Skip to main content

En låsesmed til beboerne på Vesterbro

Vi har kort udrykningstid i hele København

Bor du på Vesterbro, og mangler du en pålidelig låsesmed? Man ved aldrig, hvornår man får brug for en låsesmed. Kommer man til at låse sig ude, eller kommer man hjem til et hus eller en lejlighed, hvor der har været begået indbrud, er det rart at have nummeret på en låsesmed på Vesterbro i baghånden.

KEYPARTNER er en låsesmed i København, der også rykker ud og hjælper indbyggere på Vesterbro.

Hvad enten du får akut brug for hjælp eller vil have hjælp til eksempelvis udskiftning af dit gamle låsesystem, står vi til rådighed som din låsesmed på Vesterbro. Hvis man bor på Vesterbro, kan det derfor være smart at gemme vores nummer, så du altid har mulighed for at få hurtig kontakt til en låsesmed på Vesterbro, når uheldet er ude.

Din sikkerhed ifm. en oplukning

  • For at være sikker på, at det er din bolig – beder vi om følgende:
  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation
  • Du betaler på stedet – vi tager både imod kontanter og MobilePay.
Laasesmed Vesterbro

Det får du hos KEYPARTNER:

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt
  • Betaling med MobilePay & kontanter

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Tryghed

Vi kan levere alt indenfor sikring

Professionalisme

Du møder et stærkt og erfarent team

Standard

Vi leverer løsninger i høj kvalitet

Assistance

Du får hurtig feedback på opgaven

Oplevelse

Vores service er i absolut særklasse

Sikkerhed

Vi rådgiver udfra dine ønsker og behov

Med os som din låsesmed på Vesterbro får du hjælp til de større projekter…

Med KEYPARTNER som din låsesmed på Vesterbro får du hjælp til alt, hvad der har med låse og nøgler at gøre. Hvis du vil sikre sit hus mod tyveri og andre ubudne gæster, er vi en god partner at have. I dag er der nemlig utroligt mange løsninger inden for blandt andet elektroniske låse, dørtelefoner, vindueslåse og lignende, som det kan være rart at få professionel vejledning i. Hvad enten du vil sikre en villa eller en lejlighed, har vi kompetencerne, der gør os til det rette valg, når dit hjem på Vesterbro skal sikres mod tyveri.

I den forbindelse kan vi også omlægge låse i dit hjem. Det er især relevant, hvis du har haft lejere eller håndværkere, som har nøgler til dit hjem, og som ikke har fået afleveret dem tilbage. Ved at omlægge låsene i dit hjem sikrer du dig, at ingen andre end du og din familie har mulighed for at komme ind. Der er ingen opgave, der er for stor til os som din låsesmed på Vesterbro, og vi hjælper gerne med at sikre dit hjem hele vejen rundt, så du kan sove roligt om natten. Vi kommer gerne ud og giver et gratis sikkerhedstjek af dit hjem samt fortæller mere om, hvad vi som låsesmed på Vesterbro kan gøre for dig.

… og de mindre opgaver

Vi rykker hurtigt ud og hjælper dig med oplukning af din lås, hvis du af den ene eller anden grund ikke selv har nøgle eller mulighed for at komme ind. Vores døgnservice dækker Vesterbro, hvilket betyder, at du kan få hjælp til oplukning på alle mulige tider af døgnet. Hvis du kommer hjem midt om natten eller i weekenden og ikke kan komme ind, er det altså ikke noget problem – når du vælger os som din låsesmed på Vesterbro, er du altid sikker på, at der er nogen til at svare i den anden ende. Vi har desuden vores butik i indre by, hvor du altid kan komme forbi og få hjælp til det, du har brug for. Vi har et udvalg af låse til forskellige døre og vinduer, som du kan se nærmere på. Derudover er det også i vores butik, at vi kan kopiere nøgler.