Låsesmed rådgivning til byggebranchen

Hos KeyPartner låsesmed yder vi sikkerhedsrådgivning til byggebranchens entreprenører, bygningssagskyndige, arkitekter og bygherre i forbindelse med opførelse af nybyggeri og renovering.

Det kan KeyPartner hjælpe med

Hos KeyPartner gør vi os i alt inden for låse, mekanisk og elektronisk, dørautomatik og dørtelefon. Da det er forskellige produkter, der gerne skal snakke sammen, er der god synergi i kun at have en leverandør. Den samlede løsning øger funktionaliteten for slutbrugeren.

Ny Ruko nøgle

Det er vigtigt at løsningen er skræddersyet efter bygningens behov

Ved at lave en handlingsplan allerede i projekteringsfasen, opnår man den rigtige løsning første gang med harmoni i sikkerhed samt funktionalitet.

Vi anbefaler, at du kontakter os så tidligt i forløbet som muligt, da vi dermed har de bedste forudsætninger for at sammensætte en gennemtænkt og økonomisk sikkerhedsløsning til dig.

Et godt forarbejde sparer tid og penge.

Plantegninger

Vi fører produkter af høj kvalitet

Hos KeyPartner går vi op at i, at de produkter vi fører, er af høj kvalitet.

Du kan læse mere om dem her:

Kontakt

Lyder et samarbejde med KeyPartner som noget for din virksomhed? Kontakt os allerede i dag på telefon 82 82 82 09 eller via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra jer.

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.