Nøglebestilling| 82 82 82 09

Find en elektronisk dørlukker, der passer til jeres behov

Den helt rigtige elektroniske dørlukker, som passer til jeres behov, er med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, der benytter sig af bygningen. Der findes to typer dørlukkere – den elektroniske dørlukker og den mekaniske dørpumpe.

Hvis I vælger at supplere dørautomatik med en dørtelefon,  får I en optimal og sikker løsning til en travl hverdag.

Vi vejleder jer til den bedste løsning inden for dørautomatik

Vi står klar til at lytte til jeres behov inden for dørautomatik og rådgive ud fra det.

Book et indledende møde med os og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed/ejendom. Vi stiller gerne op til et møde hos jer, også i forbindelse med bestyrelsesmøder, på generalforsamlinger eller i andre sammenhænge.

Elektronisk adgangskontrol med mobiltelefon

I skal vælge en elektronisk dørlukker, fordi det:

 • Giver mulighed for at styre åbningen og lukningen af døre elektronisk
 • Gør det muligt at sammenkoble hver enkelt dør med andre systemer
 • Kan bl.a. opkobles til adgangskontrol og brandanlæg
 • Kan hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag

Vores producent af dørlukkere

Hos KEYPARTNER leverer vi automatiske dørlukkere og dørpumper fra Ruko og Dorma. Årsagen til at vi netop har valgt Ruko- og Dorma dørlukkere er, at vi ved, at kvaliteten er i orden, og så er det muligt at få reservedele hjem.

Hvis I vælger at supplere med et komplet program af dør- og porttelefonanlæg, får I en nem og sikker løsning til en travl hverdag.

Hos KEYPARTNER står vi klar til at lytte til jeres behov og rådgive ud fra det.

Book et indledende møde og hør, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed/ejendom. Vi stiller gerne op til et møde hos jer, både i forbindelse med bestyrelsesmøder, generalforsamlinger eller i andre sammenhænge.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Låsesystemer

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre, den enkelte bruger har adgang til.

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.
 

Gør hverdagen nemmere med en mekanisk dørpumpe

Den rigtige mekanisk dørpumpe er med til at gøre hverdagen nemmere og giver tryghed samt sikkerhed til dem, der bruger bygningen. Grundlæggende findes der to typer dørlukkere – henholdsvis den mekaniske dørpumpe og den elektroniske dørlukker.

Hvorfor vælge en mekanisk dørlukker?

En mekanisk dørlukker giver mulighed for at regulere lukkehastighed, sluttryk og åbningsdæmpning ved hjælp af en indbygget dørpumpe og belastningsfjeder.

Tre grunde til hvorfor I skal have en automatisk døråbner- og lukker:

 • Komfortabel åbning og lukning
 • Støjsvag lukning
 • Øget sikkerhed med automatisk lukning

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med

Alarmsystem

Videoovervågning

Tågesikring

Vindueslåse

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

 • Øster Søgade 36, 1357 København K
 • 82 82 82 09
 • info@keypartner.dk
 • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko