SMARTair system

SMARTair system

Gør sikkerheden i virksomheden så smart og brugervenlig som mulig med et SMARTair adgangskontrolsystem. I enhver virksomheds- eller erhvervsbygning er sikkerheden afgørende, da man bliver nødt til at holde styr på, hvem der kommer og går i bygningen.

Et almindeligt låsesystem kan hurtigt blive problematisk, så snart der er bare én nøgle, der mistes. I dette tilfælde bliver man nemlig nødt til enten at udskifte hele systemet eller håbe på, at den manglende nøgle ikke falder i de forkerte hænder. De bekymringer er man fuldstændig fri med et elektronisk låse- og adgangskontrolsystem som SMARTair.

Vil du gøre en investering i sikkerheden og brugervenligheden, er dette et rigtigt godt valg til virksomheden.

SMARTair MIFARE teknologi

Høj brugervenlighed med MIFARE teknologi

SMARTair er systemet, der giver dig sikkerhed og brugervenlighed i kombination. Det er nemlig rigtig fint, at der er styr på sikkerheden i en bygning, men det er ærgerligt, hvis det skal være til gene for dem, der har deres daglige gang i bygningen.

Med SMARTair får du en enkel, brugervenlig og berøringsfri løsning, der sikrer, at du og dine medarbejdere er fri for både nøgler og kabler. Den smarte MIFARE teknologi i systemet gør desuden, at samme kort, der bruges til SMARTair, også kan bruges i kombination med en række andre funktioner, eksempelvis tidsregistrering, kantinebetaling, vaskerumsreservation eller lignende.

Med SMARTair får du altså ikke kun sikkerhed, men også et højt niveau af brugervenlighed med i købet.

Kontakt os for mere viden om SMARTair

Der er utroligt mange fordele og muligheder, når man vælger et elektronisk adgangskontrolsystem som SMARTair. Løsningen kan mange gange tilpasses den enkelte virksomhed, så man ender med en smart og fleksibel løsning, der møder de påkrævede behov hver gang.

Hos KeyPartner er vi eksperter inden for elektroniske løsninger med lås og adgangskontrol, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil videre mere om SMARTair.

Ring til os på telefon 82 82 82 09 eller udfyld vores kontaktformular nedenfor.

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.