Skip to main content

Udskiftning af dørlås

Trænger din dør til udskiftning af lås?

Vent ikke med udskiftning af din dørlås, til der allerede har været indbrud. Hos KEYPARTNER oplever vi generelt, at vi danskere tænker, at vi er sikret mod indbrud, så længe der sidder en lås på døren.

Udskift din lås inden det er for sent

Dette er dog langt fra tilfældet, da en stor del af de dørlåse, der sidder rundt omkring i de danske hjem er forældede. Så selvom du måske tror, at din dørlås er af tilfredsstillende nyere dato, kan det måske alligevel være tid til udskiftning. Hvis din lås er begyndt at ældes, er der nemlig chance for, at den ikke længere er forsikringsgodkendt. Hos KEYPARTNER anbefaler vi altid, at du har to godkendte låse af nyere dato på hver dør til dit hjem.

Vent ikke til, at der allerede HAR været ubudne gæster – få en ordentlig sikkerhedsløsning INDEN da.

“De fleste forsikringsselskaber giver i dag rabat på policen, hvis du har godkendte låse på døre og vinduer”

doerlaas

Lad KEYPARTNER hjælpe dig med udskiftning af din dørlås

 • Kontakt os hvis du har spørgsmål såsom:

 • Hvornår skal jeg få en lås?
 • Kan man nøjes med at udskifte låsecylinderen?
 • Vi har en stanglås, hvad gør man så?
 • Kan en ekstra lås passe til samme nøgle som resten af huset?

Få uforpligtende rådgivning om din dørlås

Det er for nemt at begå indbrud i danske hjem

Danmark har det største antal indbrud per indbygger sammenlignet med vores nabolande. Det hænger sammen med, at det er for nemt for tyven at komme ind i de danske boliger.

Udskiftning af lås hjælper på sikkerheden

Du har dog rigeligt med muligheder for at sikre dit hjem bedre. Du kan få udskiftning af din gamle dørlås til en elektroniske lås eller en nyere, mere sikker mekanisk lås. Der er flere fordele ved at vælge at få erstattet sin gamle dørlås med en elektronisk lås. Med en elektronisk lås kan du for eksempel vinke farvel til dine nøgler.


Udskift din gamle lås med en elektronisk

Hos KEYPARTNER tilbyder vi elektroniske låse fra det anerkendte låsefirma Assa Abloy. Det betyder, at du aldrig mere skal stå ved hoveddøren og balancere med indkøbsposerne for at finde nøglen frem. Det er både sikkert og bekvemt. Når du skal have udskiftning af lås, skal din gamle dørlås dog ikke nødvendigvis erstattes af en elektronisk dørlås. Selv de nye mekaniske låse giver dig langt bedre sikkerhed, end dørlåse af ældre dato. I al fald er det klogt at overveje, hvorvidt sikkerheden i dit eget hjem ville have godt af en udskiftning af dørlås.

Lås til lejlighed

Bor du i lejlighed, er der en vis sandsynlighed for, at det er et gammelt byggeri. Er der ikke blevet skiftet låse for nylig, øger det risikoen for uvelkomment besøg i dit hjem. Derfor kan det være, at det er tid til udskiftning af din lås. Hos KEYPARTNER har vi stor erfaring med udskiftning af låse i lejligheder, hvilket kommer dig til gode. Der bruges nemlig andre låse i lejligheder end i huse, da dørene oftest er under 40mm tykke. Vi kan bl.a. anbefale Ruko låse til lejligheden.
 

Udskiftning af lås

Hos KEYPARTNER tilbyder vi de mest solide og holdbare dørlåse på markedet. KEYPARTNER er din garanti for forsikringsgodkente produkter og høj faglighed. Hvis du vægter kvaliteten af håndværket, solide materialer og god service er KEYPARTNER det naturlige valg. Der er intet, der betyder mere for os end, at du er tilfreds med vores arbejde. Kontakt KEYPARTNER gennem denne side eller slå vejen forbi vores butik i København på Øster Søgade 36 og se vores udvalg af låse.

Lås til hus

Bor du i hus og er der ikke skiftet lås ved overtagelse, er det en god ide at få lavet en udskiftning. Du ved aldrig hvor mange nøgler der er i omløb eller kopieret. KEYPARTNER anbefaler altid at man får udskiftet sine låse for ens egen sikkerhed. Der er mange forskellige muligheder og sikkerhedsniveauer. Du kan bl.a. vælge at få installeret en 3 punktlås, som gør det sværere for tyven at bryde døren op, da den tilslutter døren tæt med karmen.

Har du brug for udskiftning af vindues- og dørlåse?

Kan du genkende et af følgende tilfælde, anbefaler vi, at du får udskiftet dine låse:
 • Hvis din lås er mere end 10 år gammel
 • Hvis du har mindre end to låse på din dør
 • Hvis du bor i en stuelejlighed eller i hus og har en vrider indvendigt på din dør
 • Hvis din terrassedør ikke har en cylinder
 • Hvis du bor i en stuelejlighed eller i hus uden ekstra sikring af vinduer
 • Hvis du er i tvivl om, om dit hjem er tilstrækkeligt sikret

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med