Skip to main content

Omlægning af lås

Den billigste måde at få din boligs sikkerhed helt i top på, er at få omlagt dine låse. Har der været håndværkere, hvor nøglen har været lånt ud, men aldrig er kommet retur? Måske I for nyligt har opsagt en lejekontrakt eller måske købt en ny ejendom? Hvis I vil være sikker på, at det kun er jer, der har adgang til ejendommen, skal I have styr på, hvem der har en nøgle.

KEYPARTNER anbefaler især en omlægning af dine låse, hvis du enten har tabt eller fået stjålet dine nøgler. Man ved aldrig hvad der kan ske og det er vigtigt at du kan føle dig tryg hver gang du lægger dig til at sove eller forlader dit hjem. Ved du, at din forsikring ikke dækker, hvis der ikke er synlige tegn på indbrud, fx ved misbrug af nøgler?

Vidste du, at slidte nøgler nedsætter sikkerhedsniveauet på dit låsesystem og gør det nemmere for tyven at bryde ind? Hvis dine nøgler er mere end 5 år gamle, kan det være på tide at få omlagt dine låse. Hvis låsen er i stykker eller ikke lever op til anbefalet sikkerhedsniveau, skal du udskifte din lås.

KEYPARTNER kan vurdere om dit låsesystem er tidssvarende eller om det med fordel kan opgraderes og udskiftes til et mere moderne og effektiv låsesystem.

Låsesmed med nøglebundt

Har du styr på hvem der har adgang til din bolig?

Så skal du have styr på, hvem der har din nøgle. En god tommelfingerregel er, at du bør få omstillet din lås, hvis du kan sige ja til et af nedenstående punkter:
  • Flyttet i ny bolig – få omstillet låsen
  • Mistet nøgler – skift dem ud til nye nøgler
  • Lånt nøglen ud uden at få retur – læg låsen om
  • Flere nøgler til forskellige døre i boligen – få omstillet til en nøgle

Få uforpligtende rådgivning om omlægning af din lås

Hvordan fungerer en omstilling af lås?

Når I bestiller en omstilling hos KEYPARTNER, sender vi en faglært og serviceminded låsesmed ud til jer. Dette kan lade sig gøre på alle tider af døgnet, da vi har døgnvagt.

Ved omstilling af en lås skifter man stifterne, således at låsen ikke længere passer til de gamle nøgler. I de fleste tilfælde leverer vi nye nøgler til låsen.

Omstilling af alle dine låse -en nøgle til det hele!

Du kan med fordel få omstilling af alle dine låse. Således kan du få én nøgle, der passer til både din hoveddør, bagdør, terrassedør, loftrum, kælder og postkasse m.m.

Indbrudssikring

Med så mange indbrud i Danmark, er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at forhindre indbrud i netop din bolig. Til det formål findes der både mekanisk og elektronisk tyveri- og indbrudssikring. Det indbefatter bl.a. låsevindueslåse, gitre, alarm og videoovervågning.
 

Låse

Fungerer din dørlås efter hensigten?

Vent ikke med udskiftning af din dørlås, til der allerede har været indbrud. Hos KEYPARTNER oplever vi generelt, at vi danskere tænker, at vi er sikret mod indbrud, så længe der sidder en lås på døren.
 

Elektronisk lås

Med en elektronisk lås bliver dit liv mindre besværligt. I stedet for at skulle håndtere en fysisk nøgle skal du nemlig blot indtaste en kode for at komme ind i dit hjem. Du tænker måske ikke umiddelbart over det, men det kan faktisk være med til at gøre din hverdag langt mere bekvemmelig.
 

En omstilling af din lås vil give dig tryghed og hjælpe dig med at sove roligt om natten.

Hvis dine låse er gode, behøver du ikke at skifte dem ud – i stedet kan du nøjes med en omstilling.

Vi giver gerne et gratis sikkerhedstjek, hvor vi undersøger, om det kan betale sig for dig ”kun” at omstille låsen, eller om det er bedre givet ud at udskifte hele låsen.

Tryghed efter omstilling af lås

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med