Omlægning af lås

Har der været håndværkere, hvor nøglen har været lånt ud og ikke kommet retur? Måske I for nyligt har opsagt en lejekontrakt eller måske købt en ny erhvervsejendom?
Hvis I vil være sikre på, at det kun er jer, der har adgang til ejendommen, så skal I have styr på, hvem der har en nøgle.

omlægning fra gamle låse

Omlægning af lås – en nøgle til det hele!

Hvis du har låse med forskellige nøgler – som f.eks. til hoveddør, bagdør, terrassedør, loftrum, kælder, postkasse m.m. - kan det også være muligt at omlægge låsecylindrene, således at du får én nøgle, der passer til det hele.
Når I bestiller en omlægning af låsecylinder hos KeyPartner, sender vi en faglært og serviceminded låsesmed ud til jer. Dette kan ske på alle tider af døgnet grundet vores døgnvagt. Ved omlægning af en lås skifter man stifterne, således at låsen ikke længere passer til de gamle nøgler. I de fleste tilfælde leverer vi nye nøgler til låsen.

Ny Ruko nøgle

En omlægning vil give jer tryghed og hjælpe jer med at sove roligt om natten

Hvis låsene er gode, er der ikke nogen grund til at skifte dem ud – i stedet kan I nøjes med en omlægning af låsene.
Vi giver gerne et gratis sikkerhedstjek, hvor vi gennemgår, om det kan betale sig ”kun” at omstille låsen, eller om det er bedre givet ud at udskifte hele låsen.

Ved du, at din forsikring ikke dækker, hvis der ikke er synlige tegn på indbrud, fx ved misbrug af nøgler?"

Hvis I kan sige ja til en af nedenstående punkter, så bør I overveje omlægning af jeres låsecylinder:

  • Overtaget ny ejendom – få stillet låsen om
  • Lånt nøglen ud til en håndværker eller andre uden at få den retur – læg låsen om
  • Mistet nøgler – skift dem ud til nye nøgler

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.