Skip to main content

Låsesmed rådgivning

Hos KEYPARTNER låsesmed yder vi sikkerhedsrådgivning til byggebranchens entreprenører, bygningssagskyndige, arkitekter og bygherre i forbindelse med opførelse af nybyggeri og renovering.

Det er vigtigt at løsningen er skræddersyet efter bygningens behov

Ved at lave en handlingsplan allerede i projekteringsfasen, opnår man den rigtige løsning første gang med harmoni i sikkerhed samt funktionalitet.

Vi anbefaler, at du kontakter os så tidligt i forløbet som muligt, da vi dermed har de bedste forudsætninger for at sammensætte en gennemtænkt og økonomisk sikkerhedsløsning til dig.

Et godt forarbejde sparer tid og penge.

Det kan KEYPARTNER hjælpe med

Hos KEYPARTNER gør vi os i alt inden for låse, adgangskontrol, dørautomatik og dørtelefon. Da det er forskellige produkter, der gerne skal snakke sammen, er der god synergi i kun at have en leverandør. Den samlede løsning øger funktionaliteten for slutbrugeren.

Ny Ruko nøgle

Vi fører produkter af høj kvalitet

Hos KEYPARTNER går vi op at i, at de produkter vi fører, er af høj kvalitet.

Få rådgivning om sikkerhedsløsninger

Hvorfor få et låsesmed samarbejde med os?

  • Vi har sammenfattet nogle af mulighederne her:
  • Byd på større projekter, som udvikler din forretning.
  • Få nye kunder og mulighed for mersalg sammen med os.
  • Undgå fremmede installatører hos din kunde.
  • Få en sparringspartner i dagligdagen.
Du får med andre ord mulighed for at tilbyde din kunde alt inden for sikring. Som leverandør, er vi garant for gode råd, vejledning og levering – alt sammen for at sikre din kundes bolig bedre. Ikke alene kan det være et naturligt afsæt for mersalg, det kan også sikre dig større projekter og nye kunder.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.
Låsesystemer

Låsesystemer

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre, den enkelte bruger har adgang til.

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.
 

Samarbejdspartner- elektriker

Er du elektriker eller elinstallatør, og ønsker du at udvide din forretning? Så indgå et samarbejde med KEYPARTNER låsesmed. Hos KEYPARTNER samarbejder vi med mange elektrikere, og vi er altid på udkig efter flere samarbejdspartnere. Et samarbejde med KEYPARTNER har flere fordele for din virksomhed.

Samarbejdspartner – Håndværkere

Har du en tømrer- eller snedkervirksomhed, og ønsker du at forbedre dine tilbud til kunderne? Med KEYPARTNER låsesmed, som din samarbejdspartner, kan du tilbyde dine kunder endnu bedre og mere omfattende løsninger. Så kan en totalentreprise også inkludere f.eks. låsesystemer, mekanisk og elektronisk, dørautomatik, dørtelefoner og sikringsgitre.

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med