Nøglebestilling| 82 82 82 09
Adgangskontrol i København, Nørrebro, Vesterbro og Østerbro

Adgangskontrol case i Ballerup

KEYPARTNER har lige nu en case for et firma i Ballerup. KEYPARTNER har derfor været i fuld gang med at sætte adgangskontrol op for firmaet. Det valgte system er SALTO, som sætter både sikkerhed og brugervenlighed i fokus. adgangskontrol i ballerupSALTO er et smart og fleksibelt låsekontrolsystem, der bliver skræddersyet til den enkelte arbejdsplads. Der kan oprettes forskellige funktioner inden for adgangskontrol såsom hændelsesaktivitetslog, tidsregistrering.

Sikkerhed og effektivitet

“Høj kvalitet i både sikkerhed og brugervenlighed”

Hos firmaet skal systemet sættes op i forbindelse med deres nye udvidelse med ekstra kontorer. Derved skal hvert kontor/værelse have en scanner, så folk kan låse sig ind via. et kort. Dette er en smart og god løsning, da systemet er pålideligt inden for både sikkerhed og effektivitet. adgangskontrol i ballerupMed SALTO kan man nemt ved brug af Real-Time kontrol administrere, hvem der har adgang, oprette nye brugere og redigere/slette eksisterende brugere. Denne løsning er derved fremtidssikker, da man slipper for at skulle skifte alle låse, hvis blot en enkelt hovednøgle bliver væk eller lignende. I stedet kan man bare gå ind og deaktivere en brik eller et kort.

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko