Vær forberedt – hav nummeret på en låsesmed på Østerbro

Man ved aldrig, hvornår man kan få brug for hjælpen fra en låsesmed på Østerbro. Det er som regel ikke noget, man planlægger, når man glemmer eller mister sin nøgle, så man ikke kan komme ind i sit hjem. Derfor kan det være en rigtig god ting at have nummeret på en låsesmed på Østerbro i baghånden, så man altid er forberedt på det værste. Ved at vælge KeyPartner som din låsesmed på Østerbro, er du sikker på, at du altid kan få hjælp. Det er sådan med uheld, at de næsten altid sker, når det passer dårligst.

Vi har kort udrykningstid i hele København.

Dagspriser/hverdag fra

550,-Kr
  • Inklusiv moms
Aften/nat fra

750,-Kr
  • Inklusiv moms

OBS: Prisen gælder når du betaler på stedet – vi tager både imod kontanter og MobilePay.

Vi har kort udrykningstid i Storkøbenhavn.

Dagspriser/hverdag fra

550,-Kr
  • Inklusiv moms
Aften/nat fra

750,-Kr
  • Inklusiv moms

OBS: Prisen gælder når du betaler på stedet.

Har du låst dig ude - og har du brug for en låsesmed på Østerbro til oplukning af din dør?

Hvis du står i den uheldige situation, at du er blevet låst ude, kan KeyPartner’s uddannede låsesmede, hjælpe dig med en oplukning.

Hos KeyPartner ved vi, at det er rart med hurtig hjælp, når man har låst sig selv ude. Derfor kan du altid regne med, at vi hurtigt sender en låsesmed ud til dig.

Hvis du kommer til at låse dig ude om natten, i en weekend eller på en helligdag, er det ærgerligt, hvis du ikke kan få fat i en låsesmed. Hos KeyPartner kender vi til den problemstilling, og derfor har vi en særlig service med døgnvagt. Det betyder, at du kan ringe til os på alle tidspunkter af døgnet og være sikker på at få hjælp fra en låsesmed på Østerbro. Ved at have vores nummer gemt, er du altså forberedt på enhver situation, der måtte opstå.

Det får du hos KeyPartner:

KeyPartner har altid en låsesmed til oplukning på Østerbro klar.
Ring 82 82 82 09, vi har døgnvagt.

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt

Låsesmed på Østerbro hjælper dig med at sikre dit hjem

En låsesmed på Østerbro er en god ting at have, når uheldet er ude, og man har akut behov for hjælp til oplukning. Hos KeyPartner kan vi dog også hjælpe dig med meget andet end det. Eksempelvis kan vi hjælpe dig med at sikre dit hjem mod tyve og ubudne gæster. Har man først haft indbrud én gang, vil man gøre meget for, at det ikke sker igen. Med hjælp fra KeyPartner kan du sikre dit hjem, så du kan føle dig tryg, både når du er hjemme, og når du er ude.

Vi har som låsesmed på Østerbro stor kendskab til de forskellige løsninger med eksempelvis dør- og vindueslåse. I dag findes der mange muligheder, fx elektroniske låse, hvor det kan være en god idé at have en ekspert ved sin side, når man skal finde frem til det produkt, der dækker ens behov på bedste vis. Hos KeyPartner kan vi også hjælpe dig med at installere dørtelefoner og/eller –spioner, så du kan opnå fuld kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem på Østerbro.

Hjælp til oplukning og omlægning af lås

Som sagt rykker vi hurtigt ud og hjælper dig med at lukke din lås op, hvis du har mistet din nøgle. Men som din professionelle låsesmed på Østerbro kan vi også hjælpe med omlægning af din lås. At omlægge sin lås er endnu en måde, hvorpå man kan sikre sit hjem. Har man for eksempel haft håndværkere eller en lejer, der har haft nøgle til huset, men som aldrig har afleveret den tilbage, kan man med fordel få omlagt sin lås. På den måde kan der ikke komme ubudne gæster ind, selvom de har en nøgle. Det giver dig en følelse af sikkerhed og kontrol over, hvem der kan komme ind i dit hjem.

Din sikkerhed ifm. en oplukning

For at være sikker på, at det er din bolig – beder vi om følgende:

  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Kontakt

Ring til KeyPartner på telefon 82 82 82 09, så kommer vi ud og hjælper dig med en oplukning, så hurtigt som muligt.

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.