Skip to main content

Videoovervågning til erhverv

Med videoovervågning til erhverv ved du altid hvem der befinder sig på dine erhvervsområder. Vores låsesmed installerer og servicerer alle typer af videoovervågningssystemer, der overholder gældende lovgivning og standarder i Danmark.

Hvorfor installere overvågningskamera?

Alle virksomheder har værdigenstande enhver tyv gerne vil have fat på. Computere, tablets, telefoner og alt andet elektronik er ofte udsatte værdigenstande.
Tyven ved hvornår arbejdspladsen er tom og forstår at opererer hurtigt og målrettet.
For at nedsætte risikoen for indbrud anbefaler Det Kriminalpræventive Råd at installere videoovervågning.

Forebyg kriminalitet med videoovervågning

Ofte handler det om at afskrække tyven, så vedkommende overvejer indbruddet en ekstra gang. Hertil er videoovervågning effektivt, da det ofte har en præventiv effekt. Undersøgelser viser ligeledes, at et overvågningskamera har stor effekt på forebyggelsen af berigelseskriminalitet, altså tyveri. Hvis skiltningen med videoovervågningen ikke er nok til at holde tyven væk vil videoovervågningen sikre kvalitetsoptagelser af indbruddet, som vil gøre den efterfølgende opklaring nemmere. 

Et overvågningskamera skræmmer tyven væk

For at videoovervågningen har størst effekt anbefaler det kriminalpræventive råd, at man skilter klart og tydeligt med, at virksomheden har overvågningskamera installeret. Ser tyven skiltet vil tyven oftest overveje indbruddet en ekstra gang, inden vedkommende sætter kobenet for døren.

Hvilket overvågningskamera skal du installere?

Indenfor videoovervågning findes der en lang række af muligheder. Vigtigst af alt skal et system med TV-overvågning skal levere skarpe billeder, så eventuelle gerningsmænd kan identificeres ved et indbrud. Alle KEYPARTNERs kameraer optager i HD-kvalitet, hvilket leverer den nødvendige skarphed til at identificere ansigter, beklædning og andre vigtige kendetegn.

Derudover er det væsentligt at blive rådført af en professionel montør, for at sikre at overvågningskameraet lever op til alle branchens standarder og er korrekt monteret. Overvågningen også skal tilpasses til din virksomhed og indretning, så det sikres at kameraet har den rette vinkel og sikre dine lokaler optimalt.

Videoovervågning udendørs i hele København

Med videoovervågning kan du:

  • Selv bestemme hvornår videokameraerne skal reagere på bevægelse.

  • Selv indstille hvor følsomme bevægelsessensorerne skal være.

  • Øge total sikkerheden med fuld kontrol over dit Kameraovervågning system.
  • Forebygge indbrud med klar skiltning om TV-overvågning

Få uforpligtende rådgivning om videoovervågning

Professionel vejledning til den rette videovervågning

Hos KEYPARTNER står vi klar til at lytte til jeres behov og rådgive ud fra det. Alt, I skal gøre, er at booke et indledende møde, så vi kan nå frem til, hvad vi kan gøre for jer. Vi stiller gerne op til et møde hos jer.
Ring til os på telefon 82 82 82 09 og tag en snak med os om jeres behov for videoovervågning

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Dørautomatik

Med et dørautomatik installeret i dine erhvervslokaler er din virksomhed eller forretning sikret smidig persontrafik. KEYPARTNER forhandler og installerer dørautomatik fra de fleste producenter – alle med et højt niveau af sikkerhed og kvalitet. Vi skræddersyr altid dørautomatikken, så det passer til din virksomhed/forretning.

Dørtelefon

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.

Vi tilbyder installation af videoovervågning

Kvaliteten af dit TV-overvågningssystem afhænger ikke kun af udstyret, men også af installationen. Vores specialuddannede montører sørger altid for den optimale installation af dit system, så du ikke skal bekymre dig om dette. For ekstra sikkerhed anbefaler vi, at der monteres et alarmsystem samtidigt med videoovervågningen, da disse to systemer kan kobles sammen og sikre din virksomhed bedst muligt.

Føl dig tryg på jobbet med et overvågningskamera

Vi ved, hvor meget det betyder at føle sig tryg på sin arbejdsplads. Særligt når stedet er forladt. Derfor tilbyder KEYPARTNER muligheden for at have dit TV-overvågning system ved hånden til hver en tid. Du kan altid koble dig på dit videoovervågning system på internettet med din computer, tablet eller smartphone. Via en app har du adgang til de vigtigste funktioner og indstillinger. Din virksomheds video-overvågningssystem er desuden tilkoblet KEYPARTNERs kontrol-central, som reagerer på indbrudssignal eller bevægelse i ejendommen. Det betyder at uanset, hvor du befinder dig, har du altid mulighed for at sikre dig, at alt er, som det skal være.