Skip to main content

Føler du dig sikker i dit hjem? Få videoovervågning til privaten

Hos KEYPARTNER tilbyder vi også kamera- og videoovervågning til privat. Med et videoovervågningssystem har du altid tage et kig inden for i din privatejendom. Vi leverer og installerer udelukkende de bedste overvågningssystemer med fokus på høj kvalitet, maksimum sikkerhed og brugervenlighed.

Vores medarbejdere er specialuddannede og sørger altid for, at din løsning monteres og installeres optimalt. Vi rådgiver dig til den bedste løsning for din privatbolig, og vi har et bredt udvalg af kamera overvågning, der er udviklet til privatboliger, som kan tilpasses dine behov.

Gennem din computer, tablet eller smartphone kan du altid koble dig på din videoovervågning. Dette gøres via en app, hvor du samtidigt selv kan sætte indstillingerne efter dine egne præferencer. Her kan du f.eks. sætte bevægelsessensorerne til at være ekstra sensitive om natten.

videoovervågning til privaten

Med vores videoovervågning kan du:

  • Selv bestemme hvornår der skal reageres på bevægelse

  • Selv indstille hvor følsomme bevægelsessensorerne skal være
  • Forebygge indbrud med klar skiltning om TV-overvågning
  • Få enkel betjening via app

Få uforpligtende rådgivning om videoovervågning

Vi hjælper jer med den rette løsning

Hos KEYPARTNER står vi klar til at lytte til jeres behov og rådgive ud fra det. Alt, I skal gøre, er at booke et indledende møde, så vi kan nå frem til, hvad vi kan gøre for jer. Vi stiller gerne op til et møde hos jer.

Ring til os på telefon 82 82 82 09 og tag en snak med os om jeres behov for videoovervågning.

Indbrudssikring

Med så mange indbrud i Danmark, er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at forhindre indbrud i netop din bolig. Til det formål findes der både mekanisk og elektronisk tyveri- og indbrudssikring. Det indbefatter bl.a. låsevindueslåse, gitre, alarm og videoovervågning.
 

Elektronisk lås

Med en elektronisk lås bliver dit liv mindre besværligt. I stedet for at skulle håndtere en fysisk nøgle skal du nemlig blot indtaste en kode for at komme ind i dit hjem. Du tænker måske ikke umiddelbart over det, men det kan faktisk være med til at gøre din hverdag langt mere bekvemmelig.
 

Låse

Fungerer din dørlås efter hensigten?

Vent ikke med udskiftning af din dørlås, til der allerede har været indbrud. Hos KEYPARTNER oplever vi generelt, at vi danskere tænker, at vi er sikret mod indbrud, så længe der sidder en lås på døren.

Vi tilbyder

Kvaliteten af dit TV-overvågningssystem afhænger ikke kun af udstyret, men også af installationen. Vores specialuddannede montører sørger altid for den optimale installation af dit system, så du ikke skal bekymre dig om dette. For ekstra sikkerhed anbefaler vi, at der monteres et alarmsystem samtidigt med videoovervågningen, da disse to systemer kan kobles sammen og sikre dit hjem bedst muligt.

Vi ved, hvor meget det betyder at føle sig tryg i sit hjem. Særligt når stedet er forladt. Derfor tilbyder KEYPARTNER muligheden for at have dit TV-overvågning system ved hånden til hver en tid. Du kan altid koble dig på dit videoovervågning system på internettet med din computer, tablet eller smartphone. Via en app har du adgang til de vigtigste funktioner og indstillinger. Dit hjems video-overvågningssystem er desuden tilkoblet KEYPARTNERs kontrol-central, som reagerer på indbrudssignal eller bevægelse i huset. Det betyder at uanset, hvor du befinder dig, har du altid mulighed for at sikre dig, at alt er, som det skal være.