Tyveri- og indbrudssikring af din bolig

Tyverisikring
Årligt bliver der begået over 40.000 indbrud i Danmark.

Typisk kommer tyven ind…

  • … ved at knuse ruder (ca. 20%).
  • … gennem ruder, der fjernes ved at tage lister af (ca. 16%).
  • … gennem opbrudte vinduer (ca. 10%).
  • … gennem terrassedøre (ca. 15%).
  • … gennem hoveddøre (ca. 7%).
  • … gennem kælderdøre (ca. 6%).

Det er vigtigt, du gør, hvad du kan for at forhindre indbrud. Til det formål findes der både mekanisk og elektronisk tyverisikring / indbrudssikring. Det indbefatter bl.a. låse, gitre, alarm og videoovervågning. Hos Keypartner anbefaler vi altid to låse per dør. Selvom du har fået monteret låse og sikkerhed på dørene, er der stadig stor chance for indbrud, hvis vinduerne eller terrassedørene ikke er sikret ordenligt.

Tyverisikring af døre

Man kan tyveri- og indbrudssikre sine døre med bl.a. sikkerhedsslutblik, stålkarme og ekstra låse.
Hos Keypartner anbefaler vi altid at få monteret sikkerhedsslutblik på eksisterende låsemontering. Denne form for tyverisikring øger brudsikkerheden betragteligt.
Mange døre har et eller flere vinduer, og derfor bør låsen være forsynet med en cylinder indvendigt. Det gør det umuligt for tyven at stikke hånden ind gennem en knust rude og åbne låsen eller kravle ind af et opbrudt vindue og derved åbne en dør indefra, der ikke er sikret. Denne type indbrudssikring har desuden en præventiv effekt, da tyven kan se igennem vinduerne, at flugtvejene er spærret.

Låsesmed i Brønshøj
Låsesmed i Brønshøj

Indbrudssikring af terrassedøre

Ved terrassedøre kan der monteres et håndtag med kode, så du ikke behøver en nøgle, eller en indvendig cylinder. Terrassedøre er et meget udsat sted, derfor er et udvendigt brudsikker sikkerhedsskinne en rigtig god form for tyverisikring, da døren derved bliver meget svær for tyven at bryde op.

Tyverisikring af vindueslåse

Du kan forhindre, at tyven får noget ud af at knuse ruden ved at montere en lås på dit vindue. På den måde får indbrudstyven nemlig ikke noget ud af at åbne vindueshasperne, da vindueslåsen stadig holder vinduet lukket. På den måde holder du tyven ude selvom de ødelægger en rude. Nogle vindueslåse findes med en kodelås, så du ikke behøver nøgle.

I forhold til indbrudssikring af vindueslåse kan du også benytte præventive løsninger såsom alarmer og videoovervågning. Hvis du vil øge sikkerheden endnu mere, er det en god idé at få installeret en alarm eller videoovervågning.

Låsesmed i Brønshøj

Dækker forsikringen altid ved indbrud og tyveri?

Der skelnes mellem tyveri og indbrudstyveri. Hvis en tyv er kommet ind gennem en dør, som ikke er låst, et åbent vindue, eller andet, uden tegn på indbrud, betegnes det som tyveri. Dette gælder også, selvom du er i hjemmet. Derved får du kun en begrænset erstatning, og forsikringsselskabet dækker ikke penge og smykker. Andre genstande såsom tv, bærbære computere, anlæg osv. bliver dækket med cirka 10 procent af værdien.

Kontakt

Hos KeyPartner lytter vi til dine behov, og rådgiver dig til den bedste løsning. Kontakt os på telefonnummer 82 82 82 09 eller via kontaktformularen neden for.

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.