Nøglebestilling| 82 82 82 09

Tågesikring til erhverv

Hos KEYPARTNER leverer vi en effektiv tågesikring til erhverv, hvilket fungerer til både kontorer, forretninger og virksomheder. Vi forhandler tågekanoner, der kan dække alt fra små kontorer til store lagerlokaler. Vores tågekanoner installeres således, at de udvikler en maksimal mængde af tåge i løbet af kort tid - samtidigt tilpasses tågekanonen rummets størrelse og indretning, så den hurtigst muligt kan blinde tyven ved indbrud.

KEYPARTNERs medarbejdere er faguddannede og erfarne inden for tågesikring, og vi sørger altid for den optimale montering og installering. Tågesikring og en tågekanon kan tilkobles din virksomheds nuværende alarmsystem, så begge systemer igangsættes samtidigt ved eventuelt indbrud.

Hvordan fungerer tågesikring?

Tågesikring består af en kraftig tågegenerator/tågekanon, der bliver aktiveret via en tilkoblet tyverialarm. Når tyverialarmen igangsættes, sendes der en sky af vanddamp og glykol ud i rummet, der forhindrer indbrudstyvene i at orientere sig i lokalet. Det tager kun få sekunder, før rummet bliver fyldt med tåge, hvilket gør tågesikring til et effektivt og sikkert system. Hvis tågesikring samtidigt kobles op med videoovervågning, er din virksomhed eller forretning sikret yderst godt mod indbrud.

Gode grunde til, at du som virksomhed bør investere i tågesikring:

 • Aktivt sikkerhedssystem, der sikrer dig og dine værdier
 • Den mest effektive metode til at forhindre indbrud og hærværk
 • Efterlader ingen spor og er uskadelig
 • Anbefalet af politi og forsikringsselskaber
 • Kan suppleres med en tyverialarm

Hvad er tågesikring?

Tågesikring er et stærkt værktøj til virksomheder, der ønsker at sikre deres lokaler mod indbrud. Formålet med tågesikring er at reducere sigtbarheden i et område ved hjælp af tåge. Tågen er fremstillet af vand og glykol, der sendes igennem et varmeanlæg, som derved danner en tyk uigennemsigtig tåge.

Er tågesikring farligt?

Væsken, der anvendes til tågesikring, er komplet ufarlig og skader hverken personer eller inventar.

Hvor hurtigt virker tågesikring?

Tågekanonen bliver typisk aktiveret når en alarm går. Efter få sekunder bliver rummet fyldt med tåge, der bliver i lokalet indtil der luftes ud.

Vi hjælper jer med den rette løsning

Hos KEYPARTNER står vi klar til at lytte til jeres behov og rådgive ud fra det. Alt, I skal gøre, er at booke et indledende møde, så vi kan nå frem til, hvad vi kan gøre for jer. Vi stiller gerne op til et møde hos jer.
Ring til os på telefon 82 82 82 09 og tag en snak med os om jeres behov for tågesikring.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Alarm

Med et alarmsystem installeret i dine erhvervslokaler kan du være sikker på, at din virksomhed eller forretning sikres bedst muligt mod tyveri og ubudne gæster. KEYPARTNER forhandler og installerer alarmsystemer fra de fleste producenter – alle med et højt niveau af sikkerhed og kvalitet. Vi skræddersyr altid et alarmsystem, så det passer til din virksomhed/forretning.

Videoovervågning

Med videoovervågning til erhverv er du altid vidende om, hvem der befinder sig på dine erhvervsområder. Vi installerer og servicerer alle typer af videoovervågningssystemer, der er af høj kvalitet og overholder pågældende lovgivning og standarder i Danmark. TV-overvågning skal levere skarpe billeder, så eventuelle gerningsmænd kan identificeres ved et indbrud.

Tågesikring sikre dine værdier

Al tågesikring installeret af KEYPARTNER er brugervenligt og effektivt og kan betjenes sammen med dit alarmsystem. Vi rådgiver dig til nå frem til den rette løsning, som passer til dine erhvervslokaler.
 • Tågesikring af høj kvalitet
 • Professionel installation af KEYPARTNER
 • Øjeblikkelige handlinger ved alarm

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med

Låsesystemer

Dørautomatik

Dørtelefoner

Vindueslåse

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

 • Øster Søgade 36, 1357 København K
 • 82 82 82 09
 • info@keypartner.dk
 • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko