Nøglebestilling| 82 82 82 09

Skal I vælge et mekanisk eller elektronisk låsesystem?

Valget af låsesystem afhænger af jeres konkrete behov. Hos KEYPARTNER hjælper vi jer med at finde den rigtige løsning.
Behovet for et låsesystem opstår som regel, når flere brugere skal have adgang til én bygning. Med et låsesystem er det muligt at give forskellige niveauer af adgang, således at nogle brugere har begrænset adgang, mens andre kan tildeles flere rettigheder.

Et låsesystem kan tilpasses enhver opgave – hvad enten det er til et stort boligområde, til en mindre forretning eller en større virksomhed.
For at opnå endnu mere sikkerhed kan systemet kombineres med elektronisk adgangskontrol, således at låsesystemet bliver et delvist elektronisk låsesystem.

Øg sikkerheden og gør hverdagen nemmere med et låsesystem

Vi tilbyder patenterede låsesystemer til både private og virksomheder. Vi anbefaler Ruko som mekanisk låsesystem.

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem.
Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre og rum, den enkelte bruger har adgang til.

Elektronisk adgangskontrol med mobiltelefon

Søg rådgivning hos KEYPARTNER fordi, at:

  • Vi kender til de forskellige krav om sikkerhed fra forsikringsselskaber
  • Vi ved hvilke krav og behov der er til sikring af boligejendomme og virksomheder
  • Vi kender til de mange kombinationsmuligheder, prisniveauer og fordele
  • Vi sætter en høj standard og har fokus på kvalitet og service hele vejen

Fuld kontrol over låsesystemet

Et låsesystem består af et antal forskellige cylindere, der har flere kombinationsmuligheder. Således kan I, med blot én nøgle, få adgang til alle relevante døre og porte.

Låsesystemer er et effektivt redskab til at få større overblik over sikkerheden i virksomheder, kontorbygninger og institutioner.

Sikkerheden øges, idet der opnås fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte døre. Derudover spares der tid og besvær i tilfælde af mistede eller tabte nøgler.

Nøgler kan kun bestilles efter den valgte sikkerhed, fx. ved angivelse af en pinkode via vores nøglebestillingsformular – dermed elimineres risikoen for uautoriseret nøglekopiering.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.
 

Dørautomatik

Den helt rigtige elektroniske dørlukker, som passer til jeres behov, er med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, der benytter sig af bygningen. Der findes to typer dørlukkere – den elektroniske dørlukker og den mekaniske dørpumpe. Vi står klar til at lytte til jeres behov inden for dørautomatik og rådgive ud fra det.
 

Få professionel rådgivning hos KEYPARTNER

Hos KEYPARTNER er vi eksperter inden for alt, hvad der har med låsesystemer at gøre. Vi kan levere et stort antal løsninger inden for både digitale og almindelige låsesystemer, og vi arbejder med at skræddersy vores løsninger, så vi leverer det bedst mulige produkt til den enkelte virksomhed.

Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvilke fordele et låsesystem fra Ruko kan have for dig.
Ring til os på telefon 82 82 82 09 eller udfyld formularen nedenfor. 

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med

Alarmsystem

Videoovervågning

Tågesikring

Vindueslåse

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko
×
Ring op
Nøglebestilling
Kontakt os
Menu