Nøglebestilling| 82 82 82 09
Indbrud gennem vindue, du kan sikre dig med vindueslås

Tyverisikring af vinduer / indbrudsikring af vinduer

Tyverisikring af vinduer – Sådan undgår du indbrud gennem vinduerne

Det tager kun tyven ét minut at bryde et vindue op, og tyven bruger kun fem til ti minutter på at rydde et hus. Denne artikel fra KEYPARTNER omhandler, hvordan man bedst kan sikre sine vinduer mod indbrud.

Indbrudstyvene skræmmes ikke nemt væk

Hvis indbrudstyven har tid og ro til at bryde ind i en husstand, er der meget få ting, der kan skræmme vedkommende væk. Høje hække, få naboer i nærområdet og et lydt område kan blandt andet give personen tid og ro til at bryde ind.

Der er dog effektive tiltag, der kan skræmme indbrudstyven væk. Den ene ting er, når naboer opdager indbruddet. I langt de fleste tilfælde vil dette resultere i, at indbrudstyven opgiver og stikker af fra ejendommen.

Et andet effektivt tiltag er tyverialarmer. Disse er gode at bruge, da de har en præventiv effekt: Alarm-klistermærkerne betyder ofte, at tyven vil genoverveje, om det nu også er smart at gå på rov i husstanden, velvidende at alarmen kan afsløre vedkommende.

Hvis indbrudstyven derimod ikke bliver opdaget og ikke er bange for tyverialarmer, anbefaler KEYPARTNER dette: Forstærk vinduerne så der ikke er mulighed for at bryde ind i husstanden gennem dem.

Hvordan sikrer man husstandens vinduer bedre?

vinduessikring
Mange vinduer i danske husstande er ikke sikret godt nok. Hvis ikke vinduerne er sikret, er det næsten lige så nemt for tyven at brække vinduet op, som det er at skære med en varm kniv i blødt smør. For at holde indbrudstyvene væk, skal der mere til. Der skal monteres vindueslåse eller forstærkede vindueshasper. Vindueshasperne er nemlig ofte det første, der brydes op, når en indbrudstyv bryder ind i en husstand. Med vindueslåse og forstærkede vindueshasper er hjemmet betydeligt bedre sikret mod indbrud, da disse vindueslåse kan modstå indbrudsforsøg med koben, hammer, metalbor og skruetrækker, og de er testet til at modstå tryk/træk på ca. 650 kg. Normale vindueshasper kan brækkes op med skruetrækker efter 20 sekunders indbrudsforsøg, hvorimod forstærkede vindueshasper modstår over 11 minutters indbrudsforsøg. De 11 minutter er forskellen, der kan afgøre om tyven skaffer sig adgang, eller om tyven må opgive sit foretagende.
Ikke nok med at vindueslåse og forstærkede vindueshasper er yderst effektive – vindueslåsen har også en refleks monteret udadtil, så indbrudstyvene kan se, at det pågældende hjem er tyverisikret. Sikring af vinduer er et solidt bolværk mod indbrud.

Læs hvilke kommuner du er i størst fare for indbrud her.

Vi sikrer ofte vinduerne sidst

Flere danskere får sikret dørene i husstanden, men glemmer sommetider at sikre vinduerne, selvom 50% af alle indbrud sker gennem vinduer. Tidligere indbrudstyve fortæller også, at vinduer med større sikkerhedskrav er sværere at brække op og er et kæmpe problem for indbrudstyve. Hos KEYPARTNER er vi eksperter i at sætte os i tyvens sted og finde de punkter i din ejendom, som er særlige sårbare overfor Indbrud. Og vi oplever ofte, at en sikring af vinduerne er presserende.

Vindueslåse, forstærkede hasper, tyverialarmer og mekaniske låse er med til at sikre din husstand bedre og skræmme indbrudstyvene væk.

Vil I sikre jeres vinduer bedre?

KEYPARTNER tilbyder Rukos, Assa Abloys samt Abus’ vindueslåse og forstærkede vindueshasper, der er blandt de aller sikreste på markedet. De kan monteres i træ-, plastik- såvel som aluminiumsvinduer. Det anbefales fra KEYPARTNER, at der installeres to vindueslåse i hvert vindue.

Vi kan installere vindueslåse for dig, hvis du bor i København og omegn. Nogle af de bydele, vi rykker ud til, er Nordsjælland, Bagsværd, Brønshøj, Charlottenlund, Frederiksberg, Glostrup, Hellerup, Herlev, Hvidovre, Nørrebro, Rødovre, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro og Østerbro

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko