Skip to main content

Indbrudssikring af din bolig – hold tyvene væk med tyverisikring

Årligt bliver der begået over 29.000 indbrud i Danmark.

Typisk kommer tyven ind:

  • ved at knuse ruder (ca. 20%).
  • gennem ruder, der fjernes ved at tage lister af (ca. 16%).
  • gennem opbrudte vinduer (ca. 10%).
  • gennem terrassedøre (ca. 15%).
  • gennem hoveddøre (ca. 7%).
  • gennem kælderdøre (ca. 6%).

Med så mange indbrud i Danmark, er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at forhindre indbrud i netop din bolig.

Til det formål findes der både mekanisk og elektronisk tyveri- og indbrudssikring. Det indbefatter bl.a. låsevindueslåse, gitre og videoovervågning.

Mange danske hjem er udstyret med usikre låse. Usikre låse er kendetegnet ved at nøglen har et rundt hoved og cylinderen fem stifter. Vores låsesmed anbefaler først og fremmest at få udskiftet denne til en mere sikker lås f.eks. en D1200.

Derudover anbefaler vores låsesmed altid at få monteret to låse per dør, men selvom du har sikret dine døre, så er der stadig chance for indbrud, hvis vinduer eller terrassedøre ikke er sikret ordentligt.

Du kan gøre dig mange tiltag for at indbrudssikre dit hjem. Vores låsesmede er professionelle sikkerhedseksperter, der hurtigt kan klarlægge dit hjems risici.

 

Tyverisikring

KEYPARTNER kan indbrudssikre dit hjem med:

  • Låse
  • Vindueslåse
  • Elektroniske låse

  • Videoovervågning

Få uforpligtende rådgivning om indbrudssikring

Har du styr på hvor sikker din lås er?

Guide: 10 råd til at holde tyven væk, når du er på ferie

Der en lang række ting, som du helt selv kan gøre for at indbrudssikre din bolig. I denne video giver KEYPARTNER dig 10 gratis råd til indbrudssikring, når du er på sommerferie, hvilket selvfølgelig også gælder under alle andre ferie-perioder.

Indbrudssikring af døre

Man kan tyveri- og indbrudssikre sine døre med bl.a. sikkerhedsslutblik, stålkarme og ekstra låse. Hos KEYPARTNER anbefaler vi altid at få monteret sikkerhedsslutblik på eksisterende låsemontering. Denne form for indbrudssikring øger brudsikkerheden betragteligt. Mange døre har et eller flere vinduer, og derfor bør låsen være forsynet med en cylinder indvendigt. Det gør det umuligt for tyven at stikke hånden ind gennem en knust rude og åbne låsen eller kravle ind af et opbrudt vindue og derved åbne en dør indefra, der ikke er sikret. Denne type indbrudssikring har desuden en præventiv effekt, da tyven kan se igennem vinduerne, at flugtvejene er spærret.

Indbrudssikring af terrassedoere

Indbrudssikring af terrassedøre

Terrassedøre er et meget udsat indgangssted for indbrudstyve. De kan få adgang ved bl.a. at bore et hul under håndtaget og på den måde får let tilgang til din bolig.

Du kan sikre din terrassedør mod indbrud, ved med fordel opgradere din terrassedør med to vigtige foranstaltninger.Du kan (1) udskifte eksisterende greb med en model der har enten cylinder for nøglebrug eller med kodetastatur. Samtidig bør der (2) monteres en udvendig brudsikker sikkerhedsskinne, som forhindrer tyven i at få værktøj ind og brække døren op.
 

Tyverisikring af vindueslåse

Indbrudssikring af vindue

Du kan forhindre, at tyven får noget ud af at knuse ruden ved at montere en lås på dit vindue. På den måde får indbrudstyven nemlig ikke noget ud af at åbne vindueshasperne, da vindueslåsen stadig holder vinduet lukket. På den måde holder du tyven ude selvom de ødelægger en rude. Nogle vindueslåse findes med en kodelås, så du ikke behøver nøgle. I forhold til indbrudssikring af vindueslåse kan du også benytte præventive løsninger såsom alarmer og videoovervågning. Hvis du vil øge sikkerheden endnu mere, er det en god idé at få installeret en alarm eller videoovervågning.
 

Dækker forsikringen altid ved indbrud og tyveri?

Det kommer an på hvilke sikkerhedskrav netop dit forsikringsselskab har til et låsesystem.
Du kan tjekke dit nuværende sikkerhedsniveau her.

KEYPARTNER tilbyder et gratis sikkerhedstjek til alle kunder, der er usikre på sikkerhedsniveauet i deres bolig.

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med