Skip to main content

Scantron dørtelefon – pålidelig og prismæssigt overkommeligt

Har din ejendom eller virksomhed brug for en ny dørtelefon? Hos KEYPARTNER anbefaler vi Scantron dørtelefoner, da det er et pålideligt produkt i god kvalitet og til en overkommelig pris.

Læs mere om forskellige typer af dørtelefon- og porttelefonanlæg

Kombiner Scantron dørtelefon med adgangskontrol

Scantron dørtelefoner har fulgt med udviklingen og kan i dag kombineres med både adgangskontrolautomatisk dørlukkere, parkeringsanlæg og smartphonestyring. Herudover er Scantron’s dørtelefon bus baseret, hvilket betyder, at man kun skal bruge to ledere for at kunne bruge de eksisterende kabler. Tidligere skulle man bruge seks ledere.

Scantron

I skal vælge Scantron dørtelefoni, fordi det:

  • Kan tilpasses efter dit behov
  • Kan udvides med flere moduler
  • Kan øge sikkerheden med et kamera
  • Har et meget præsentabelt udseende

Kontakt os og hør mere

Ønsker I at høre mere om Scantron dørtelefoner, står vi hos KEYPARTNER klar til at lytte til jeres behov og rådgive ud fra det. I er mere end velkommen til at kontakte os og booke et indledende møde. Vi kan kontaktes over telefon på 82 82 82 09 eller via kontaktformularen nedenfor.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.
 

Låsesystemer

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre, den enkelte bruger har adgang til.

Scantron dørstation

Scantron dørstation kan tilpasses til bygningens udtryk og historie.
Serie 410 & 510 kan fåes i rustfrit stål, messing, titanmessing, bruneret messing & sort eloxeret aluminium.

Der er uendelige muligheder for at skabe netop det udtryk du ønsker for din bygning.

Læs mere
porttelefon med kontrol

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med