Skip to main content

Skal I have udskiftet jeres Videx dørtelefon?

Skal I have udskiftet jeres virksomheds eller ejendoms Videx dørtelefon eller -porttelefonanlæg? Videx portelefoner er produkter til overkommelige priser. Hos KEYPARTNER står vi klar til at udskifte dem for jer.

Udskift jeres Videx porttelefonanlæg til en nyere version

Nu til dags er dørtelefoner og porttelefoner i stand til at blive kombineret med både adgangskontrol, smartphonestyring, automatiske dørlukkere og parkeringsanlæg. Skal I have udskiftet jeres gamle Videx dørtelefon til en nyere, kan vi hjælpe jer til en løsning.

Udskiftning af gamle Videx porttelefoner til nye er i dag langt mere overkommeligt end før, da alle nyere anlæg er bus baseret. Det betyder, at hvor man før skulle bruge seks ledere for at kunne bruge de eksisterende kabler, skal man i dag kun bruge to ledere.

Læs mere om forskellige typer af dørtelefon- og porttelefonanlæg

Videx

I skal vælge Videx dørtelefoni, fordi det:

  • Er et tidløst design
  • Kan tilpasses alle indgangspartier
  • Kan fås i analog og digital version
  • Har mulighed for indbygning af video og håndfri betjening

Kontakt os og hør mere om Videx

Vil I høre mere om mulighederne for at få udskiftet jeres gamle Videx dørtelefoner til nye, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi lytter til jeres behov og rådgiver ud fra det. Book et møde med os over telefonen eller via kontaktformularen nedenfor.

Ring til os nu på telefon 82 82 82 09 og tag en snak med os om jeres behov for dørtelefon.

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Dørautomatik

Den helt rigtige elektroniske dørlukker, som passer til jeres behov, er med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, der benytter sig af bygningen. Der findes to typer dørlukkere – den elektroniske dørlukker og den mekaniske dørpumpe. Vi står klar til at lytte til jeres behov inden for dørautomatik og rådgive ud fra det.
 

Låsesystemer

Et nyt låsesystem er med til at øge sikkerheden, uanset om der vælges et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved et låsesystem er, at det tunge nøglebundt kan byttes ud med en enkelt nøgle, som det er muligt at tildele forskellige adgangsniveauer. På denne måde har I fuld kontrol over hvilke døre, den enkelte bruger har adgang til.

Fremtidens dørtelefonanlæg

Med GSM dørtelefoni bevæger vi os væk fra de traditionelle dørtelefoner. Ved at bruge GSM nettet som opkaldsplatform kan alle tryk på dørtelefonanlægget ringe direkte til beboerens mobil- eller fastnettelefon. Det betyder at du kan lukke folk ind selvom du ikke er hjemme.

Læs mere

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med