Skip to main content

SMARTair system – øg sikkerheden i din virksomhed

Gør sikkerheden i virksomheden så smart og brugervenlig som mulig med et SMARTair adgangskontrolsystem. I enhver virksomheds- eller erhvervsbygning er sikkerheden afgørende, da man bliver nødt til at holde styr på, hvem der kommer og går i bygningen.

Et almindeligt låsesystem kan hurtigt blive problematisk, så snart der er bare én nøgle, der mistes. I dette tilfælde bliver man nemlig nødt til enten at udskifte hele systemet eller håbe på, at den manglende nøgle ikke falder i de forkerte hænder. De bekymringer er man fuldstændig fri med et elektronisk låse- og adgangskontrolsystem som SMARTair.

Vil du gøre en investering i sikkerheden og brugervenligheden, er dette et rigtigt godt valg til virksomheden.

SMARTair system

Med et Smartair-system får du:

  • En intuitiv software som du kan styre
  • Et overblik over bygningens sikkerhedsstatus
  • En brugervenlig grænseflade, der tilgængelig fra telefoner, tablets og computere
  • Mulighed for forskellige adgangsmetoder – brik, mobiltelefon eller kort

Kontakt os for mere viden om SMARTair

Der er utroligt mange fordele og muligheder, når man vælger et elektronisk adgangskontrolsystem som SMARTair. Løsningen kan mange gange tilpasses den enkelte virksomhed, så man ender med en smart og fleksibel løsning, der møder de påkrævede behov hver gang.

Hos KEYPARTNER er vi eksperter inden for elektroniske løsninger med lås og adgangskontrol, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil videre mere om SMARTair.

Ring til os på telefon 82 82 82 09 eller udfyld vores kontaktformular nedenfor.

Salto

SALTO har udviklet et adgangskontrolsystem, der ikke kun sætter sikkerheden, men også brugervenligheden i højsædet. Med et system fra SALTO er man fri for dyre og indviklede systemer og ender derimod med en smart løsning, der gør, hvad den skal.
 

SimonVoss

Hvis du vil have fuldt overblik og kontrol over, hvad der sker i virksomhedens bygninger, er det elektroniske låse- og adgangskontrolsystem fra SimonsVoss løsningen. Systemet er opbygget af moduler med forskellige funktioner, hvilket gør, at løsningen kan skræddersys til den enkelte virksomhed.

Arx

Med et ARX-adgangskontrolsystem har du ikke kun det fulde overblik over aktiviteterne i bygningen, og hvem der kommer og går, men samtidig sikrer du også din bygning mod tyveri og indbrud. Og det hele foregår digitalt, hvilket maksimerer brugervenligheden og minimerer besværet.
 

Høj brugervenlighed med MIFARE teknologi

SMARTair er systemet, der giver dig sikkerhed og brugervenlighed i kombination. Det er nemlig rigtig fint, at der er styr på sikkerheden i en bygning, men det er ærgerligt, hvis det skal være til gene for dem, der har deres daglige gang i bygningen.

Med SMARTair får du en enkel, brugervenlig og berøringsfri løsning, der sikrer, at du og dine medarbejdere er fri for både nøgler og kabler. Den smarte MIFARE teknologi i systemet gør desuden, at samme kort, der bruges til SMARTair, også kan bruges i kombination med en række andre funktioner, eksempelvis tidsregistrering, kantinebetaling, vaskerumsreservation eller lignende.

Med SMARTair får du altså ikke kun sikkerhed, men også et højt niveau af brugervenlighed med i købet.

Læs mere
SMARTair adgangskontrol