Skip to main content

Om KEYPARTNER

KEYPARTNER ApS er en ambitiøs låsesmed, der udfører alt inden for låse, sikring, adgangskontrol og dørtelefon til både erhverv og privat. Det gør vi ved at lytte til vores kunders behov og give professionel rådgivning.

Vi har siden 2015 hjulpet adskillige københavnere og beboere i omegnen med alt fra låseservice til sikring af deres hjem, firma eller boligforening.

I dag består KEYPARNTER af 8 dygtige ansatte med en bred kompetenceramme. Tilsammen udgør vi et stærkt team af veluddannede specialister, der kan hjælpe dig til den rette sikkerhedsløsning, og vores erfaring kommer dig til gode når du vælger os, som samarbejdspartner.

Alle vores montører er godkendte og besidder den fireårige låsesmedsuddannelse. Derudover bestræber vi os hele tiden på at videreuddanne vores medarbejdere, for at sikre høj kvalitet og at være up-to-date med det nyeste inden for låse og sikkerhed.

KEYPARTNER skaber tryghed for vores kunder

Vores vision er intet mindre end at være de bedste på markedet. Vi vil levere et højt serviceniveau og løsninger i høj kvalitet til alle vores kunder. Vi ønsker nemlig at være det firma kunderne har tillid til når de skal sikre deres hjem, firma eller boligforening.

Vores mission er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder – private som erhverv. Det gør vi med professionel rådgivning, kvalitets løsninger, en bred kompetenceramme og mange års erfaring med sikringsinstallationer.


KEYPARTNER

Hos KEYPARTNER er vi:

 • Godkendt hos forsikringsselskaberne ved Forsikring & Pension
 • Ruko certificeret forhandler
 • ISO 9001 certificeret af Cerfidan i ADK (Adgangskontrol), MEK (Mekanisk sikring) 

 • Faglærte og professionelle montører
alex KEYPARTNER

Vores medarbejdere sikrer den høje kvalitet

Vi videreuddanner vores medarbejdere konstant. Således sikrer vi, at den høje kvalitet hos KEYPARTNER, bliver opretholdt og plejet.
Det har betydning for os, at vores medarbejdere trives. Vi tror på, at den indstilling er med til at fastholde vores ansatte, samtidig med at det tiltrækker nye talenter til vores virksomhed.
Når vi ansætter nye medarbejder sikre vi os altid, at de er veluddannede, dygtige til det de laver, og har en ren straffeattest. Derfor kan du altid forvente en høj service og en døgnvagt, der altid står klar, så du aldrig ringer forgæves.

Vi har fagligheden i orden hos KEYPARTNER

Hos KEYPARTNER er det vigtigt for os at have fagligheden i orden, og beviser herfor, så vores kunder kan være sikre på altid at modtage en god service.
Derfor er vi blandt andet 9001 Iso certificeret på Adgangskontrol (ADK), Mekanisk sikring (MEK) samt Automatisk indbrudsalarm (AIA). Iso certificeringens værktøjer, som blandt andet kvalitets håndbogen, er med til at opretholde vores høje niveau, og sikre at der er en rød tråd i vores tilgang til opgaverne.

Vores fælles mission

 • Kunden er altid i centrum – Vi lever af vores kunder, så alt hvad vi foretager os, skal være værdifuldt og gavnligt for vores kunder.
 • Vores medarbejdere skal trives og befinde sig godt i et positivt og produktivt arbejdsmiljø – Glade og tilfredse medarbejdere lader arbejdsglæden smitte af på kollegaer og kunder.
 • Vi skal være anbefalelsesværdige – Mange af vores kunder har vi fået på anbefaling og sådan vil vi helst have nye kunder, men det kræver, at vores arbejde er så godt, at det kan anbefales til andre. Vi vil kun have tilfredse kunder – og vi er villige til at arbejde hårdt for at opnå dette.
 • Vi sætter en ære i et godt omdømme hos kunder og leverandører, baseret på ærlighed, kvalitet, effektivitet og lønsomhed.
 • Vi arbejder alle sammen som selvstændige medarbejdere, men vi handler, tænker og føler os som en samlet enhed.
 • Vi har en stærk firmaidentitet og værner om vores navn, samtidig med, at vi altid er opmærksomme på muligheder for at styrke og udvikle firmaet.

Værdigrundlag

 • Kvalitet

  Vi sikrer at alt er gennemtestet og forklaret grundigt til kunderne inden vi forlader stedet.
 • Punktlig

  Vi overholder vores aftale tider og holder kunderne ajour med ankomsttider samt opfølgning af opgaven.
 • Service

  Vi ønsker at hjælpe kunderne ud over det sædvanlige.

Holdet bag KEYPARTNER

Alexander Mørch

Alexander Mørch

"Et succesfuldt team opstår gennem gensidig anerkendelse" Indehaver
Peter Rosager

Peter Rosager

“If work isn’t fun, you’re not playing on the right team” Servicemontør
Emre Aydin

Emre Aydin

”Alt er muligt - brug din fantasi”
 
Låsesmed

Samarbejdspartnere