SimonsVoss adgangskontrol på dørhåndtag

SimonsVoss

I en virksomhed er sikkerhed altid alfa og omega. For at beskytte både virksomheden og medarbejderne er det vigtigt, at man har styr på, hvem der kommer og går i virksomhedens bygninger, samt at man kan kontrollere, hvem der har adgang. Med et almindeligt låsesystem kan der hurtigt opstå problemer med mistede nøgler, for hvis blot én nøgle mangler, kan det blive nødvendigt at udskifte hele låsesystemet for igen at have sikkerheden i orden. Det kan hurtigt blive en dyr og besværlig affære for både virksomheden og dem, der har deres daglige gang i bygningen. Derfor kan det mange gange være det værd at se nærmere på et elektronisk system som SimonsVoss adgangskontrol.

Installation af elektronisk adgangskontrol fra SimonsVoss

Få fuldt overblik og kontrol med elektronisk adgangskontrol

Hvis du vil have fuldt overblik og kontrol over, hvad der sker i virksomhedens bygninger, er det elektroniske låse- og adgangskontrolsystem fra SimonsVoss løsningen. Systemet er opbygget af moduler med forskellige funktioner, hvilket gør, at løsningen kan skræddersys til den enkelte virksomhed. Eksempelvis kan SimonsVoss adgangskontrolsystemer give dig adgangs-, registrerings-, styrings-, hændelseslog- og overvågningsfunktioner, der giver dig det fulde overblik og maksimal kontrol over aktiviteterne i en given bygning. Systemet styres elektronisk, så du er fuldstændig fri for besværet og kan sove roligt om natten ved tanken om, at der er styr på virksomheden og dens bygninger.

Hør mere om løsningerne

Løsningerne fra SimonsVoss egner sig til mange forskellige formål – uanset om der er tale om en virksomhed, lejeboliger, et laboratorie, et institut, en bank, et sygehus eller noget helt andet, kan elektronisk adgangskontrol være med til at give den maksimale sikkerhed og tryghed. Vil du gerne lære mere om mulighederne med SimonsVoss adgangskontrol, der giver dig den fulde kontrol over, hvem der kommer og går, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.