Skip to main content

Skal I have ny Siedle dør- eller porttelefon?

Skal din virksomhed eller ejendom have ny dørtelefon? Siedle dørtelefoner har været under udvikling de seneste par år. Derfor kan de i dag kombinere port- og dørtelefonerne med adgangskontrolautomatisk dørlukkere, parkeringsanlæg og smartphonestyring.

Læs mere om forskellige typer af dørtelefon- og porttelefonanlæg

Siedle

I skal vælge Siedle dørtelefoni, fordi det:

  • Har legendarisk kvalitet
  • Fås i alsidige designvarianter
  • Giver mulighed for besvarelse af døropkald via telefonen eller computer
  • Kan øge din sikkerhed med videoovervågning

Kontakt os og hør mere om løsningerne

Vil I høre mere om muligheder for at få udskiftet jeres gamle Siedle dørtelefoner til nye, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi lytter til jeres behov og rådgiver ud fra det. Book et møde med os over telefonen eller via kontaktformularen nedenfor.

Ring til os på telefon 82 82 82 09 og hør mere om vores løsninger med Siedle dørtelefoner.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Dørautomatik

Den helt rigtige elektroniske dørlukker, som passer til jeres behov, er med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, der benytter sig af bygningen. Der findes to typer dørlukkere – den elektroniske dørlukker og den mekaniske dørpumpe. Vi står klar til at lytte til jeres behov inden for dørautomatik og rådgive ud fra det.
 

Låsesystemer

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre, den enkelte bruger har adgang til.

Få high-end design med Siedle dørtelefoner

Siedle dørtelefoner og porttelefoner er high-end designprodukter fra et anerkendt firma, der altid har 5 års garanti.

Vil I høre mere om Siedle port- og dørtelefoner, er I mere end velkomne til at kontakte os hos KEYPARTNER. Vi står klar til at lytte til jeres behov og rådgive ud fra det.

Læs mere
Siedle Videosystemer

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med