Låsesystem

Skal I vælge et mekanisk eller
elektronisk låsesystem?

Valget af låsesystem afhænger af jeres konkrete behov. Hos KeyPartner hjælper vi jer med at finde den rigtige løsning.

Behovet for et låsesystem opstår som regel, når flere brugere skal have adgang til én bygning. Med et låsesystem er det muligt at give forskellige niveauer af adgang, således at nogle brugere har begrænset adgang, mens andre kan tildeles flere rettigheder.

Et låsesystem kan tilpasses enhver opgave – hvad enten det er til et stort boligområde, til en mindre forretning eller en større virksomhed.

For at opnå endnu mere sikkerhed kan systemet kombineres med elektronisk adgangskontrol, således at låsesystemet bliver et delvist elektronisk låsesystem.

Lås

Øg sikkerheden og gør hverdagen nemmere med et låsesystem

Vi tilbyder patenterede låsesystemer til både private og virksomheder. Vi anbefaler Ruko som mekanisk låsesystem.

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem.

Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre og rum, den enkelte bruger har adgang til.

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.

Fuld kontrol over låsesystemet

Et låsesystem består af et antal forskellige cylindere, der har flere kombinationsmuligheder. Således kan I, med blot én nøgle, få adgang til alle relevante døre og porte.

Låsesystemer er et effektivt redskab til at få større overblik over sikkerheden i virksomheder, kontorbygninger og institutioner.

Sikkerheden øges, idet der opnås fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte døre. Derudover spares der tid og besvær i tilfælde af mistede eller tabte nøgler.

Nøgler kan kun bestilles efter den valgte sikkerhed, fx. ved angivelse af en pinkode via vores nøglebestillingsformular – dermed elimineres risikoen for uautoriseret nøglekopiering.

 

Søg rådgivning hos Keypartner når du skal have installeret et nyt låsesystem, da vi kan rådgive i:

  • De forskellige krav om sikkerhed fra forsikringsselskaber
  • De forskellige krav og behov til sikring af fx. boligejendomme og virksomheder
  • De mange kombinationsmuligheder, prisniveauer og fordele

Få fuld kontrol over jeres nøgler