Skip to main content

Vinduesikring / sikring af vinduer

50% af alle indbrud sker via vinduer uden vinduessikring

Rigtig mange ubudne gæster kommer ind ad vinduet. Faktisk sker det oftere, at tyven kommer ind gennem et vindue, end en dør. Det stiller krav til, hvor godt dine vinduer er sikret. Mange tror fejlagtigt, at et lukket vindue er et sikret vindue. Men det er langt fra tilfældet. Hvis det ikke er tyverisikret, er et lukket vindue typisk kun et enkelt svuptag med et koben fra at være et åbent vindue.

For at sikre virksomhedens værdier er det derfor en god investering ikke kun at sikre virksomhedens døre, men i høj grad også vinduerne.

Vinduessikring mod indbrud er en god investering

Det er en god investering at sikre ens vinduer mod indbrud med gode vindueslåse og -hasper. Det vil give sikkerhed og tryghed – både når medarbejderne er til stede og efter fyraften.

Hos KEYPARTNER forhandler vi Ruko, Assa Abloys samt Abus vindueslåse og vindueshasper. Det er den mest effektive lås/hasp til vinduessikring, der findes på markedet. En sikring af vinduer gennem KEYPARTNER er ikke blot et løfte om ordentlige materialer, for hos KEYPARTNER dyrker vi det gode håndværk. Derfor kan du være sikker på, at din vinduessikring bliver installeret af en af vores kompetente medarbejdere. Du kan altid kontakte KEYPARTNER for en uforpligtende snak om, hvordan vi sikrer dit hjem eller din arbejdsplads bedst.

Vinduessikring

Vindueslåse fra KEYPARTNER:

  • Giver tryghed og sikkerhed for jeres værdier
  • Er en effektiv måde at sikre alle adgangsveje
  • Kan anvendes på både indad- og udadgående vinduer
  • Kan fås med nøgle eller kode

Få uforpligtende rådgivning om vinduessikring

Hvad gør en vinduessikring?

En vinduessikring fra KEYPARTNER gør tyvens arbejde meget sværere. Hos KEYPARTNER bruger vi kun de allerbedste materialer og løsninger til at sikre din virksomhed. Den rigtige haspe kan afgøre, hvorvidt tyven har succes med at bryde ind eller må opgive sit foretagende. Derfor er den rigtige sikring af vinduer vigtig. KEYPARTNER er en låsesmed, hvor kvaliteten af materialer og ordentlig montering går hånd i hånd.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.
alarmsystem

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.

Låsesystemer

Låsesystemer

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre, den enkelte bruger har adgang til.

Assa Abloy Code Handle – en god måde at sikre dine vinduer og terrassedøre på

Både vinduer og terrassedøre åbnes mange gange i løbet af en varm sommerdag og det er derfor en fordel med en lås, der er nem at betjene for alle. Uden at gå på kompromis med sikkerheden kan der let installeres en Code Handle på alle vinduer samt terrasse- og altandøre. Code Handle låses ved at trykke på en enkel rød knap og åbnes igen med en 6 cifret kode. Læs mere her.

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med