Skip to main content

Bekvemmelig hverdag med elektronisk dørlås

Med en elektronisk lås bliver dit liv mindre besværligt. I stedet for at skulle håndtere en fysisk nøgle skal du nemlig blot indtaste en kode for at komme ind i dit hjem. Du tænker måske ikke umiddelbart over det, men det kan faktisk være med til at gøre din hverdag langt mere bekvemmelig.

Mange fordele med en elektronisk dørlås

Du behøver ikke længere rende rundt og lede efter dine nøgler, når du skal skynde dig ud af døren og ikke kan huske, hvor du har lagt dem. Og du behøver heller ikke at spekulere over, hvor du skal gøre af dine nøgler, når du er ude at løbe. Du behøver ikke bekymre dig om, om dine børn kan miste nøglen, når de er i skole eller daginstitution. Og ja, du behøver heller ikke bruge en halv dag på at bakse nøglen op af lommen, når du står med hænderne fulde af indkøbsposer og bare gerne vil ind ad døren i en fart.

Et sikkert hjem

Hos KEYPARTNER ved vi, hvor vigtigt det er at føle sig trygt omkring sit eget hjem. Køber du en elektronisk dørlås igennem KEYPARTNER, er du ét skridt tættere på komplet tryghed. En elektronisk dørlås giver dig sikkerhed som ingen anden dørlås. Med en elektronisk lås er der ingen risiko for at din hoveddør bliver dirket op i løbet af nattens mulm og mørke. Elektronisk låse bliver af og til mistænkte for at være lette at aflæse for en tyv, når du bruger låsen. Det er dog intet andet end en myte. De elektroniske dørlåse fra det anerkendte låsefirma Yale, som KEYPARTNER anbefaler, giver forskellige muligheder for at skjule din kode. Hvis du skulle have mistanke om, at din kode er blevet aflæst, kan du så let som ingenting ændre den.

Mange års erfaring med elektroniske dørlåse

Vi har gennem mange år tilbudt elektronisk dørlås til vores mange kunder i København og omegn. Vi har derfor den fornødne erfaring og ekspertise det kræver at installere elektroniske dørlåse, så du opnår den ønskede sikkerhed i dit hjem.

Elektronisk dørlås

Skal du vælge en elektronisk dørlås?

  • Der er mange fordele ved at have en elektronisk dørlås med kode:
  • Behøver nogen adgang, kan du give koden videre så let som ingenting
  • Hav forskellige koder til forskellige tidspunkter
  • Undgå endegyldigt bøvlet med at lede efter nøgler
  • Kan ændre koden så let som ingenting

Få uforpligtende rådgivning om elektroniske dørlåse

Kodelåse er kommet for at blive!

Udover at give dig mulighed for bekvemmelighed i hverdagen er elektroniske låse i dag mindst lige så sikre som mekaniske (traditionelle) låse, og de er efterhånden ikke meget dyrere. Elektroniske dørlåse er blandt andet sikre, idet de ikke kan dirkes op. Det vil kort sagt sige, at hvis man ikke kender koden, kommer man ikke ind ad døren. Omvendt behøver du heller aldrig bekymre dig om bøvlet forbundet med at overdrage nøgler til andre.
Med en elektronisk dørlås kan du blot oplyse cifrene, og så har de adgang. Det er både bekvemt og sikkert. Alternativt leverer KEYPARTNER også elektroniske dørlåse, som kan åbnes med en chip eller med din smartphone via en app. Afhængig af dørtype, dørtykkelse m.m er der altså kortsagt altid en elektronisk lås, der passer til netop dig og dine behov.
Elektronisk dørlås fra Yale EASY

Yale EASY

Er din dør under 40 MM tyk, anbefaler vi YALE EASY.

Yale Easy er en enkelt elektronisk dørlås til både indadgående og udadgående døre, hvor du har op til to adgangskoder.

Yale Doorman elektronisk dørlås

Yale Doorman

Er din dør over 40 MM tyk, anbefaler vi YALE DOORMAN. Yale Doorman er udviklet i samarbejde mellem Ruko og Yale. Målet har været at skabe en elektronisk dørlås, hvor nytænkning, sikkerhed og brugervenlighed er i højsædet.

Nøgleløs elektronisk dørlås

Yale ENTR S

Yale ENTR S er en nøgleløs løsning, som passer til de fleste dørtyper og størrelser. En lås der gør det muligt for dig at kontrollere via smartphone, fingertrykaflæser, pinkode eller fjernbetjening.
 

Vi anbefaler en elektronisk dørlås fra Yale

Hos KEYPARTNER anbefaler vi elektroniske dørlåse fra producenten Yale. De er produceret i et robust design og er lavet af et materiale, der kan tåle al slags vejr. Hertil er der lys i displayet, så du kan også nemt bruge låsene, selvom det mørkt. Som noget helt unikt kan låsen indstilles til at have forskellige koder alt efter klokkeslættet.

Det kan være særlig brugbart, hvis du for eksempel får rengøringshjælp, som har brug for at have adgang til dit hjem indenfor et specifikt tidsrum. Desuden er den elektroniske lås fra Yale fremstillet i solide og stærke materialer, som kan modstå hårde stød og slag. En elektronisk lås fra Yale er med andre ord både en bekvemmelig og topsikker løsning.

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med