Skip to main content

Låsesystemer fra Ruko

Inden for låsesystemer, nøgler og adgangskontrol er Ruko blandt de førende i Danmark. Det skyldes, at de leverer løsninger til både private og erhverv, hvor sikkerhed og fleksibilitet er i top. Det gælder, uanset om der er tale om sikring af en enkelt dør eller et kompliceret låsesystem med særlige tilpasninger.

Særligt til erhvervsbygninger som kontorer, lagre, banker og lignende vil et låsesystem fra en anerkendt leverandør som Ruko være at foretrække. På den måde kan man være sikker på at ende med en skræddersyet løsning, hvor der både er fokus på et høj niveau af sikkerhed og brugervenlighed.

Ruko nøgler

Fordele ved et patenteret låsesystem:

  • Nøgler er sikret mod kopiering
  • Låsen kan ikke bores eller dirkes op
  • En nøgle til alle døre med forskellige adgangskombinationer
  • Kan tilpasses dit behov

Få professionel rådgivning hos KEYPARTNER

Hos KEYPARTNER er vi eksperter inden for alt, hvad der har med låsesystemer at gøre. Vi kan levere et stort antal løsninger inden for både digitale og almindelige låsesystemer, og vi arbejder med at skræddersy vores løsninger, så vi leverer det bedst mulige produkt til den enkelte virksomhed.

Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvilke fordele et låsesystem fra Ruko kan have for dig.
Ring til os på telefon 82 82 82 09 eller udfyld formularen nedenfor. 

Adgangskontrol

Rigtig mange arbejdspladser anvender i dag et elektronisk låsesystem. Det skaber nemlig stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden – og ikke mindst hvornår. Dertil er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift – eller ved eksempelvis nye beboere i boligforeningen eller udflytning af gæster fra hoteller.

Dørtelefonanlæg

Med en dør- eller porttelefon sikrer I jer, at medarbejdere/beboere kan give og afvise adgang. Dørtelefon- og porttelefonanlæg holder uvedkommende ude og virker derved præventivt i forhold til kriminalitet. Dørtelefon med kamera og audio har dog den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.
 

Dørautomatik

Den helt rigtige elektroniske dørlukker, som passer til jeres behov, er med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, der benytter sig af bygningen. Der findes to typer dørlukkere – den elektroniske dørlukker og den mekaniske dørpumpe. Vi står klar til at lytte til jeres behov inden for dørautomatik og rådgive ud fra det.
 

Rukos Triton låsesystem

Blandt Rukos smarte låsesystemer findes låsesystemet Triton. Fordelen ved dette låsesystem er ikke kun, at det er helt nyt og udviklet med en særlig nyudviklet teknologi, der sikrer det højeste niveau af sikkerhed, men også at det er patenteret. At et låsesystem er patenteret betyder nemlig, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler, hvilket i sig selv er en sikkerhed.

Triton systemet er kort sagt en videreudvikling af de tidligere låsesystemer fra Ruko, hvorfor man får alt det gode fra producentens tidligere lanceringer, samtidig med at man får ekstra sikkerhed. Det skyldes, at tromlen har en paracentrisk udformning, hvilket gør, at låsen er stort set umuligt at dirke op.

Samtidig giver Triton systemet et højt niveau af brugervenlighed, da hver bruger kan nøjes med én nøgle, selvom der skal gives adgang til lokaler med forskellige sikkerhedsniveauer. Eksempelvis er det vitalt med øget sikkerhed ved adgang til lokaler med dyre IT-systemer, mens det ikke er så vigtigt for rengøringslokaler og lignende. Med Triton-systemet får man altså en helt tilpasset løsning, der kombinerer brugervenlighed med utrolig høj sikkerhed.

Læs mere
Rukos triton låsesystem