Ruko ARX-system med kort

ARX-system

Hvis du ønsker at optimere sikkerheden i din virksomhed på alle områder, er det værd at se nærmere på et ARX-system. Her får du nemlig et kombineret adgangskontrol- og tyverialarmsystem, der er særligt velegnet til erhvervsbygninger som virksomheder, kommuner og hospitaler.

Med et ARX-adgangskontrolsystem har du ikke kun det fulde overblik over aktiviteterne i bygningen, og hvem der kommer og går, men samtidig sikrer du også din bygning mod tyveri og indbrud. Og det hele foregår digitalt, hvilket maksimerer brugervenligheden og minimerer besværet. Hvis du vil gøre en investering i din virksomheds sikkerhed, er det altså et ARX-system, du skal se nærmere på.

Ruko ARX adgangskontrol

Et system tilpasset dine behov

Med et ARX-system får du et brugervenligt og online system, der optimerer sikkerheden og minimerer besværet. Hvis man har et almindeligt låsesystem, kan man risikere at skulle skifte det hele ud, hvis blot én nøgle forsvinder.

Med ARX kan en brik nemt gøres inaktiv, eksempelvis ved jobskifte, eller hvis den mistes, og på den måde undgår man besværet med at skulle skifte hele systemet eller være bange for, at en nøgle ender i de forkerte hænder.

Et adgangskontrolsystem fra ARX er meget fleksibelt og kan hele tiden justeres og udbygges, sådan at det møder dine og din virksomheds behov på den bedste vis.

Vil du vide mere om ARX?

Hos KeyPartner er vi overbeviste om, at elektroniske låse- og adgangskontrolsystemer er vejen frem. Det øger ikke kun sikkerheden, men giver også en god brugervenlighed. Det er dog stadig en verden, der er forholdsvis ny og uudforsket for mange, og derfor kan man ende med at tøve med at kaste sig ud i et helt nyt system.

Heldigvis er vi eksperter på området, og vi deler gerne ud af vores viden. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan et ARX-system kan komme dig til gode.

Ring til os på telefon 82 82 82 09 eller udfyld vores kontaktformular nedenfor.

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.