Nøglebestilling| 82 82 82 09

Juletilbud på Ajax alarm

Der sker indbrud i ejendomme hver dag året rundt. Men den mørke tid er uden sammenligning den tid på året, hvor der sker flest indbrud. Dagene bliver kortere og mørket giver gode arbejdsbetingelser for indbrudstyven. Med den mørke tid over os er det derfor vigtigt at hjemmet er sikret optimalt, for at gøre tyvens arbejde en smule sværere. Et effektivt våben mod indbrudstyven er tyverialarmen. Derfor har KEYPARTNER sammenskruet et godt tilbud, der bestemt vil ødelægge den søde jultid for indbrudstyven.

Lad julefreden sænke sig

I hele december tilbyder KEYPARTNER montering af Solar Plus Ajax Alarmsystem til 3.600 kr.
Ajax alarmsystemet har lynhurtig reaktionstid og alarmerer øjeblikkeligt ved de første tegn på indbrud. Alarmsystemet er fremstillet af komponenter i bedste kvalitet og findes i både sort og hvid. Med andre ord giver alarmsystemet en elegant og effektiv beskyttelse af dit hjem eller virksomhed.
LÆS OGSÅ: Sikkerhed i top med tyverialarm

Skal dit hjem sikres med Ajax alarm?

Elegant og effektiv beskyttelse med Ajax alarmsystem

Solar Plus Ajax Alarm-kit er et professionelt alarmsystem, som diskret og elegant passer ind i alle moderne hjem og virksomheder. Alarmen er trådløs, så du slipper for at have kabler rundt i ejendommen. Samtidig er Ajax alarmsystemet er godkendt af forsikringsselskaberne (F&P). Du kan derfor have tillid til at tyverialarmen virker, som den skal – hver gang.

Med et enkelt bruger interface er alarmsystem let at betjene og vedligeholde. Derudover kan du selv vælge om du ønsker, at blive alarmeret ved indbrud med en push meddelelse på telefonen, en SMS eller et telefonopkald.

Efter monteringen vil Solar Plus alarmsystemet sikre dine kære, dit hjem og dine værdier, og sende alarmer direkte til din smartphone eller kontrolcentral (tilkøbsydelse).

Alarmsystemet kan installeres i og beskytte alt fra lejligheder, huse eller virksomheder. Med en rækkevidde på op til 2000 meter kan selv en stor bolig og grund blive beskyttet. Derudover kan alarmsystemet også monteres i virksomheder, og giver mulighed for at tilknytte op til 50 medarbejdere.

Solar Plus Ajax Alarm-pakke indeholder

  • 1 stk. Security hub
  • 1 stk. PIR-detektor
  • 1 stk. Åbningskontakt
  • 1 stk. Fjernbetjening

- Bemærk, sirene medfølger ikke, der er derfor ingen lydgiver i centralen. Denne er dog mulig at tilkøbe.

 

Forsikringsgodkendt og professionelt alarmsystem

Security hub’en er hjertet og hjernen i Solar Plus Ajax-alarmsystemet. Ved at tilføje enheder, kan man skræddersy sit alarmsystem, så det overvåger og beskytter mod ubudne gæster.
PIR detektoren registrer bevægelser i en bygning. Aktivering af detektoren vil enten afgive en øjeblikkelig alarm eller starte indgangstid. Bare rolig, Ajax enhederne anvender en digital algoritme til at registrere menneskelig bevægelse. Alarmen vil derfor ikke blive udløst af robotstøvsugere eller kæledyr, der er mindre end 50 centimeter og 20 kg.

Den trådløse åbningskontakt aktiverer alarmen, hvis en dør eller vindue åbnes. Hvilket giver tryghed og sikkerhed, da tyven opdages inden vedkommende kommer helt indenfor.

Ajaxs teknologi gør, at de trådløse enheder sikkert kan overvåges med en afstand op til 2.000 meter (fri sigt) fra Security Hub’en.

Derudover er der en tilhørende app for iOS og Android, som giver overblik over alle enhederne i alarmsystemet. Med appen kan du nemt installere, konfigurerer og kalibrer systemet og sensorer. Appen underretter dig også med det samme, hvis der nogen skulle trænge ind i din ejendom.

Ingen alarmløsning er ens

KEYPARTNER anbefaler at du tager udgangspunkt i din boligs behov når du køber en tyverialarm. En optimal tyverisikring er nemlig tilpasset din ejendom, så den er præventiv, tryghedsskabende og en god investering for dig.  Er du usikker på dit behov, står KEYPARTNER altid klar til at rådgive dig.

Alarmsystemet fra Ajax giver mulighed for tilkøb af ekstra enheder, som røgalarm, flere PIR-detektorer, sirener, glasbrudsdetektorer, fugt- & lækagedetektor.

Du kan også vælge at tilkoble alarmen til en døgnbemandet og politigodkendt kontrolcentral, som kan sende en vagtmand ud til adressen. Det er derfor muligt at tilkøbe vagtordning, kontrolcentral og serviceaftale til alarmpakken.

Ved montering tager KEYPARTNER udgangspunkt i din indretning og ønsker, så ejendommen bliver bedst muligt sikret.

Montering af forsikringsgodkendt alarminstallatør 

KEYPARTNER har i mange år beskæftiget sig med tyverialarmer og har derfor stor erfaring med installation af systemerne. Vores professionelle montører sikrer at dit Ajax alarmsystem bliver installeret korrekt på kort tid. Samtidig bliver alarmsystemet opsat efter dit hjems indretning og behov, så du er bedst muligt sikret.

KEYPARTNER har flere års erfaring med indbrudssikring af private hjem og virksomheder. Vi ved hvordan indbrudstyven tænker og kan hurtigt kortlægge din ejendoms risici.

Ønsker du at vide mere om Ajaxs tyverialarm, eller hvordan du kan indbrudssikre dit hjem, så tøv ikke med at kontakte KEYPARTNER

Alt du skal vide om Ajax alarmsystemet

Hvad følger med i alarm kittet

Alarmpakken indeholder: 1 tyverialarm, 1 dør/vindueskontakt, 1 bevægelsesdetektor og 1 fjernbetjening. Sirene medfølger ikke den sammensatte pakke.

Hvordan overvåger jeg mit Ajax alarmsystem?

Ajaxs app giver et brugervenligt overblik over systemet og gør det nemt for dig at holde styr på dine enheder. Via appen kan du tilkoble eller frakoble systemet, men også se oplysninger om signalstatus, batteriniveau og temperatur

Hvordan alarmerer Ajax alarmen?

Du har selv mulighed for at vælge underretningsindstillinger i Ajaxs app. Her kan du vælge at få tilsendt advarsler via push notifikationer, sms-beskeder eller gennem opkald.

Hvor ofte skal jeg skifte batterier i enhederne?

Ajax alarmen er udviklet med en særlig energieffektiv radioprotokol, der sikrer at dit hjem er sikret så længe, som muligt. Når batteriniveauet når et kritisk niveau vil du blive informeret af Ajax. Derudover har du altid mulighed for at kontrollere batteriniveauet i enhedens indstillinger i appen. KEYPARTNER anbefaler at batteriniveauet, og at serviceeftersyn udføres mindst en gang om året.

Vil mit kæledyr eller robot støvsuger starte alarmen?

Ajax enhederne anvender en digital algoritme til at registrere menneskelig bevægelse. Enhederne vil derfor ikke registrer kæledyr, der er mindre end 50 centimeter og 20 kg

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko