Butik

Keypartner butiksfacade

I vores butik beliggende på hjørnet af Øster Søgade og Sølvgade går du sjældent forgæves. Har du brug for en lås, men ved ikke, hvilken det skal være? Eller skal du have kopieret nøgler? Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.

Keypartner lager

Stort udvalg af Ruko

Inden for nøgler og låse er Ruko et af de mærker, de fleste kender til. Derfor finder du hos os naturligvis også et stort udvalg af cylindere, dørgreb, låsekasser og lignende fra Ruko. Vi har indgående kendskab til mærket, hvilket gør, at vi kan være behjælpelige med vores ekspertise, hvis du ønsker en løsning fra Ruko.

Keypartner udstilling

Hvad med en løsning fra Abus?

I vores butik har vi også et stort udvalg af Abus hængelåse og beslag. Det tyske mærke er kendetegnet ved en høj kvalitet, hvorfor det er et populært valg blandt vores kunder. I vores sortiment kan du finde den løsning fra Abus, som du har behov for.

Eksempel på dørlås

Se løsningen i aktion

Fordelen ved at komme ud i en fysisk butik er, at du kan få lov at prøve, hvad du kigger på, før du køber det. I vores butik har vi prøveklodser, som fremviser forskellige muligheder inden for låse og låsesystemer. Eksempelvis kan du både prøve forskellige låsemonteringer og mere moderne løsninger med elektronisk adgangskontrol, så du kan finde frem til det, der fungerer bedst for dig.

Lindrucker vinduessikring

Vil du sikre dit vindue?

Er du på jagt efter en løsning til sikring af vinduer, kan du i vores butik også få lov at prøve forskellige vindueslåse. På den måde forsøger vi at hjælpe dig, uanset hvilken løsning du er på jagt efter. Når du kommer ind i vores butik, er du altså sikker på at komme ud med den rette løsning til dine ønsker og behov.

Skal du have kopieret nøgler?

Ingen opgave er for stor eller lille til os. Hvad enten du skal have kopieret en enkelt nøgle eller lavet et helt parti, står vi altid klar til at hjælpe. Er du selv lidt fingernem, kan du få stillet dine låse om, hvis du kommer ned med dem til os i butikken. Alternativt kører vi selvfølgelig også ud og laver omlægning af låse på adressen. Kom ind i vores butik og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt

Hos KeyPartner lytter vi til dine behov, og rådgiver dig til den bedste løsning.
Kontakt os på telefonnummer 82 82 82 09 eller via kontaktformularen neden for.