Skip to main content

Låsesmed Østerbro

Vi har kort udrykningstid i hele København

Man ved aldrig, hvornår man kan få brug for hjælpen fra en låsesmed på Østerbro. Derfor kan det være en rigtig god ting at have nummeret på en låsesmed i baghånden, så man altid er forberedt på det værste. Ved at vælge KEYPARTNER som din låsesmed, er du sikker på, at du altid kan få hjælp. Det er sådan med uheld, at de næsten altid sker, når det passer dårligst.

Hos KEYPARTNER har vi en særlig service med døgnvagt. Det betyder, at du kan ringe til os på alle tidspunkter af døgnet og være sikker på at få hjælp fra en låsesmed på Østerbro. KEYPARTNER har en af de korteste responstider blandt låsesmede på Østerbro. Ved at have vores nummer gemt, er du altså forberedt på enhver situation, der måtte opstå. Så når uheldet rammer, har du lynhurtigt hjælpen ved din side. Derfor er det klogt at vælge en lokal låsesmed på Østerbro.

Din sikkerhed ifm. en oplukning

  • For at være sikker på, at det er din bolig – beder vi om følgende:
  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation
  • Du betaler på stedet – vi tager både imod kontanter og MobilePay.
Elektronisk adgangskontrol med mobiltelefon

Det får du hos KEYPARTNER:

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt
  • Betaling med MobilePay & kontanter

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Tryghed

Vi kan levere alt indenfor sikring

Professionalisme

Du møder et stærkt og erfarent team

Standard

Vi leverer løsninger i høj kvalitet

Assistance

Du får hurtig feedback på opgaven

Oplevelse

Vores service er i absolut særklasse

Sikkerhed

Vi rådgiver udfra dine ønsker og behov

Låsesmed på Østerbro hjælper dig med at sikre dit hjem

Hos KEYPARTNER kan vi dog også hjælpe dig med meget andet end det. Eksempelvis kan vi hjælpe dig med at sikre dit hjem mod tyve og ubudne gæster. Har man først haft indbrud én gang, vil man gøre meget for, at det ikke sker igen. Med hjælp fra KEYPARTNER kan du sikre dit hjem, så du kan føle dig tryg, både når du er hjemme, og når du er ude. Som noget helt særligt tilbyder vi alle på Østerbro et gratis sikkerhedstjek af din bolig. Som den eneste låsesmed på Østerbro tjekker vi dit hjem for steder, hvor din bolig er sårbar overfor indbrud. Hos KEYPARTNER er vi eksperter i at sætte os i tyvens sted og finde de svaghedspunkter, som tyven selv ville gå efter.

Vi har som låsesmed på Østerbro stor kendskab til de forskellige løsninger med eksempelvis dør- og vindueslåse. I dag findes der mange muligheder, fx elektroniske låse, hvor det kan være en god idé at have en ekspert ved sin side, når man skal finde frem til det produkt, der dækker ens behov på bedste vis.

Hjælp til omlægning af lås

Som din professionelle låsesmed på Østerbro kan vi hjælpe med omlægning af din lås. At omlægge sin lås er endnu en måde, hvorpå man kan sikre sit hjem. Har man for eksempel haft håndværkere eller en lejer, der har haft nøgle til huset, men som aldrig har afleveret den tilbage, kan man med fordel få omlagt sin lås. På den måde kan der ikke komme ubudne gæster ind, selvom de har en nøgle. Det giver dig en følelse af sikkerhed og kontrol over, hvem der kan komme ind i dit hjem.