Skip to main content

SimonsVoss – øg sikkerheden i din virksomhed

I en virksomhed er sikkerhed altid alfa og omega. For at beskytte både virksomheden og medarbejderne er det vigtigt, at man har styr på, hvem der kommer og går i virksomhedens bygninger, samt at man kan kontrollere, hvem der har adgang. Med et almindeligt låsesystem kan der hurtigt opstå problemer med mistede nøgler, for hvis blot én nøgle mangler, kan det blive nødvendigt at udskifte hele låsesystemet for igen at have sikkerheden i orden.

Det kan hurtigt blive en dyr og besværlig affære for både virksomheden og dem, der har deres daglige gang i bygningen. Derfor kan det mange gange være det værd at se nærmere på et elektronisk system som SimonsVoss adgangskontrol.

Elektronisk adgangskontrol med mobiltelefon

Med et SimonsVoss-system får du:

  • Mere kontrol og sikkerhed
  • Større komfort
  • Mere kvalitet
  • Fuld investeringssikkerhed

Hør mere om løsningerne

Løsningerne fra SimonsVoss egner sig til mange forskellige formål – uanset om der er tale om en virksomhed, lejeboliger, et laboratorie, et institut, en bank, et sygehus eller noget helt andet, kan elektronisk adgangskontrol være med til at give den maksimale sikkerhed og tryghed.

Vil du gerne lære mere om mulighederne med SimonsVoss adgangskontrol, der giver dig den fulde kontrol over, hvem der kommer og går, er du altid velkommen til at kontakte os over telefon på 82 82 82 09 eller via kontaktformularen nedenfor.

Salto

SALTO har udviklet et adgangskontrolsystem, der ikke kun sætter sikkerheden, men også brugervenligheden i højsædet. Med et system fra SALTO er man fri for dyre og indviklede systemer og ender derimod med en smart løsning, der gør, hvad den skal.

Smartair

Gør sikkerheden i virksomheden så smart og brugervenlig som mulig med et SMARTair adgangskontrolsystem. I enhver virksomheds- eller erhvervsbygning er sikkerheden afgørende, da man bliver nødt til at holde styr på, hvem der kommer og går i bygningen.

Arx

Med et ARX-adgangskontrolsystem har du ikke kun det fulde overblik over aktiviteterne i bygningen, og hvem der kommer og går, men samtidig sikrer du også din bygning mod tyveri og indbrud. Og det hele foregår digitalt, hvilket maksimerer brugervenligheden og minimerer besværet.

Få fuldt overblik og kontrol med elektronisk adgangskontrol

Hvis du vil have fuldt overblik og kontrol over, hvad der sker i virksomhedens bygninger, er det elektroniske låse- og adgangskontrolsystem fra SimonsVoss løsningen. Systemet er opbygget af moduler med forskellige funktioner, hvilket gør, at løsningen kan skræddersys til den enkelte virksomhed. Eksempelvis kan SimonsVoss adgangskontrolsystemer give dig adgangs-, registrerings-, styrings-, hændelseslog- og overvågningsfunktioner, der giver dig det fulde overblik og maksimal kontrol over aktiviteterne i en given bygning. Systemet styres elektronisk, så du er fuldstændig fri for besværet og kan sove roligt om natten ved tanken om, at der er styr på virksomheden og dens bygninger.

Læs mere