Skip to main content
Fra analog dørtelefoni til dørtelefon med app

Fra analog dørtelefoni til dørtelefon med app

Dørtelefoner er en teknologi, der har været igennem en rivende udvikling de senere år. Måske trænger jeres virksomhed eller boligforening til en opgradering af jeres nuværende dørtelefon og ønsker at blive klogere på mulighederne? Så læs med her! Udover at blive klogere på den teknologiske udvikling inden for dørtelefoner, vil vi i dette indlæg også besvare: Hvordan virker en dørtelefon og hvad koster en dørtelefon?

Fra analog til digital video

Det er ikke mange år siden, at dørtelefoni var en helt ny ting på det danske marked, men i dag ser man efterhånden de smarte dørtelefoner på de fleste lejlighedsopgange, boligkomplekser og i mange virksomheder. Audio dørtelefonen anvendes stadig mange steder og tillader beboeren at snakke med den person, der ønsker at blive lukket ind samt at låse opgangsdøren op med et tryk på en knap.

Teknologien har dog været gennem en rivende udvikling siden de første dørtelefoner blev monteret, og i dag vælger flere at få installeret en video- og audiodørtelefonen, der både har kamera og lyd. Det betyder, at brugeren ikke blot kan høre, men også se, hvem der ringer på sin dør.

LÆS OGSÅ: Dørtelefon og porttelefonanlæg i København og omegn

dørtelefon den nyeste teknologi

Teknologien inden for dørtelefoni udvikler sig med hastige skridt. De nyeste skud på stammen er dørtelefon med video og mulighed for åbning via app. 

Teknologien udvikler sig

Det nyeste teknologiske skud på stammen er dørtelefon med app. Via din app får du besked om, at en gæst ringer på dørtelefonen, og med et tryk på mobilen kan du åbne døren for vedkommenede. På den måde kan du låse døren op for dine gæster, helt uden at rejse dig, og du kan lukke en håndværker ind, uden du behøver at hjemme.

Sådan virker IP dørtelefoni løsning fra f.eks. Scantron

Med Scantrons GSM mobil dørtelefoni har du mulighed for at åbne døren samt kommunikere med gæster foran dørstationen via mobilen eller fastnettelefon. Når gæsten ringer på, får du et opkald på telefonen og du skal blot taste ”7” på telefontastaturet for at åbne op for vedkommende.

Hvordan virker en dørtelefon?

Ved begge typer dørtelefoner er der placeret et element uden for opgangen, og et element i hver lejlighed. Ved lejlighedsopgangen kan gæster ringe på hos de enkelte lejligheder, mens beboerne fra deres lejlighed kan løfte røret og tale med gæsten, der står uden for opgangen. Hvis der er kamera, kan beboeren desuden se personen, der ringer på.

En dørtelefon til jeres behov

Hos KEYPARTNER kan vi skræddersy forskellige løsninger, så de bliver tilpasset specifikke behov samt byggeriets æstetik. Vi har for nyligt haft et større projekt på Østerbrogade med installering af Scantron dørtelefon anlæg med video, kombineret med Smart Air adgangskontrol. Design og udseende på anlægget er i bruneret messing, så det er blevet en integreret del af resten af bygningens udseende. En lægeklinik i samme opgang har desuden fået opsat et doktorrelæ, der er tidsstyret og åbner døren med det samme, når der ringes på. På den måde slipper klinikkens medarbejdere at skulle åbne døren for hver eneste patient med en lægetid.

Dørtelefon i boligforening Østerbro

Dørtelefoner skaber øget sikkerhed i boligforeninger

En dørtelefon giver øget sikkerhed og tryghed for både beboerne og boligselskabet, da man på den måde kan kontrollere, hvem der kan komme ind i de forskellige opgange. Med en dørtelefon, er det kun beboerne selv, der har adgang samt dem, de vælger at lukke ind, og flere boligkomplekser har erfaret en nedgang i tyverier og ubudne gæster, efter monteringen af en dørtelefon.

Hvad koster en dørtelefon?

Dørtelefoner fås i mange forskellige prisklasser, og prisen afhænger derfor af, hvilket system, du vælger og hvilke funktioner dørtelefonen skal have. Som udgangspunkt er en dørtelefon med både lyd og billede dyrere end en dørtelefon kun med lyd. Det er derfor svært endegyldigt at besvare spørgsmålet, ”Hvad koster en dørtelefon?”.

Skal jeres boligforening eller virksomhed have installeret dørtelefon?

KEYPARTNER har i flere år monteret og repareret adskillige dørtelefoner i hele København og omegn. Og vores kunder er mere end glade for deres installationer:

”Super arbejde! Samarbejdet har været snorlige fra start til slut, og vi har ikke en finger at sætte på leverancen.”, skriver Stefan Sahl på Trustpilot, efter KEYPARTNER installerede nye dørtelefoner i andelsforening på Nørrebro for ham.

”Professionelt arbejde. Keypartner svarede hurtigt og præcist på vores opfordring til at give et tilbud på udskiftning af dørtelefoner i ejendommen. Arbejdet blev udført til tiden og uden overraskende ekstraomkostninger.”, siger Birthe Pedersen i en anmeldelse fra Trustpilot.

Skal I have monteret en ny dørtelefon i boligforeningen eller virksomheden? Så tøv ikke med at kontakte KEYPARTNER på 82 82 82 09. Vi stiller med glæde vores erfaring og viden til rådighed, så vi kan finde den bedste løsning til jer. Vi giver ligeledes gerne et uforpligtende tilbud på jeres dørtelefonanlæg.

Dørtelefon i boligforening