Indbrudssikring af din bolig - hold tyvene væk med tyverisikring

indbrudssikring
Årligt bliver der begået over 29.000 indbrud i Danmark.

Typisk kommer tyven ind…

  • … ved at knuse ruder (ca. 20%).
  • … gennem ruder, der fjernes ved at tage lister af (ca. 16%).
  • … gennem opbrudte vinduer (ca. 10%).
  • … gennem terrassedøre (ca. 15%).
  • … gennem hoveddøre (ca. 7%).
  • … gennem kælderdøre (ca. 6%).

Med så mange indbrud i Danmark, er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at forhindre indbrud i netop din bolig. Til det formål findes der både mekanisk og elektronisk tyveri- og indbrudssikring. Det indbefatter bl.a. låsevindueslåse, gitre, alarm og videoovervågning. Vi anbefaler altid to låse per dør, men selvom du har sikret dine døre, så er der stadig chance for indbrud, hvis vinduer eller terrassedøre ikke er sikret ordentligt.

Vil du gerne minimere chancerne for indbrud hos dig?

Vi giver et gratis sikkerhedstjek og rådgiver dig til den bedste løsning, så du kan holde tyvene ude.

Udfyld vores kontaktformular nedenfor eller giv os et kald på telefon 82 82 82 09, så hjælper vi dig med indbrudssikring af din bolig.

Guide: 10 råd til at holde tyven væk, når du er på ferie

Der en lang række ting, som du helt selv kan gøre for at indbrudssikre din bolig. I denne video giver Keypartner dig 10 gratis råd til indbrudssikring, når du er på sommerferie, hvilket selvfølgelig også gælder under alle andre ferie-perioder.

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.

Indbrudssikring af døre

Man kan tyveri- og indbrudssikre sine døre med bl.a. sikkerhedsslutblik, stålkarme og ekstra låse.
Hos Keypartner anbefaler vi altid at få monteret sikkerhedsslutblik på eksisterende låsemontering. Denne form for indbrudssikring øger brudsikkerheden betragteligt.
Mange døre har et eller flere vinduer, og derfor bør låsen være forsynet med en cylinder indvendigt. Det gør det umuligt for tyven at stikke hånden ind gennem en knust rude og åbne låsen eller kravle ind af et opbrudt vindue og derved åbne en dør indefra, der ikke er sikret. Denne type indbrudssikring har desuden en præventiv effekt, da tyven kan se igennem vinduerne, at flugtvejene er spærret.

Tyverisikring af døre
Indbrudssikring af terrassedøre

Indbrudssikring af terrassedøre

Terrassedøre er et meget udsat indgangsted for indbrudstyve og for at sikre din terrassedør mod indbrud, kan du derfor med fordel opgradere din terrassedør med to vigtige foranstaltninger. Du kan (1) udskifte eksisterende greb med en model der har enten cylinder for nøglebrug eller med kodetastatur. Samtidig bør der (2) monteres en udvendig brudsikker sikkerhedsskinne, som forhindrer tyven i at få værktøj ind og brække døren op.

Indbrudssikring af vindueslåse

Du kan forhindre, at tyven får noget ud af at knuse ruden ved at montere en lås på dit vindue. På den måde får indbrudstyven nemlig ikke noget ud af at åbne vindueshasperne, da vindueslåsen stadig holder vinduet lukket. På den måde holder du tyven ude selvom de ødelægger en rude. Nogle vindueslåse findes med en kodelås, så du ikke behøver nøgle.

I forhold til indbrudssikring af vindueslåse kan du også benytte præventive løsninger såsom alarmer og videoovervågning. Hvis du vil øge sikkerheden endnu mere, er det en god idé at få installeret en alarm eller videoovervågning.

Tyverisikring af vindueslåse

Dækker forsikringen altid ved indbrud og tyveri?

Der skelnes mellem tyveri og indbrudstyveri. Hvis en tyv er kommet ind gennem en dør, som ikke er låst, et åbent vindue, eller andet, uden tegn på indbrud, betegnes det som tyveri. Dette gælder også, selvom du er i hjemmet. Derved får du kun en begrænset erstatning, og forsikringsselskabet dækker ikke penge og smykker. Andre genstande såsom tv, bærbære computere, anlæg osv. bliver dækket med cirka 10 procent af værdien.

Kontakt

Hos KeyPartner lytter vi til dine behov, og rådgiver dig til den bedste løsning. Kontakt os på telefonnummer 82 82 82 09 eller via kontaktformularen nedenfor.