Nøglebestilling| 82 82 82 09
Fra analog dørtelefoni til dørtelefon med app

Fra analog dørtelefoni til dørtelefon med app

Dørtelefoner er en teknologi, der har været igennem en rivende udvikling de senere år, og i dette indlæg får du svar på to spørgsmål: Hvordan virker en dørtelefon og hvad koster en dørtelefon?

Fra analog til digital video

Det er ikke mange år siden, at dørtelefoni var en helt ny ting på det danske marked, men i dag ser man efterhånden de smarte dørtelefoner på de fleste lejlighedsopgange, boligkomplekser samt ved mange virksomheder. Audio dørtelefonen anvendes stadig mange steder og tillader beboeren at snakke med den person, der ønsker at blive lukket ind samt at låse opgangsdøren op med et tryk på en knap.

Teknologien udvikler sig

Teknologien har dog været gennem en rivende udvikling siden de første dørtelefoner blev monteret, og i dag vælger flere at få installeret en video- og audiodørtelefonen, der både har kamera og lyd. Det betyder, at brugeren ikke blot kan høre, men også se, hvem der ringer på sin dør.
Det nyeste teknologiske skud på stammen er dørtelefon med app. Via din app får du besked om, at en gæst ringer på dørtelefonen, og med et tryk på mobilen kan du åbne døren for vedkomne. På den måde kan du låse døren op for dine gæster, helt uden at rejse dig, og du kan lukke en håndværker ind, uden du behøver at hjemme.

Hvordan virker en dørtelefon?

Ved begge typer dørtelefoner er der placeret et element uden for opgangen, og et element i hver lejlighed. Ved lejlighedsopgangen kan gæster ringe på hos de enkelte lejligheder, mens beboerne fra deres lejlighed kan løfte røret og tale med gæsten, der står uden for opgangen. Hvis der er kamera, kan beboeren desuden se personen, der ringer på.

En dørtelefon til dine behov

Hos KEYPARTNER kan vi skræddersy forskellige løsninger, så de bliver tilpasset specifikke behov samt byggeriets æstetik. Vi har for nyligt haft et større projekt på Østerbrogade med installering af Scantron dørtelefon anlæg med video, kombineret med Smart Air adgangskontrol. Designudseende på anlægget er bruneret messing, så det er blevet en integreret del af resten af bygningens udseende. En lægeklinik i samme opgang har desuden fået opsat et doktorrelæ, der er tidsstyret og åbner døren med det samme, når der ringes på. På den måde slipper klinikkens medarbejdere at skulle åbne døren for hver eneste patient med en lægetid.

Dørtelefoner skaber øget sikkerhed i boligforeninger

En dørtelefon giver øget sikkerhed og tryghed for både beboerne og boligselskabet, da man på den måde kan kontrollere, hvem der kan komme ind i de forskellige opgange. Med en dørtelefon, er det kun beboerne selv, der har adgang samt dem, de vælger at lukke ind, og flere boligkomplekser har erfaret en nedgang i tyverier og ubudne gæster, efter montering af dørtelefon.
”Super arbejde! Samarbejdet har været snorlige fra start til slut, og vi har ikke en finger at sætte på leverancen.”, skriver Stefan Sahl på Trustpilot, efter KEYPARTNER installerede nye dørtelefoner i andelsforening på Nørrebro for ham.

Hvad koster en dørtelefon?

Dørtelefoner fås i mange forskellige prisklasser, og prisen afhænger derfor af, hvilket system, du vælger og hvilke funktioner dørtelefonen skal have. Som udgangspunkt er en dørtelefon med både lyd og billede dyrere end en dørtelefon kun med lyd. Det er derfor svært endegyldigt at besvare spørgsmålet, ”Hvad koster en dørtelefon?”.

 

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en dørtelefon, kan KEYPARTNERS kontaktes på 70 88 56 93. Her stiller vi med glæde vores erfaring og viden til rådighed, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

”Professionelt arbejde. Keypartner svarede hurtigt og præcist på vores opfordring til at give et tilbud på udskiftning af dørtelefoner i ejendommen. Arbejdet blev udført til tiden og uden overraskende ekstraomkostninger.”, siger Birthe Pedersen i en anmeldelse fra Trustpilot

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko