Skip to main content

Få fordele med KEYPARTNER som din låsesmed i Brønshøj

Vi har kort udrykningstid i hele København

Bor du i Brønshøj? Og har du indkodet nummeret på en låsesmed i din telefon? Det kan være en god ting at have, hvis man vil være forberedt på lidt af hvert.

Man ved nemlig aldrig, hvornår uheldet er ude, og man får brug for en låsesmed i Brønshøj. Ved at have et nummer parat kan man hurtigt få hjælp, hvis man eksempelvis får låst sig ude eller kommer hjem til et hus eller en lejlighed, hvor der har været indbrud.

Hos KEYPARTNER dækker vi hele Københavnsområdet og omegn, hvilket også inkluderer Brønshøj. Og når du vælger os som din låsesmed i Brønshøj, får du en række fordele. Blandt andet tilbyder vi døgnservice samt rådgivning og vejledning omkring de mange muligheder, der findes med låseløsninger og –systemer.

Din sikkerhed ifm. en oplukning

  • For at være sikker på, at det er din bolig – beder vi om følgende:
  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation
  • Du betaler på stedet – vi tager både imod kontanter og MobilePay.
Brønshøj

Det får du hos KEYPARTNER:

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt
  • Betaling med MobilePay & kontanter

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Tryghed

Vi kan levere alt indenfor sikring

Professionalisme

Du møder et stærkt og erfarent team

Standard

Vi leverer løsninger i høj kvalitet

Assistance

Du får hurtig feedback på opgaven

Oplevelse

Vores service er i absolut særklasse

Sikkerhed

Vi rådgiver udfra dine ønsker og behov

En låsesmed i Brønshøj kan hjælpe dig med at tyverisikre dit hjem

Har man prøvet at have indbrud, ved man, hvor ubehageligt det er. Ikke alene det med, at man mister ting af både økonomisk og sentimental værdi, men også tanken om, at der har været fremmede inde i ens hjem og rode i ens private ting. Samtidig er det også besværligt, hvis en dør eller et vindue er brudt op. Det giver altså sig selv, at mange gerne vil gøre noget for at undgå, at der kommer indbrud i ens hjem. Det kan man blandt andet gøre med hjælp fra en låsesmed i Brønshøj. I dag findes der nemlig et utal af løsninger inden for nøgle og låse, der har til formål at gøre det sværere for tyve og andre ubudne gæster at bryde ind i hjemmet.

Hos KEYPARTNER har vi mange års erfaring som låsesmed i Brønshøj, hvilket gør, at vi har kendskab til de forskellige løsninger og muligheder, der har med tyverisikring at gøre. Når du vælger os som din låsesmed i Brønshøj, får du adgang til den viden og kendskab, vi har til de forskellige produkter. Vi giver gerne et gratis sikkerhedstjek, hvor vi rykker ud og ser på, hvordan din bolig kan tyverisikres bedre. På den måde ved du, hvilken forskel vi kan gøre for dig og dit hjem i Brønshøj, allerede inden du eventuelt laver en aftale med os.

Vi rykker ud til dig dag og nat – KEYPARTNER er din lokale låsesmed

Man kan aldrig forudse, hvornår uheldet rammer. Dog er det ofte sådan, at det er på det værst tænkelige tidspunkt. Får man låst sig ude af sit hus eller sin lejlighed, vil det altså være i weekenden eller sent på aftenen, hvor hjælpen synes at være langt væk. Men med KEYPARTNER som din låsesmed i Brønshøj behøver du ikke at bekymre dig om den problemstilling.

Vi har nemlig en service med døgnvagt, der dækker hele København og derfor også Brønshøj. Står du foran din hoveddør uden mulighed for at komme ind, kan du altså ringe til vores nummer og være sikker på, at der er nogen, der svarer – uanset hvornår det er. På den måde er du fri for at skulle stå og vente foran dit hjem længere tid end højst nødvendigt.