigtigt det er med hurtig respons og udrykningstid.

Måske er det ikke aktuelt med en fast samarbejdsaftale for dig. Men KEYPARTNER tilbyder også indbrudssikring af både boliger og virksomheder – uanset om du vil have monteret nyt låsesystem, videoovervågning eller alarm. Og vi rykker med glæde ud til et gratis sikkerhedstjek af din ejendom.

LÆS OGSÅ: Har du brug for en låsesmed til erhverv

Alt du skal vide om indbrudssikring af din virksomhed

Hvordan sikrer jeg min virksomhed mod indbrud?

En kombination af et alarmsystem, videoovervågning og nyt låsesystem er god, da det både har en præventiv effekt og gør det sværere for tyven. Hvis skiltningen med videoovervågning og alarmsystem ikke er nok til at holde tyven væk, vil tyven skulle bakse låsesystemet op eller finde en anden vej ind i bygningen. Skulle det lykkes, vil der ved indbrud være indvendige og udvendige sirener der lyder. Samtidig vil en vagtpatrulje være på vej til stedet med det samme. Derudover vil virksomheden have kvalitetsoptagelser af indbruddet, som vil gøre den efterfølgende opklaring nemmere.

Hvorfor er det vigtigt med et alarmsystem?

Et alarmsystem nedsætter risikoen for indbrud og ubudne gæster i virksomheden. Alarmsystemet virker præventivt, men hvis det lykkes en tyv at få adgang, vil en høj sirene lyde, som har en skræmmende effekt. Hertil kan man vælge at tilknytte et abonnement hos en vagtcentral, som er klar til at rykke ud når alarmen lyder.

Hvad er fordelene ved videoovervågning?

En klar fordel er den præventive effekt. Videokameraer der er opstillet i virksomheden, har en afskrækkende effekt på tyven og gør de tænker sig om en ekstra gang før de begår indbrud. Samtidig kan de bidrage til hurtig opklaring af tyveri.

Hvad er fordelene ved nyt låsesystem?

Hvis du vil undgå indbrud i virksomheden er det vigtigt t sørge for, at en indbrudstyv har så svært, som muligt ved overhovedet at komme ind i ejendommen. Det kan et nyt låsesystem være med til at sikre. Derudover giver et låsesystem giver mulighed for at flere nøgler kan passe i den samme lås. På den måde kan du bestemme, hvilke nøgler eller personer, der har adgang til bestemte døre.

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko