Skip to main content

En låsesmed i Søborg kan hjælpe dig på alle tidspunkter af døgnet

Vi har kort udrykningstid i hele København

Det er sjældent, det er planlagt, når noget går galt. Mister man sin nøgle, mens man er ude, eller kommer man til at smække sig ude, er det mange gange en god ting at være forberedt.

Skal man først til at stå og søge efter en låsesmed i Søborg, når man står foran sin hoveddør og ikke kan komme ind, kan det komme til at tage lang tid. Ved at gemme nummeret på en låsesmed i Søborg, er du sikker på hurtig hjælp, når uheldet er ude.

Vil du samtidig være sikker på, at du kan få hjælp på alle tider af døgnet, skal du vælge KEYPARTNER som din låsesmed i Søborg. Hos KEYPARTNER har vi nemlig en særlig døgnservice, der gælder hele København og omegn. Det betyder, at vi har en låsesmed klar til at rykke ud og hjælpe dig i Søborg, uanset hvornår du har brug for hjælp. Står du midt om natten eller i weekenden uden en nøgle, er det at have os som din låsesmed i Søborg altså en rigtig god ting.

Din sikkerhed ifm. en oplukning

  • For at være sikker på, at det er din bolig – beder vi om følgende:
  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation
  • Du betaler på stedet – vi tager både imod kontanter og MobilePay.
Elektronisk adgangskontrol med mobiltelefon

Det får du hos KEYPARTNER:

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt
  • Betaling med MobilePay & kontanter

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Tryghed

Vi kan levere alt indenfor sikring

Professionalisme

Du møder et stærkt og erfarent team

Standard

Vi leverer løsninger i høj kvalitet

Assistance

Du får hurtig feedback på opgaven

Oplevelse

Vores service er i absolut særklasse

Sikkerhed

Vi rådgiver udfra dine ønsker og behov

Vi kan også hjælpe dig med andre ting

KEYPARTNER er en låsesmed i Søborg, der har specialiseret sig i stort set alt, hvad der har med låse og nøgler at gøre. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med stort set alle opgaver, der har med låsesystemer at gøre. Har du for eksempel haft indbrud, vil du formentlig gerne undgå, at det sker igen. Det kan man gøre ved at tyverisikre sit hjem, uanset om man bor i lejlighed eller villa. I dag er der mange nye og moderne låsesystemer, der gør det svært for tyve og andre ubudne gæster at komme ind i dit hjem.

Hos KEYPARTNER har vi stor viden inden for vores fag, og det medfører også en kendskab til de forskellige muligheder, der findes inden for tyverisikring af forskellige boliger. Vi kan også hjælpe dig med at omlægge låsene i dit hus. Det betyder, at vi ændrer låsene, så gamle nøgler til huset ikke længere kan bruges. Det er en god ting, hvis tidligere lejere, rengøringsfolk eller lignende har en nøgle til huset, som de ikke har afleveret tilbage. Med omlægning af sine låse får man igen fuld kontrol over, hvem der har adgang til huset.

 

Få et gratis sikkerhedstjek af låsesmed i Søborg

Er du en af dem, der tænker over, om dit hus er godt nok sikret? I dag er det ikke kun hoveddøren, der skal sikres, men også terrassedøren og vinduerne. Hos KEYPARTNER har vi et tilbud om gratis sikkerhedstjek, der også dækker alle potentielle kunder i Søborg. Vi kommer ud og ser nærmere på det enkelte hjem, samt på hvordan det kan sikres endnu bedre, end det allerede er.

Det giver dig indsigt i den forskel, vi kan gøre for dig, allerede inden du binder dig til noget. Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os og lave en aftale om et gratis sikkerhedstjek af din bolig.