Nøglebestilling| 82 82 82 09

Sikkerhed i top med tyverialarm

Gør dit hjem sikkert med en tyverialarm. Der er mange fordele med en tyverialarm - både i hus og lejlighed. Det øger sikkerheden mod henholdsvis tyveri, hjemmerøveri og generelt ubudne gæster. Hos KEYPARTNER sætter vi kunden i fokus og tilbyder et komplet skræddersyet system. Du vælger derfor selv hvilke funktioner, din tyverialarm skal have.

Beskyt dit hjem mod indbrud med en tyverialarm

Hos KEYPARTNER forhandler vi mange produkter og har stor erfaring inden for tyverialarmer. Vi er forsikringsgodkendt af Forsikring & Pension. Dette er en garanti for, at tingene fungerer, som de skal. Vi tilbyder en komplet skræddersyet tyverialarmsløsning til kundens eget behov. Du vælger et starterkit, som er selve alarmen, og herefter kan du tilføje ekstra standard enheder:

Elektronisk adgangskontrol med mobiltelefon

Du kan også tilføje andre enheder til din tyverialarm såsom:

 • Røgalarm
 • Udendørs sirene
 • Radio modul
 • Fjernkontrol (brik eller trådløs håndsender)

Jablotron - tyverialarm i høj kvalitet

Hos KEYPARTNER anbefaler vi produkter fra Jablotron, da det er en tyverialarm i høj kvalitet, der giver et sikkert og komfortabelt hjem. Jablotron er en enkel og brugervenlig tyverialarm, som kommer med et smart tilkoblingssystem med en bekræftelse af brik/trådløs fjernbetjening og kode, der er enkelt at styre.

Man opsætter alarmen, så den giver besked via sms/opkald/app afhængigt af dit behov. Med Jablotron er der mulighed for individuel tilkobling, så du kan sikre udvalgte områder af hus eller lejlighed. Hele systemet kan styres ved brug af app’en: MyJABLOTRON. Så du kan betjene tyverialarmen, hvor end du befinder dig, samt tænde og slukke for elektriske apparater.

Der er oprettet over 100.000 brugere på verdensplan, som betjener deres Jablotron tyverialarm ved brug af MyJABLOTRON.

Indbrudssikring

Med så mange indbrud i Danmark, er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at forhindre indbrud i netop din bolig. Til det formål findes der både mekanisk og elektronisk tyveri- og indbrudssikring. Det indbefatter bl.a. låsevindueslåse, gitre, alarm og videoovervågning.
 

Elektronisk lås

Med en elektronisk lås bliver dit liv mindre besværligt. I stedet for at skulle håndtere en fysisk nøgle skal du nemlig blot indtaste en kode for at komme ind i dit hjem. Du tænker måske ikke umiddelbart over det, men det kan faktisk være med til at gøre din hverdag langt mere bekvemmelig.
 

Videoovervågning

Hos KEYPARTNER tilbyder vi også kamera- og videoovervågning til privat. Med et videoovervågningssystem har du altid tage et kig inden for i din privatejendom. Vi leverer og installerer udelukkende de bedste overvågningssystemer med fokus på høj kvalitet, maksimum sikkerhed og brugervenlighed.

Dit valg af alarmsystem

Du kan derefter vælge, om du vil have, at alarmen skal overvåges 24 timer i døgnet fra en vagtcentral, som kan sende en vagtpatrulje ud og tjekke, når alarmen går i gang. Der er visse fordele ved at vælge en løsning forbundet med vagtcentralen og døgnvagt:
 • Øjeblikkelig handling fra vagtselskab (også når du holder ferie)
 • Overvågning 24 timer i døgnet fra vagtcentralen

Hvis du vælger en tyverialarm med vagtovervågning, er det ikke kun sikkert mod indbrud og tyveri. Det virker også forebyggende, da tyven ved, at når alarmen går, kommer vagtselskabet ud med det samme. Du vil derfor også blive informeret med det samme, hvis din tyverialarm bliver aktiveret.

Du kan selv vælge, om du vil leje eller eje din tyverialarm. Hvis du vælger en lejeløsning, er det abonnementsbaseret, hvilket har en lav installationspris. Vælger du at købe, er det en højere installationspris, men uden månedlig abonnement.

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med

Låse

Vindueslåse

Omstilling af lås

Skade ved indbrud

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

 • Øster Søgade 36, 1357 København K
 • 82 82 82 09
 • info@keypartner.dk
 • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko