Skip to main content

Sikre vinduer med vindueslåse

Vidste du at 50% af alle indbrud sker gennem vinduer?

Rigtig mange ubudne gæster bryder ind gennem vinduet, fordi vi ikke sikre dem lige så godt, som vi har sikret vores døre. Mange danskere får nemlig sikret dørene i huset, men glemmer vinduerne. For at holde indbrudstyven væk, skal der mere til. Der skal monteres vindueslåse eller forstærkende vindueshasper.

Med vindueslåse sikrer du din bolig mod uønskede besøg og kan vide dig mere sikker i dit hjem. En vindueslås gør det nemlig umuligt for tyven at åbne vinduet – heller ikke med koben, hammer, metalbor eller en skruetrækker. Flere vindueslåse er ligeledes testet til at modstå tryk eller træk på ca. 650 kg. Derudover sikrer en vindueslås ikke bare at uvedkommende bliver holdt ude, men også at man ikke komme ud indefra.

Skal dine vinduer sikres?

KEYPARTNER er eksperter i at sætte sig i tyvens sted, og ved hvilke vinduer, der er de mest udsatte for indbrud. KEYPARTNER tilbyder montering af de sikreste vindueslås/haspe, der findes på markedet, som er svære at bryde op, men nem at betjene.

Det er en god investering at få sikret dine vinduer med gode vindueslåse og hasper.
Det vil give dig sikkerhed og tryghed – både når du er ude og hjemme, og ikke mindst når du og familien ligger og sover

vindueslaas

Gode grunde til, at du bør investere i vindueslåse:

  • Sikkerhedstjek af dit hjem
  • Sikring af dine værdier
  • Sov roligt om natten
  • Nyd din ferie i ro og mag

Få uforpligtende rådgivning om vindueslåse

Vi du have et gratis sikkerhedstjek?

Har I brug for hjælp til vinduessikring af jeres bolig, er I mere end velkommen til at kontakte os. Hos KEYPARTNER lytter vi med glæde til jeres behov, og vejleder jer inden for den bedst mulige vinduessikring. Ring blot til os på telefon 82 82 82 09 eller send os en besked i formularen nedenfor, så tager vi kontakt til jer.

Indbrudssikring

Med så mange indbrud i Danmark, er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at forhindre indbrud i netop din bolig. Til det formål findes der både mekanisk og elektronisk tyveri- og indbrudssikring. Det indbefatter bl.a. låsevindueslåse, gitre og videoovervågning.
 

Indbrudssikring af døre

Man kan tyveri- og indbrudssikre sine døre med bl.a. sikkerhedsslutblik, stålkarme og ekstra låse. Hos KEYPARTNER anbefaler vi altid at få monteret sikkerhedsslutblik på eksisterende låsemontering. Denne form for indbrudssikring øger brudsikkerheden betragteligt. Mange døre har et eller flere vinduer, og derfor bør låsen være forsynet med en cylinder indvendigt. Det gør det umuligt for tyven at stikke hånden ind gennem en knust rude og åbne låsen eller kravle ind af et opbrudt vindue og derved åbne en dør indefra, der ikke er sikret. Denne type indbrudssikring har desuden en præventiv effekt, da tyven kan se igennem vinduerne, at flugtvejene er spærret.

Videoovervågning

Hos KEYPARTNER tilbyder vi også kamera- og videoovervågning til privat. Med et videoovervågningssystem har du altid tage et kig inden for i din privatejendom. Vi leverer og installerer udelukkende de bedste overvågningssystemer med fokus på høj kvalitet, maksimum sikkerhed og brugervenlighed.

Hvordan sikrer man husstandens vinduer bedre?

Mange vinduer i danske husstande er ikke sikret godt nok. Hvis ikke vinduerne er sikret, er det næsten lige så nemt for tyven at brække vinduet op, som det er at skære med en varm kniv i blødt smør. For at holde indbrudstyvene væk, skal der mere til. Der skal monteres vindueslåse eller forstærkede vindueshasper. Vindueshasperne er nemlig ofte det første, der brydes op, når en indbrudstyv bryder ind i en husstand. Med vindueslåse og forstærkede vindueshasper er hjemmet betydeligt bedre sikret mod indbrud, da disse vindueslåse kan modstå indbrudsforsøg med koben, hammer, metalbor og skruetrækker, og de er testet til at modstå tryk/træk på ca. 650 kg.

Læs mere