Er du blevet låst ude? Som din låsesmed i Nordsjælland hjælper KeyPartner dig med oplukning af din dør!

Vi har kort udrykningstid i hele København.

Har du mistet dine nøgler eller på anden vis blevet låst ude for din dør? KeyPartner er din låsesmed i Nordsjælland, og vi kommer med glæde ud til dig, hvis du har brug for en oplukning.

Vi ved, at det er rart med hurtigt hjælp, når man er låst ude. Derfor gør vi, hvad vi kan for at være ved dig så hurtigt som muligt med den tiltrængte hjælp.

Låsesmed i Nordsjælland

Det får du hos KeyPartner:

KeyPartner har altid en låsesmed til oplukning klar i Nordsjælland.
Ring 82 82 82 09, vi har døgnvagt.

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt
  • Betaling med MobilePay & kontanter

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Sikkerhedsprocedurer inden oplukning

Hos KeyPartner sikrer vi os altid, at det er din bolig – derfor beder vi om følgende:

  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation

Oplukning af dør

Skal du bruge oplukning af dør, står vi som din låsesmed i Nordsjælland altid til rådighed. En oplukning af dør foregår som regel ved, at vi kommer ud og lukker din dør op med en låsepistol. Låsen vil ikke tage skade af denne form for oplukning. Har døren en nyere lås, kan det dog blive nødvendigt at bore låsen op. Hvis døren har brevsprække, har vi hos KeyPartner et specialværktøj til at åbne døren via denne.

Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves, fordi vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt, og fordi akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede i Nordsjælland.

Kontakt

Ring til KeyPartner på telefon 82 82 82 09, så kommer vi ud og hjælper dig med en oplukning, så hurtigt som muligt.

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.