Tågesikring til erhverv

Hos Keypartner leverer vi en effektiv tågesikring til erhverv, hvilket fungerer til både kontorer, forretninger og virksomheder. Vi forhandler tågekanoner, der kan dække alt fra små kontorer til store lagerlokaler. Vores tågekanoner installeres således, at de udvikler en maksimal mængde af tåge i løbet af kort tid - samtidigt tilpasses tågekanonen rummets størrelse og indretning, så den hurtigst muligt kan blinde tyven ved indbrud.

KeyPartners medarbejdere er faguddannede og erfarne inden for tågesikring, og vi sørger altid for den optimale montering og installering. Tågesikring og en tågekanon kan tilkobles din virksomheds nuværende alarmsystem, så begge systemer igangsættes samtidigt ved eventuelt indbrud.

tågesikring
tågesikring med tågekanon

Hvordan fungerer tågesikring?

Tågesikring består af en kraftig tågegenerator/tågekanon, der bliver aktiveret via en tilkoblet tyverialarm. Når tyverialarmen igangsættes, sendes der en sky af vanddamp og glykol ud i rummet, der forhindrer indbrudstyvene i at orientere sig i lokalet. Det tager kun få sekunder, før rummet bliver fyldt med tåge, hvilket gør tågesikring til et effektivt og sikkert system. Hvis tågesikring samtidigt kobles op med videoovervågning, er din virksomhed eller forretning sikret yderst godt mod indbrud.

Tågesikring kan kombineres med et alarmsystem, videoovervågning og adgangskontrol:

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.