Et alarmsystem forbedrer sikkerheden for dine erhvervslokaler

Med et alarmsystem installeret i dine erhvervslokaler kan du være sikker på, at din virksomhed eller forretning sikres bedst muligt mod tyveri og ubudne gæster. Keypartner forhandler og installerer alarmsystemer fra de fleste producenter – alle med et højt niveau af sikkerhed og kvalitet. Vi skræddersyr altid et alarmsystem, så det passer optimalt til din virksomhed/forretning og Jeres behov.

Keypartner er certificeret alarminstallatør af Forsikring & Pension, hvilket betyder, at vi kan projektere og montere forsikringsgodkendte alarmsystemer.

alarmsystem til erhverv

Alarm til erhverv med mange funktioner

Alle alarmer installeret af Keypartner er brugervenlige og effektive og kan betjenes med din smartphone. Vi rådgiver dig til nå frem til den rette løsning, som passer til dine erhvervslokaler.

  • Alarmer af høj kvalitet
  • Professionel installation af Keypartner
  • Øjeblikkelige handlinger ved alarm
  • Kan betjenes nemt gennem telefon

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.

jablotron alarmsystem

Tilpas alarmsystemet efter egne behov

Keypartner tager os af installationen af din alarm og giver dig en grundig instruktion i alle vigtige funktioner. Vi rådgiver dig igennem hele processen, så du ender med den optimale sikringsløsning/totalløsning, der passer til Jeres behov. Et alarmsystem indeholder typisk betjeningspanel, indendørs sirene, bevægelsessensor, magnetkontakt og alarmcentral. Derudover kan der udvides med yderligere komponenter som eksempelvis røgdetektor, glasbrudsdetektor, vandskadedetektor, temperaturføler, udendørs sirene, overfaldstryk, ringeklokke, fjernbetjening m.m.

Du skal herudover vælge, om du vil eje eller leje alarmsystemet, der installeres hos dig. Hvis du vælger en lejeløsning, er det abonnementsbaseret, hvilket har en lav installationspris. Vælger du at købe alarmsystemet, er installationsprisen højere, men du skal ikke betale et månedligt abonnement.

Du kan også selv vælge, om dit alarmsystem skal overvåges af en vagtcentral alle døgnets timer eller ej. Ved 24 timers overvågning betyder det, at en vagtcentral overvåger din alarm alle døgnets timer og reagerer efter forholdsreglerne. Dette kan blandt andet være at tilkalde alarmpatrulje, politiet, dig eller dine naboer. Dermed får du en alarmreaktion, der også er aktiv, når du selv holder ferie eller er utilgængelig.

Et alarmsystem kan kombineres med videoovervågning, adgangskontrol og tågesikring: