Nøglebestilling| 82 82 82 09
Alarmsystem installation af låsesmed

Alarmsystem for softwarevirksomhed

Hos KEYPARTNER har vi sat et skræddersyet alarmsystem op hos Getinge IT Solutions ApS – en større softwarevirksomhed i hjertet af København.

Alarmen er en Jablotron 106: en høj-kvalitetsalarm, hvor sikkerhed og effektivitet er i fokus. Det er et alarmsystem, som er meget fleksibelt og kommer med en masse udvidelser, der gør det muligt for dig selv at vælge, hvilke funktioner og tilføjelser alarmen skal have.

   

Helt konkret har vi for Getinge IT Solutions skræddersyet en løsning, der optimerer virksomhedens sikkerhed og holder ubudne gæster ude. Der er tale om en kompleks løsning, der består af oprettelse og opsætning af en alarm, der dækker tre etager med bevægelsessensorer, kontaktdetektorer og røg-/varmedetektor.

Vi skaber fremtidssikrede løsninger

Der er mange fordele ved et alarmsystem, både i hus og lejlighed: Det øger sikkerheden mod henholdsvis tyveri, hjemmerøveri og generelt ubudne gæster.

Hos KEYPARTNER tilbyder vi både løsninger til private og erhverv, så har du et hus, en lejlighed eller en virksomhed, der skal have øget sikkerheden, så er vi din løsning. Vi forhandler en lang række produkter, og vores montører har mange års erfaring inden for alarmsystemer.

Vi tilbyder imidlertid også andre løsninger end alarmsystemer til optimering af dit hjem. Vi kan også være din løsning, hvis du fx skal have et elektronisk låsesystem, adgangskontrol eller en ny dørtelefon.

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko