Skip to main content

En låsesmed i Bagsværd kan tyverisikre dit hjem

Vi har kort udrykningstid i hele København

I Danmark sker der et indbrud hvert 14. minut. Det giver sig selv, at det bliver mange på årsbasis. Er man en af dem, der allerede har haft indbrud, ved man, hvor ubehageligt det er.

Ikke alene mister man ting af værdi, men det kan også være arvestykker og andet med sentimental værdi, som ikke kan erstattes. Samtidig er det utroligt ubehageligt at vide, at der har været fremmede inde og rode i ens private ting.

Heldigvis er der nogle ting, man kan gøre for at forebygge mod indbrud. Det kan en låsesmed i Bagsværd hjælpe dig med. I dag findes der nemlig et utal af låsesystemer og –løsninger, der har stort fokus på problematikken med, at det skal holde ubudne gæster ude, samtidig med at det skal være brugervenligt for beboeren. Der er altså rigeligt med muligheder for at tyverisikre sit hjem ved hjælp af en låsesmed i Bagsværd.

Din sikkerhed ifm. en oplukning

  • For at være sikker på, at det er din bolig – beder vi om følgende:
  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation
  • Du betaler på stedet – vi tager både imod kontanter og MobilePay.
laasesmed bagsvaerd

Det får du hos KEYPARTNER:

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt
  • Betaling med MobilePay & kontanter

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Tryghed

Vi kan levere alt indenfor sikring

Professionalisme

Du møder et stærkt og erfarent team

Standard

Vi leverer løsninger i høj kvalitet

Assistance

Du får hurtig feedback på opgaven

Oplevelse

Vores service er i absolut særklasse

Sikkerhed

Vi rådgiver udfra dine ønsker og behov

Få brugbar information om de forskellige muligheder

Som sagt er der i dag mange forskellige løsninger inden for låsesystemer, der har en præventiv effekt over for indbrud. Derfor kan det være lidt en jungle at skulle finde rundt i for en, der ikke har erfaring inden for låsefaget. Det har vi heldigvis hos KEYPARTNER, og vi kan være behjælpelige som din låsesmed i Bagsværd. Vi har mange års erfaring på området, hvilket gør, at vi er et godt valg, hvis man mangler en låsesmed i Bagsværd. Eksempelvis har vi stor kendskab og viden omkring de løsninger, der findes på markedet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst tyverisikrer dit hjem, er vi altså de rette at tage kontakt til.

Sammen kan vi finde frem til, hvordan vi som låsesmed kan være behjælpelige med at sikre dit hjem i Bagsværd. Den rette løsning kan nemlig variere alt efter, hvordan du bor, hvilke krav du har til dit låsesystem og lignende. Vi giver altid vores kunder brugbar information om de forskellige muligheder, så vi kan finde frem til det rette valg. Og ikke alene giver vi vejledning frem til den optimale løsning, vi sørger også for at installere og montere den korrekt i dit hjem.

 

Døgnservice med låsesmed i Bagsværd – vi er klar til at hjælpe dig

En låsesmed kan også bruges til andet end at tyverisikre dit hjem. I mange tilfælde vil en låsesmed være påkrævet, hvis man har mistet sin husnøgle eller har smækket sig ude. Her er det en god idé allerede at have nummeret på en låsesmed indkodet i sin telefon, så man er forberedt og hurtigt kan ringe efter hjælp. Med KEYPARTNER som din låsesmed i Bagsværd får du den fordel, at vi tilbyder en døgnservice. Det betyder, at uanset hvornår du har brug for hjælp, rykker vi ud.

Uheldet har for vane at ske på det dårligst mulige tidspunkt, dvs. i weekenden eller midt om natten. Vælger du os som din låsesmed i Bagsværd, er det ikke længere noget problem. Når du ringer til os, er du sikker på, at der altid sidder nogen i den anden ende, der er klar til at rykke ud og hjælpe dig.