Videoovervågning til erhverv

Med videoovervågning til erhverv fra KeyPartner er du altid vidende om, hvem der befinder sig på dine erhvervsområder – eller der, hvor du ønsker videoovervågning. Vi installerer og servicerer alle typer af videoovervågning systemer, der er af høj kvalitet og overholder pågældende lovgivninger og standarder i Danmark.

Et system med videoovervågning skal levere skarpe billeder, så eventuelle gerningsmænd kan identificeres ved et indbrud. Derfor optager alle vores kameraer i HD-kvalitet, hvilket leverer den nødvendige skarphed til at identificere ansigter, beklædning og andre vigtige kendetegn.

videoovervågning
videoovervågning til erhvervslokaler

Kvaliteten af dit videoovervågning system afhænger ikke kun af udstyret, men også af installationen. Vores specialuddannede montører sørger altid for den optimale installation af dit system, så du ikke skal bekymre dig om dette. For ekstra sikkerhed anbefaler vi, at der monteres et alarmsystem samtidigt med videoovervågningen, da disse to systemer kan kobles sammen og sikre din virksomhed bedst muligt.

Du kan altid koble dig på dit videoovervågning system ved brug af din computer, tablet eller smartphone. Via en app har du adgang til de vigtigste funktioner og indstillinger.

  • Bestem selv hvornår på dagen/aftenen videokameraerne skal reagere på bevægelse.
  • Indstil selv hvor følsomme bevægelsessensorerne skal være.
  • Øg totalsikkerheden med fuld kontrol over dit videoovervågning system.

Videoovervågning kan kombineres med et alarmsystem, tågesikring og adgangskontrol:

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.