Skip to main content

Serviceaftale til boligforeninger & virksomheder

Efter en montering af låsesystemer, dørautomatik, adgangskontrol eller dørtelefon er det vigtigt at tænke på service og hvordan installationen holdes ved lige. Installationerne er ofte udsat for vind og vejr året rundt, hvilket gør at materialerne arter sig forskelligt. For at sikre at installationerne fungerer optimalt bør disse efterses hvert halve år. Med en service aftale kan skader og slidtage fanges i opløbet og dyre reparationer kan undgås.

En fast serviceaftale giver tryghed og sikkerhed

Der er flere gode grunde til at vedligeholde og reparere bygningens installationer. Installationen holder i flere år, hvis de jævnligt vedligeholdes. En velholdt installation ved yderdøren er også vigtig for, hvordan bygningen tager sig ud. Yderdøre er ofte en af de allerførste ting, der ses når kunder, familie og andre ankommer. Hvis installationen ikke vedligeholdes, kan der i værste fald opstå følgeskader, som kan være dyre at udbedre.

Lad KEYPARTNER stå for vedligeholdelsen

Vedligeholder I jeres sikkerhedsløsning med serviceeftersyn, forlænges de forskellige produkters levetid betydeligt.

Hos KEYPARTNER anbefaler vi, at I få kigget på jeres døre og porte hvert halve år. Optimalt i juli og december måned, da det er her, der er den største forskel på vejret, hvilket gør at materialerne arter sig forskelligt. Når vi er på serviceeftersyn, kigger vi også efter fremtidige reparationer. Hvis vi kan se, at låsen bør udskiftes, giver vi vicevært eller bestyrelse besked om dette. På den måde, kan man holde reparationerne nede, så den ødelagte lås ikke gør større skade på f.eks. elslutblik eller andet.

Samtidig gennemgår KEYPARTNERs montører alle skruer og beslag, og udskifter ved behov.  Under servicebesøget sørger KEYPARTNER selvfølgelig også for at, alle relevante dele smøres.

Hos KEYPARTNER mener vi, at det er vigtigt at havde en fast samarbejdspartner når ejendommen skal holdes ved lige.

Ønsker I os som fast samarbejdspartner, er I mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 82 82 82 09 eller via kontaktformularen.
serviceaftale

Service af jeres sikkerhedsløsning går ofte ud på at få:

 • Justeret dørlukkeren, så den ikke går for hurtigt
 • Spændt eller udskiftet skruerne i hængsler og beslag
 • Smørret låsene
 • Kigge efter fremtidige reparationer

Boligselskaber og ejendomme
kan bruge os til:

 • Låsesystemer
 • Elektronisk adgangskontrol
 • Dørautomatik
 • Dørtelefoni
 • Døgnvagt
 • Indbrudssikring
 • Inspiration
Låsesystemer

Låsesystemer

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre, den enkelte bruger har adgang til.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.
 

Hvem skal havde adgang til ejendommen

Som tommelfingerregel opstår behovet for et låsesystem, når flere brugere skal have adgang til en bygning. Med et låsesystem er det muligt at give forskellige niveauer af adgang. I skal overveje, om det kun er beboerne i ejendommen, der skal havde en nøgle, eller om postbuddet, håndværkere og skraldemænd også skal have.

Der er dog ingen grund til, at postbuddet, håndværkeren eller skraldemanden får samme nøgle som beboerne, da de ikke nødvendigvis skal kunne komme ind af bagtrappen, loftrummet, cykelkælderen og vaskekælderen.

For at opnå endnu mere sikkerhed, kan systemet kombineres med elektronisk adgangskontrol.

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk eller elektronisk låsesystem.

Har I akut brug for hjælp, står vores låsesmed døgnvagt klar 24 timer i døgnet.

Den rigtige sikkerhedsløsning for boligselskaber og ejendomme

I Danmark er vi plaget af langt flere tyverier end vores nabolande. En af grundene til det er, at mange boligselskaber og ejendomme, ikke bruger tid og penge på sikkerhedsløsninger.

Hos KEYPARTNER mener vi, at det burde være en standard at sørge for, at gadedøren, eller porten, lukker hver gang og er forsvarlig låst, samt at der er kontrol over det nøglesystem, der er på ejendommen, og derved ingen bortkomne nøgler i omløb.

Alle boligselskaber, ejerforeninger og andelsforeninger er forskellige, derfor skal sikkerhedsløsningen altid tilpasses individuelt. Det kan være at det, for en ejendom, er bedst givet ud med et elektronisk låsesystem fremfor et mekanisk, og omvendt for en anden.

Hos KEYPARTNER lytter vi til jeres behov og kommer frem til den helt rigtige løsning, i samarbejde med jer.