Låsesmed på Nørrebro står til din rådighed

Vi har kort udrykningstid i hele København.

Nørrebro er en bydel i København, der ligger mellem indre by, Bispebjerg, Frederiksberg og Østerbro. Bydelen er ikke kun den mest befolkningsrige i Københavns kommune, men også der, hvor beboerne bor tættest. Det vil sige, at Nørrebro primært er domineret af lejlighedskomplekser og etagebyggeri. Det stiller nogle særlige krav til dem, der vil agere låsesmed på Nørrebro. Vi har hos KeyPartner haft kunder på Nørrebro i mange år, da vi primært opererer i København og omegn.

Det betyder, at vi har kendskab til de udfordringer, der kan være og erfaring med, hvilke løsninger der fungerer bedst. Hvis du bor på Nørrebro, og du gerne vil være forberedt ved at have nummeret på en låsesmed gemt i din telefon, kan du med fordel vælge os hos KeyPartner.

Låsesmed på Nørrebro

Det får du hos KeyPartner:

KeyPartner har altid en låsesmed klar til oplukning på Nørrebro.
Ring 82 82 82 09, vi har døgnvagt.

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt
  • Betaling med MobilePay & kontanter

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Få gratis sikkerhedstjek med os som din låsesmed på Nørrebro

De fleste vil gerne have sikret deres hjem mod tyve og andre ubudne gæster. Har man først haft indbrud, ved man, hvor ubehageligt det er. Og bor man i en tætpakket bydel som Nørrebro, hvor det er nemt at forsvinde i mængden, er risikoen større. Derfor kan man med fordel gøre brug af en låsesmed på Nørrebro til at sikre sit hjem på bedst mulig måde. Vi tilbyder hos KeyPartner et gratis sikkerhedstjek til alle, der bor på Nørrebro. Det er helt uforpligtende og består i, at en af vores kompetente medarbejdere kommer ud og inspicerer din bolig med henblik på, om det er muligt at sikre den endnu bedre. Hvis du vil vide, hvad vi kan gøre for dig, er det altså en mulighed, der er værd at se nærmere på.

Der kommer hele tiden nye løsninger på markedet inden for tyverisikring, der blandt andet består af elektroniske låse, vindueslåse, dørtelefoner og meget andet. Det kan hurtigt blive uoverskueligt for en, der ikke har den store kendskab til faget. Som din låsesmed på Nørrebro står vi til rådighed med rådgivning og vejledning omkring, hvordan du kan bruge ny teknologi til at sikre dit hjem bedst muligt mod indbrud. Tænker du på, om du kan sikre dit hjem bedre, end du allerede har gjort, kan du allerede i dag tage kontakt til os og bestille tid til et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek.

Kom forbi vores butik og hør mere

Hos KeyPartner står vi altid klar til at hjælpe dig – telefonisk og fysisk. Vores døgnservice gør, at du kan ringe og få hjælp til oplukning, uanset hvornår du har brug for det. Men vi har også en butik i indre by, hvor du kan komme forbi, hvis du har brug for vejledning, eller hvis du gerne vil se nogle af vores mange løsninger i aktion. Det giver dig endnu bedre muligheder for at træffe det valg, der passer sig bedst til dig og dit hjem. I vores butik kan vi også assistere med kopiering af nøgler, hvad enten der er tale om en enkelt eller et helt parti. Har du spørgsmål, eller er du på jagt efter en ny og bedre låseløsning, er du altså altid velkommen i vores butik.

Din sikkerhed ifm. en oplukning

For at være sikker på, at det er din bolig – beder vi om følgende:

  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation

Du betaler på stedet – vi tager både imod kontanter og MobilePay.

Kontakt

Ring til KeyPartner på telefon 82 82 82 09, så kommer vi ud og hjælper dig med en oplukning, så hurtigt som muligt.

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.