teknologisk udvikling

Låsesmedens teknologiske udvikling

Rigtig mange mennesker har prøvet at låse sig ude af sin lejlighed, hus eller bil. I sådan en situation ringer man oftest til en låsesmed – sådan er det i dag, og sådan har det altid været.

Låsesmedsfaget har imidlertid været under stor udvikling de seneste år. Her i 2018 indebærer det at være låsesmed derfor ikke alene døroplukning ved uheldige situationer. Låsesmedsfaget er blevet et langt mere teknologisk fag, hvor der nu tilbydes en lang række elektroniske løsninger. Læs mere “Låsesmedens teknologiske udvikling”

I disse bydele låser københavnerne sig oftest ude

Hos KeyPartner har vi undersøgt, i hvilke bydele københavnerne låser sig oftest ude.

Med udgangspunkt i statistik over alle de oplukninger af døre, vi har foretaget for husstande i København, siden vi stiftede KeyPartner i 2015, har vi analyseret, i hvilke af Københavns bydele beboerne låser sig oftest ude set i forhold til det samlede antal husstande. Dermed får vi det, vi kalder bydelenes ”smæk ude-rate”. Læs mere “I disse bydele låser københavnerne sig oftest ude”

I disse kommuner er du i størst fare for indbrud!

Hos KeyPartner har vi undersøgt, hvad indbrudsraten er i alle Danmarks 98 kommuner.

Med udgangspunkt i helt nye tal fra Danmarks Statistik, der viser antallet af indbrud i beboelser i hver enkelt kommune i Danmark i 4. kvartal af 2017, har vi analyseret, hvilke kommuner der har flest indbrud i beboelser set i forhold til det samlede antal husstande – og dermed har den højeste indbrudsrate. Læs mere “I disse kommuner er du i størst fare for indbrud!”

Guide: 5 tips til at holde tyvene VÆK fra dit hjem

Statistikken taler sit eget tydelige sprog: Blandt nabolandene England/Wales, Holland, Tyskland og Sverige er Danmark det land med den allerhøjeste indbrudsrate. Danmark er altså ikke det land med flest indbrud i alt, men det land med flest indbrud pr. indbygger. Med andre ord er det os danskere, der har størst risiko for at få besøg af de ubudne gæster. Læs mere “Guide: 5 tips til at holde tyvene VÆK fra dit hjem”