Mathias Keypartner

Den rigtige sikkerhedsløsning for boligselskaber og ejendomme

I Danmark er vi plaget af langt flere tyverier end vores nabolande. En af grundene til det er, at mange boligselskaber og ejendomme, ikke bruger tid og penge på sikkerhedsløsninger.

Hos KeyPartner mener vi, at det burde være en standard at sørge for, at gadedøren, eller porten, lukker hver gang og er forsvarlig låst, samt at der er kontrol over det nøglesystem, der er på ejendommen, og derved ingen bortkomne nøgler i omløb.

Alle boligselskaber, ejerforeninger og andelsforeninger er forskellige, derfor skal sikkerhedsløsningen altid tilpasses individuelt. Det kan være at det, for en ejendom, er bedst givet ud med et elektronisk låsesystem fremfor et mekanisk, og omvendt for en anden.

Hos KeyPartner lytter vi til jeres behov og kommer frem til den helt rigtige løsning, i samarbejde med jer.

Sikkerhedsløsning

Hvem skal havde adgang til ejendommen

Som tommelfingerregel opstår behovet for et låsesystem, når flere brugere skal have adgang til en bygning. Med et låsesystem er det muligt at give forskellige niveauer af adgang. I skal overveje, om det kun er beboerne i ejendommen, der skal havde en nøgle, eller om postbuddet, håndværkere og skraldemænd også skal have.

Der er dog ingen grund til, at postbuddet, håndværkeren eller skraldemanden får samme nøgle som beboerne, da de ikke nødvendigvis skal kunne komme ind af bagtrappen, loftrummet, cykelkælderen og vaskekælderen.

For at opnå endnu mere sikkerhed, kan systemet kombineres med elektronisk adgangskontrol.

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk eller elektronisk låsesystem.

Har I akut brug for hjælp, står vores låsesmed døgnvagt klar 24 timer i døgnet.

Service af sikkerhedsløsninger

For at undgå dyre reparationer, er det en god ide at holde sine låse, hængsler og dørlukkere ved lige.
Det er sjældent en stor udgift, at vi kigger ud.

Service af jeres sikkerhedsløsning går ofte ud på at få:

  • justeret dørlukkeren, så den ikke går for hurtigt
  • spændt eller udskiftet skruerne i hængsler og beslag
  • smørret låsene

Vedligeholder I jeres sikkerhedsløsning med serviceeftersyn, forlænges de forskellige produkters levetid betydeligt.

Hos KeyPartner anbefaler vi, at I få kigget på jeres døre og porte hvert halve år. Optimalt i juli og december måned, da det er her, der er den største forskel på vejret, hvilket gør at materialerne arter sig forskelligt.
Når vi er på service eftersyn, kigger vi også efter fremtidig reparationer. Hvis vi kan se, at låsen bør udskiftes, giver vi vicevært eller bestyrelse besked om dette. På den måde, kan man holde reparationerne nede, så den ødelagte lås ikke gør større skade på f.eks elslutblik eller andet.

KPnøgle

Boligselskaber og ejendomme kan bruge os til:

  • Låsesystemer
  • Elektronisk adgangskontrol
  • Dørautomatik
  • Dørtelefoni
  • Døgnvagt
  • Indbrudssikring
  • Inspiration

Hos KeyPartner mener vi, at det er vigtigt at havde en fast samarbejdspartner når ejendommen skal holdes ved lige.

Ønsker I os som fast samarbejdspartner, er I mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 82 82 82 09 eller via kontaktformularen.

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.