Videx dørtelefon

Skal I have udskiftet jeres Videx dørtelefon?

Skal I have udskiftet jeres virksomheds eller ejendoms Videx dørtelefon eller -porttelefonanlæg? Videx portelefoner er produkter til overkommelige priser. Hos KeyPartner står vi klar til at udskifte dem for jer.

Videx porttelefonanlæg

Udskift jeres Videx porttelefonanlæg til en nyere version

Nu til dags er dørtelefoner og porttelefoner i stand til at blive kombineret med både adgangskontrol, smartphonestyring, automatiske dørlukkere og parkeringsanlæg. Skal I have udskiftet jeres gamle Videx dørtelefon til en nyere, kan vi hjælpe jer til en løsning.

Udskiftning af gamle Videx porttelefoner til nye er i dag langt mere overkommeligt end før, da alle nyere anlæg er bus baseret. Det betyder, at hvor man før skulle bruge seks ledere for at kunne bruge de eksisterende kabler, skal man i dag kun bruge to ledere.

Læs mere om forskellige typer af dørtelefon- og porttelefonanlæg

Kontakt os

Vil I høre mere om mulighederne for at få udskiftet jeres gamle Videx dørtelefoner til nye, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi lytter til jeres behov og rådgiver ud fra det. Book et møde med os over telefonen eller via kontaktformularen nedenfor.

Ring til os nu på telefon 82 82 82 09 og tag en snak med os om jeres behov for dørtelefon.

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.