Skip to main content

Slip for stort nøglebundt med et låsesystem

Med et låsesystem holdes uvelkomne gæster ude af bygningen eller virksomheden. Behovet for et låsesystem opstår ofte, når flere brugere skal have adgang til ejendommen. Et låsesystem gør det nemlig muligt at bruge flere nøgler i samme lås.

Låsesystem øger sikkerheden

Med et låsesystem er det muligt at give forskellige niveauer af adgang. På den måde kan man give nogle brugere begrænset adgang, mens andre kan tildeles flere rettigheder. Oplysningerne om låsesystemet ligger hos låsesmeden, som er den eneste, der fremadrettet kan kopiere nøgler. Låsesystemer er kopisikrede, hvilket øger sikkerheden væsentligt. For at opnå endnu større sikkerhed kan systemet kombineres med adgangskontrol, så systemet på den måde bliver et delvist elektronisk låsesystem.

Mekanisk eller elektronisk låsesystem?

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om I vælger et traditionelt mekanisk låsesystem eller elektronisk adgangskontrol.

Fordelen ved et mekanisk låsesystem er at det er en billigere løsning, hvor det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som kan tildeles forskellige adgangsniveauer. KEYPARTNER anbefaler Ruko som mekanisk låsesystem

Et elektronisk låsesystem har den klare fordel at bortkomne nøgler hurtigt og nemt kan slettes fra systemet. Hvis en nøgle mistes i et mekanisk låsesystem, kan det være nødvendigt at omlægge hele låsesystemet, for at bevare sikkerhedsniveauet. Det elektroniske låsesystem kan derfor blive en billigere løsning i længden, hvis nøgler ofte mistes.

Et låsesystem kan tilpasses enhver virksomhed eller ejendom – hvad enten, der er tale om et stort boligområde, en mindre forretning eller en større virksomhed.
Valget af låsesystem afhænger af jeres behov. KEYPARTNER hjælper jer gerne til den helt rigtige løsning.

Elektronisk adgangskontrol med mobiltelefon

Søg rådgivning hos KEYPARTNER fordi, at:

  • Vi kender til de forskellige krav om sikkerhed fra forsikringsselskaber
  • Vi ved hvilke krav og behov der er til sikring af boligejendomme og virksomheder
  • Vi kender til de mange kombinationsmuligheder, prisniveauer og fordele
  • Vi sætter en høj standard og har fokus på kvalitet og service hele vejen

Få uforpligtende rådgivning om låsesystemer

Fuld kontrol over låsesystemet

Et låsesystem består af et antal forskellige cylindere, der har flere kombinationsmuligheder. Således kan I, med blot én nøgle, få adgang til alle relevante døre og porte.

Låsesystemer er et effektivt redskab til at få større overblik over sikkerheden i virksomheder, kontorbygninger og institutioner.

Sikkerheden øges, idet der opnås fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte døre. Derudover spares der tid og besvær i tilfælde af mistede eller tabte nøgler.

Nøgler kan kun bestilles efter den valgte sikkerhed, fx. ved angivelse af en pinkode via vores nøglebestillingsformular – dermed elimineres risikoen for uautoriseret nøglekopiering.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.
 

Dørautomatik

Den helt rigtige elektroniske dørlukker, som passer til jeres behov, er med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, der benytter sig af bygningen. Der findes to typer dørlukkere – den elektroniske dørlukker og den mekaniske dørpumpe. Vi står klar til at lytte til jeres behov inden for dørautomatik og rådgive ud fra det.
 

Få professionel rådgivning hos KEYPARTNER

Hos KEYPARTNER er vi eksperter inden for alt, hvad der har med låsesystemer at gøre. Vi kan levere et stort antal løsninger inden for både digitale og almindelige låsesystemer, og vi arbejder med at skræddersy vores løsninger, så vi leverer det bedst mulige produkt til den enkelte virksomhed.

Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvilke fordele et låsesystem fra Ruko kan have for dig.
Ring til os på telefon 82 82 82 09 eller udfyld formularen nedenfor. 

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med