Erhvere Bil

Samarbejdspartner- elektriker

Er du elektriker eller elinstallatør, og ønsker du at udvide din forretning? Så indgå et samarbejde med KeyPartner låsesmed.
Hos KeyPartner samarbejder vi med mange elektrikere, og vi er altid på udkig efter flere samarbejdspartnere. Et samarbejde med KeyPartner har flere fordele for din virksomhed.

Samarbejdspartner - Håndværkere

Har du en tømrer- eller snedkervirksomhed, og ønsker du at forbedre dine tilbud til kunderne? Med KeyPartner låsesmed, som din samarbejdspartner, kan du tilbyde dine kunder endnu bedre og mere omfattende løsninger.
Så kan en totalentreprise også inkludere f.eks. låsesystemer, mekanisk og elektronisk, dørautomatik, dørtelefoner og sikringsgitre.

Bil Privat

Hvorfor få et låsesmed samarbejde med os?

- Vi har sammenfattet nogle af mulighederne her:

  • Byd på større projekter, som udvikler din forretning.
  • Få nye kunder og mulighed for mersalg sammen med os.
  • Undgå fremmede installatører hos din kunde.
  • Få en sparringspartner i dagligdagen.

Du får med andre ord mulighed for at tilbyde din kunde alt inden for sikring. Som leverandør, er vi garant for gode råd, vejledning og levering – alt sammen for at sikre din kundes bolig bedre. Ikke alene kan det være et naturligt afsæt for mersalg, det kan også sikre dig større projekter og nye kunder.

Tag os med på råd i projektfasen så vi sammen kan give kunden den mest optimale løsning.

Kontakt os på telefonnummer 82 82 82 09 eller via kontaktformularen.

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.