Ruko nøgler

Låsesystemer fra Ruko

Inden for låsesystemer, nøgler og adgangskontrol er Ruko blandt de førende i Danmark. Det skyldes, at de leverer løsninger til både private og erhverv, hvor sikkerhed og fleksibilitet er i top. Det gælder, uanset om der er tale om sikring af en enkelt dør eller et kompliceret låsesystem med særlige tilpasninger.

Særligt til erhvervsbygninger som kontorer, lagre, banker og lignende vil et låsesystem fra en anerkendt leverandør som Ruko være at foretrække. På den måde kan man være sikker på at ende med en skræddersyet løsning, hvor der både er fokus på et høj niveau af sikkerhed og brugervenlighed.

Ruko låsesystemer og nøgler er sikre
Rukos Triton låsesystem

Rukos Triton låsesystem

Blandt Rukos smarte låsesystemer findes låsesystemet Triton. Fordelen ved dette låsesystem er ikke kun, at det er helt nyt og udviklet med en særlig nyudviklet teknologi, der sikrer det højeste niveau af sikkerhed, men også at det er patenteret. At et låsesystem er patenteret betyder nemlig, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler, hvilket i sig selv er en sikkerhed.

Triton systemet er kort sagt en videreudvikling af de tidligere låsesystemer fra Ruko, hvorfor man får alt det gode fra producentens tidligere lanceringer, samtidig med at man får ekstra sikkerhed. Det skyldes, at tromlen har en paracentrisk udformning, hvilket gør, at låsen er stort set umuligt at dirke op.

Samtidig giver Triton systemet et højt niveau af brugervenlighed, da hver bruger kan nøjes med én nøgle, selvom der skal gives adgang til lokaler med forskellige sikkerhedsniveauer. Eksempelvis er det vitalt med øget sikkerhed ved adgang til lokaler med dyre IT-systemer, mens det ikke er så vigtigt for rengøringslokaler og lignende. Med Triton-systemet får man altså en helt tilpasset løsning, der kombinerer brugervenlighed med utrolig høj sikkerhed.

Få professionel rådgivning hos KeyPartner

Hos KeyPartner er vi eksperter inden for alt, hvad der har med låsesystemer at gøre. Vi kan levere et stort antal løsninger inden for både digitale og almindelige låsesystemer, og vi arbejder med at skræddersy vores løsninger, så vi leverer det bedst mulige produkt til den enkelte virksomhed.

Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvilke fordele et låsesystem fra Ruko kan have for dig. Ring til os på telefon 82 82 82 09 eller udfyld formularen nedenfor. 

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.