Skip to main content

Butik

I vores butik beliggende på hjørnet af Øster Søgade og Sølvgade går du sjældent forgæves. Har du brug for en lås, men ved ikke, hvilken det skal være? Eller skal du have kopieret nøgler? Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.

Skal du have kopieret nøgler?

Ingen opgave er for stor eller lille til os. Hvad enten du skal have kopieret en enkelt nøgle eller lavet et helt parti, står vi altid klar til at hjælpe. Er du selv lidt fingernem, kan du få stillet dine låse om, hvis du kommer ned med dem til os i butikken. Alternativt kører vi selvfølgelig også ud og laver omlægning af låse på adressen. Kom ind i vores butik og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Abus hængelåse

I vores butik har vi blandt andet et stort udvalg af Abus hængelåse og beslag. Det tyske mærke er kendetegnet ved en høj kvalitet, hvorfor det er et populært valg blandt vores kunder. I vores sortiment kan du finde den løsning fra Abus, som du har behov for.

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag – torsdag
    8-16
  • Fredag
    8-15

82 82 82 09 – DØGNVAGT

I weekenden er butikken lukket, men har du et akut problem, kan du altid kontakte os på vores døgnvagt.

Hvordan fungerer en omstilling af lås?

Når I bestiller en omstilling hos KEYPARTNER, sender vi en faglært og serviceminded låsesmed ud til jer. Dette kan lade sig gøre på alle tider af døgnet, da vi har døgnvagt.

Ved omstilling af en lås skifter man stifterne, således at låsen ikke længere passer til de gamle nøgler. I de fleste tilfælde leverer vi nye nøgler til låsen.

Omstilling af alle dine låse -en nøgle til det hele!

Du kan med fordel få omstilling af alle dine låse. Således kan du få én nøgle, der passer til både din hoveddør, bagdør, terrassedør, loftrum, kælder og postkasse m.m.

Stort udvalg af Ruko

Inden for nøgler og låse er Ruko et af de mærker, de fleste kender til. Derfor finder du hos os naturligvis også et stort udvalg af cylindere, dørgreb, låsekasser og lignende fra Ruko. Vi har indgående kendskab til mærket, hvilket gør, at vi kan være behjælpelige med vores ekspertise, hvis du ønsker en løsning fra Ruko.
 

Se løsningen i aktion

Fordelen ved at komme ud i en fysisk butik er, at du kan få lov at prøve, hvad du kigger på, før du køber det. I vores butik har vi prøveklodser, som fremviser forskellige muligheder inden for låse og låsesystemer. F.eks. kan du både prøve forskellige låsemonteringer og mere moderne løsninger med elektronisk lås, så du kan finde frem til det, der fungerer bedst for dig.

Vil du sikre dit vindue?

Er du på jagt efter en løsning til sikring af vinduer, kan du i vores butik også få lov at prøve forskellige vindueslåse. På den måde forsøger vi at hjælpe dig, uanset hvilken løsning du er på jagt efter. Når du kommer ind i vores butik, er du altså sikker på at komme ud med den rette løsning til dine ønsker og behov.