Skip to main content

SALTO låse- og adgangssystemer

Salto Systems tilbyder professionel adgangskontrol , der skaber større sikkerhed i bygninger på en billig måde.

I enhver erhvervsbygning er sikkerheden fuldstændig vital. Det er vigtigt, at man har styr på, hvem der kommer og går, hvis man vil sikre både virksomheden og de mennesker, der har deres daglige gang på stedet.

Så hvad enten der er tale om en kontorbygning, lejeboliger, en lufthavn, en bank, et industrianlæg eller noget helt andet, kan det være en god idé at investere i et elektronisk låse- og adgangskontrolsystem, så man er sikker på at have fuldt overblik og kontrol over aktiviteterne i den givne bygning.

Heldigvis findes der sådanne løsninger fra SALTO, der kan skræddersyes til næsten ethvert formål og behov.

Adgangskontrol fra Salto er beregnet til at blive monteret på standard modul låsekasser. Salto systems har således den fordel, at eksisterende låsesystemer kan bruges og kombineres.

Fordele ved adgangskontrol fra Salto:

  • Brugervenlig adgangskontrol
  • Gør det nemt at spærre brikker eller andre nøgler, hvis disse mistes
  • Få mulighed for at anvende mobilen, som nøgle med Salto JustIN Mobile
  • Hurtigt overblik over alle aktive nøgler og rettigheder
  • Saltos offline enheder kan installeres i eksisterende døre
Salto

Med et Salto-system kan du:

  • Optimere sikkerheden
  • Få trådløs fleksibilitet
  • Kombinere med eksisterende låsesystem
  • Montere arkitekttegnede dørgreb

Salto JustIN mobile adgangskontrol installeret på 62 studieboliger 

Kontakt os og hør
hvad vi kan gøre for dig

Hos KEYPARTNER har vi forståelse for, at sikkerhed og kontrol er altafgørende i enhver virksomhed. Derfor er vi en af Danmarks førende leverandører af smarte adgangskontrols– og låsesystemer. Vi har stort kendskab til de forskellige løsninger, som SALTO kan tilbyde, og derfor er vi også de rette at gå til, hvis du overvejer at højne sikkerheden i din virksomhed ved hjælp af et smart, elektronisk system.

Vi kan kontaktes over telefon på 82 82 82 09 eller via kontaktformularen nedenfor.

Smartair

Gør sikkerheden i virksomheden så smart og brugervenlig som mulig med et SMARTair adgangskontrolsystem. I enhver virksomheds- eller erhvervsbygning er sikkerheden afgørende, da man bliver nødt til at holde styr på, hvem der kommer og går i bygningen.
 

Arx

Med et ARX-adgangskontrolsystem har du ikke kun det fulde overblik over aktiviteterne i bygningen, og hvem der kommer og går, men samtidig sikrer du også din bygning mod tyveri og indbrud. Og det hele foregår digitalt, hvilket maksimerer brugervenligheden og minimerer besværet.
 
SimonsVoss

SimonsVoss

Hvis du vil have fuldt overblik og kontrol over, hvad der sker i virksomhedens bygninger, er det elektroniske låse- og adgangskontrolsystem fra SimonsVoss løsningen. Systemet er opbygget af moduler med forskellige funktioner, hvilket gør, at løsningen kan skræddersys til den enkelte virksomhed.

Adgangskontrol på den smarteste måde

SALTO har udviklet et adgangskontrolsystem, der ikke kun sætter sikkerheden, men også brugervenligheden i højsædet. Med et system fra SALTO er man fri for dyre og indviklede systemer og ender derimod med en smart løsning, der gør, hvad den skal.

SALTOs løsninger skræddersyes og tilpasses til den enkelte virksomhed ved hjælp af en række ekstra funktioner, så man kan være sikker på at opnå det fulde overblik og kontrol over, hvem der kommer og går i en given erhvervsbygning. Når man taler om avancerede og fleksible låsekontrolsystemer, der er elektroniske og revolutionerende i forhold til almindelige systemer, kommer man ikke uden om de smarte løsninger fra SALTO.

Læs mere
SALTO låse- og adgangssystemer