Skip to main content

Lad døren åbne for dig med dørautomatik

Dørautomatik eller dørstyring, inkluderer både dørlukkere og dørpumper, som sørger for at åbne og lukke dørene. Dørautomatik findes både i elektroniske og mekaniske versioner. Fælles for begge installationer er, at med den rette installation kan dørautomatik være med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, som benytter sig af bygningen.

Den mekaniske dørpumpe sikrer at døren lukkes og er derfor ideel, at få monteret på indvendige samt udvendige døre, hvor det ønskes at døren ikke skal stå åbent hele tiden.

Den elektroniske dørlukker sørger for at åbne og lukke døren, for dem der benytter sig af bygningen.

For mange virksomheder vil det ligeledes være en ideel løsning at kombinere dørautomatik med en dørtelefon. Dette sikrer en optimal og sikker løsning til en travl hverdag.

Driftssikker dørautomatik giver smidig persontrafik


KEYPARTNER installerer dørautomatik i både virksomheder og boligforeninger. Vores låsesmed tager ved monteringen højde for alle brugernes behov. Brugernes forskellige behov stiller nemlig visse krav til sikkerhed og automatik. Der vil være stor forskel på brugerne i en boligforening sammenlignet med f.eks. et kontor. Ved dørautomatik er der ligeledes en række farezoner, som skal tages højde for ved installationen, så brugerne vil være udenfor risiko ved anvendelse af døren.

Skal jeres virksomhed eller boligforening have dørautomatik?

KEYPARTNER installerer dørautomatik i både virksomheder og boligforeninger. Alle installationer overholder alle standarder og bliver CE-mærker. Vores låsesmed står klar til at lytte til jeres behov og garanterer den bedste vejledning til jeres dørautomatik.

Book et indledende møde med os og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed/ejendom. Vi stiller gerne op til et møde hos jer, også i forbindelse med bestyrelsesmøder, på generalforsamlinger eller i andre sammenhænge.

I skal vælge en dørautomatik, fordi det:

  • Giver mulighed for at styre åbningen og lukningen af døre elektronisk
  • Gør det muligt at sammenkoble hver enkelt dør med andre systemer
  • Kan bl.a. opkobles til adgangskontrol og brandanlæg
  • Kan hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag

Få uforpligtende rådgivning om dørautomatik

Forskellige brugere stiller visse krav til sikkerhed og automatik.

Vores producent af dørlukkere

Hos KEYPARTNER leverer vi automatiske dørlukkere og dørpumper fra Ruko og Dorma. Årsagen til at vi netop har valgt Ruko- og Dorma dørlukkere er, at vi ved, at kvaliteten er i orden, og så er det muligt at få reservedele hjem.

Hvis I vælger at supplere med et komplet program af dør- og porttelefonanlæg, får I en nem og sikker løsning til en travl hverdag.

Hos KEYPARTNER står vi klar til at lytte til jeres behov og rådgive ud fra det.

Book et indledende møde og hør, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed/ejendom. Vi stiller gerne op til et møde hos jer, både i forbindelse med bestyrelsesmøder, generalforsamlinger eller i andre sammenhænge.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Låsesystemer

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre, den enkelte bruger har adgang til.

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.
 

Gør hverdagen nemmere med en mekanisk dørpumpe

Den rigtige mekanisk dørpumpe er med til at gøre hverdagen nemmere og giver tryghed samt sikkerhed til dem, der bruger bygningen. Grundlæggende findes der to typer dørlukkere – henholdsvis den mekaniske dørpumpe og den elektroniske dørlukker.

Hvorfor vælge en mekanisk dørlukker?

En mekanisk dørlukker giver mulighed for at regulere lukkehastighed, sluttryk og åbningsdæmpning ved hjælp af en indbygget dørpumpe og belastningsfjeder.

Tre grunde til hvorfor I skal have en automatisk døråbner- og lukker:

  • Komfortabel åbning og lukning
  • Støjsvag lukning
  • Øget sikkerhed med automatisk lukning

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med