Nøglebestilling| 82 82 82 09
Certificeret montører til tågesikring til erhverv

Stop tyven effektivt med tågesikring

Nogle gange lykkes det desværre tyven at bryde ind. Hvis det skulle ske, er tågesikring et af de mest effektive værktøjer til minimering af tyveri, da tyvens arbejde nærmest bliver umuligt at udføre.

Hvad er tågesikring?

Tågesikring er et stærkt værktøj til virksomheder, der ønsker at sikre deres lokaler mod indbrud. Formålet med tågesikring er at reducere sigtbarheden i et område ved hjælp af tåge. Tågen gør det vanskeligere for en indbrudstyv at orientere sig i lokalet og derved fuldføre indbruddet.
Tågesikring består af en tågekanon eller røgkanon, der bliver aktiveret igennem en tilkoblet tyverialarm. Når tågekanonen aktiveres, udsendes en tør røg eller tåge. Tågen er fremstillet af vand og glykol, der sendes igennem et varmeanlæg, som derved danner en tyk uigennemsigtig tåge. Væsken, der anvendes, er komplet ufarlig og skader hverken personer eller inventar. På få sekunder bliver rummet fyldt med tåge, der bliver i lokalet indtil der luftes ud.

Med tågesikring fyldes rummet på få sekunder med tåge og gør det svært for tyven at gennemføre et indbrud.

LÆS OGSÅ: Tågesikring til virksomheder

Svært at stjæle i blinde

Mange indbrud varer mindre end 5 minutter. Det betyder derfor at tyven kan nå langt, før politi eller vagtselskab dukker op. Samtidig har det første minut væsentlig betydning for indbruddets udvikling. Hvis tyven bliver hindret efter få sekunder med f.eks. en tågekanon, vil langt de fleste tyve blive stoppet i at gennemføre indbruddet. Det er trods alt svært at stjæle i blinde.

LÆS OGSÅ: Tyverisikring af vinduer

Fordele ved tågesikring:

 • Effektiv metode at hindre indbrud og hærværk
 • Stopper tyven på få sekunder
 • Reducerer tab
 • Anbefales af politi og forsikringsselskaber
 • Efterlader ingen spor
 • Kan suppleres med tyverialarm

Certificerede installatører af tågesikring til erhverv

Certificeret tågesikring til erhverv Flere montører i KEYPARTNER er  certificeret i installation af tågegeneratorer fra Concept Smoke Screen.

Flere af KEYPARTNERS montører har taget en master eksamen i salg, teknik og installation af tågegeneratorer fra Concept Smoke Screen, og er certificerede installatører. KEYPARTNERs montører kender derfor alt til fordelene ved tågesikring, den korekte montering og hvordan virksomhedens indretning skal tages i betragtning ved montering.

Concept Smoke Screen har over 40 års erfaring med produktion af tågegeneratorer, og producerer nogle af markedets bedste tågegeneratorer.

Tågegeneratorerne fra Concept Smoke Screen er bygget med henblik på høj sikkerhed, ydeevne og bred anvendelighed. Det betyder at alt fra mindre rum, som en varebil, til større lokaler, kan sikres med tågegeneratoren.
KEYPARTNER vil fremadrettet installere tågegeneratorerne fra Concept Smoke Screen hos vores kunder.

En del af Concept Smoke Screens tågegeneratorer 

Skal dine erhvervslokaler sikres med tågekanon?

Det er en ubehagelig oplevelse at have indbrud i sin virksomhed, og koster både tid og ressourcer. Heldigvis kan man gøre meget selv, for at undgå besøg af ubudne gæster ved at montere den rette indbrudssikring i virksomheden.

KEYPARTNER kan rådgive og montere de mest effektive sikkerhedsløsninger på markedet, som gør det svært for tyven at få adgang til værdierne i din virksomhed.

Vil du høre mere om hvordan du kan sikre din virksomhed mod indbrud – evt. med tågesikring, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Vi stiller gerne vores viden og erfaring til rådighed.

LÆS OGSÅ: Et alarmsystem forbedrer sikkerheden af dine lokaler

Alt hvad du skal vide om tågesikring

Hvad er tågesikring?

Tågesikring er et stærkt værktøj til virksomheder, der ønsker at sikre deres lokaler mod indbrud. Formålet med tågesikring er at reducere sigtbarheden i et område ved hjælp af tåge. Tågen er fremstillet af vand og glykol, der sendes igennem et varmeanlæg, som derved danner en tyk uigennemsigtig tåge.Tågen gør det vanskeligere for en indbrudstyv at orientere sig i lokalet og derved fuldføre indbruddet

Er tågesikring farligt?

Væsken, der anvendes til tågesikring, er komplet ufarlig og skader hverken personer eller inventar.

Hvor hurtigt virker tågesikring?

Tågekanonen bliver typisk aktiveret når en alarm går. Efter få sekunder bliver rummet fyldt med tåge, der bliver i lokalet indtil der luftes ud.

Hvorfor er tågesikring effektivt?

Det er svært at stjæle i blinde. Mange indbrud varer mindre end 5 minutter. Det betyder derfor at tyven kan nå langt, før politi eller vagtselskab dukker op. Samtidig har det første minut væsentlig betydning for indbruddets udvikling. Hvis tyven bliver hindret efter få sekunder med f.eks. en tågekanon, vil langt de fleste tyve blive stoppet i at gennemføre indbruddet.

Hvad er fordelene ved tågesikring?

Tågesikring er en effektiv metode at hindre indbrud og hærværk, det stopper tyven på få sekunder Reducerer tab, anbefales af politi og forsikringsselskaber, efterlader ingen spor og systemet kan suppleres med tyverialarm

Hvor kan tågesikring monteres?

Tågesikring kan monteres i alt fra fra mindre rum, som en varebil, til større lokaler. Tågesikring kan være effektivt i både kontorer, butikker eller lagerbygninger.

 

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

 • Øster Søgade 36, 1357 København K
 • 82 82 82 09
 • info@keypartner.dk
 • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko