Om KeyPartner

Hos KeyPartner mener vi, at en god atmosfære i firmaet og tilfredse kunder, er det, der gør det rart for os at gå på arbejde.
Vi sætter en høj standard og vil gerne gøre tingene på ’vores måde’ – der skal være tid til kvalitet og service.

KeyPartner skaber tryghed for vores kunder

KeyPartners mission er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder. Vi brænder for det vi gør, og ved at vi kan gøre en forskel.
Vi har bred erfaring med at rådgive og hjælpe kunder, både private og inden for erhverv.

Keypartner bil
Alexander

Vores medarbejdere sikrer den høje kvalitet

Vi videreuddanner vores medarbejdere konstant. Således sikrer vi, at den høje kvalitet hos KeyPartner, bliver opretholdt og plejet.
Det har betydning for os, at vores medarbejdere trives. Og vi tror på, at den indstilling er med til at fastholde vores ansatte, samtidig med at det tiltrækker nye talenter til vores virksomhed.
Når vi ansætter nye medarbejder sikre vi os altid, at de er veluddannede, dygtig til det de laver, og at de har en ren straffeattest. Derfor kan du altid forvente en høj service og en døgnvagt, der altid står klar, så du aldrig går forgæves.

Mathias

Vi har fagligheden i orden

Hos KeyPartner er det vigtigt for os at have fagligheden i orden, og beviser herfor, så vores kunder kan være sikre på altid at modtage en god service.
Derfor er vi blandt andet 9001 Iso certificeret på Adgangskontrol (ADK) samt Mekanisk sikring (MEK). Iso certificeringens værktøjer, som blandt andet kvalitets håndbogen, er med til at opretholde vores høje niveau, og sikre at der er en rød tråd i vores tilgang til opgaverne.

Herudover er vi:

  • Godkendt hos forsikringsselskaberne ved Forsikring & Pension
  • Ruko certificeret forhandler
  • ISO 9001 certificeret af Cerfidan i ADK (Adgangskontrol) og MEK (Mekanisk sikring)

Miljøvenligpakning

Hos KeyPartner kan vi hjælpe jer med det hele.

Kontakt os på telefonnummer 82 82 82 09 eller via kontakformularen, så kommer vi ud og hjælper jer.

Keypartner logo

Kontaktes os uforpligtende og få en optimale løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.