Skip to main content
Dørtelefonanlæg og adgangskontrol

Nyt dørtelefonanlæg & adgangskontrol i ejerforening

KEYPARTNER har installeret nyt video- dørtelefonanlæg og adgangskontrol hos en ejerforening på Østerbro. I videoen kan du følge med i sagen, fra montering og installation af produktet hos kunden, til det endelige resultat. Som hvis vi selv skal sige det, er blevet ret godt.

Opgradering der skal øge sikkerheden i bygningen

Bygningen på Østerbro havde tidligere et audioanlæg, som trængte til en opgradering. Ejerforeningen ønskede først og fremmest at tilføje endnu et niveau af sikkerhed til deres bygning. Foreningen ville gøre det muligt for beboere og bygningens lægepraksis, at tale med og se folk inden disse blev lukket ind. Ønsket var at det skulle være nemmere at kontrollere hvem der får adgang, og derved skabe tryghed for dem der skal opholde sig i bygningen.

LÆS OGSÅ: Dørtelefon og porttelefonanlæg i København og omegn

Samtidig ønskede ejerforeningen at få monteret et fleksibelt låsesystem, der ikke gik på kompromis med sikkerheden, hvis f.eks. en beboer skulle miste en nøgle. Foreningen ville gerne undgå at hvis en nøgle skulle blive væk at hele systemet skulle skiftes.

Alle disse behov skulle ligeledes matche bygningens æstetik og historie.

LÆS OGSÅ: Adgangskontrol giver mange muligheder

Fremtidssikrede løsninger

Med udgangspunkt i ejerforeningens behov fandt KEYPARTNER frem til en fordelagtig løsning, der indebar en kombination af et video- dørtelefonanlæg og et adgangskontrolsystem. Kombinationen giver foreningen et skub ind i det 21 århundrede sikkerhedsmæssigt, og imødekommer bygningens historie designmæssigt.

Dørtelefonanlæg med audio og video

Ejerforeningen valgte at få installeret en Scantron dørstation med både video og audio ved deres port. Derved er det muligt for bygningens beboere og medarbejderne i lægepraksissen at se hvem, der står foran porten og ønsker adgang til bygningen. På den måde er det blevet nemmere for brugerne at give adgang, men også at afvise uvedkommende. Et dørtelefonanlæg med video skaber derfor en større sikkerhed og tryghed for beboere og medarbejdere.

Scantrons modeller er yderst brugervenlige. Dørtelefonen ringer, når der er besøg og døren åbnes nemt ved tryk på en enkel knap. Dørtelefonerne er enkelte i sin form, men knivskarp i forhold til design og funktion. Kunden på Østerbro valgte at få fremstillet en special-designet dørstationen i bruneret messing, så den matcher bygningens udtryk, historie og arkitektur. Til baggården faldt valget på to af Scantrons mest solgte dørstationer, som ses i ovenstående video.

Med Scantron dørtelefoner er det muligt at kombinere adgangskontrol, automatiske dørlukkere og andre systemer. I denne case valgte kunden også at implementere adgangskontrol i bygningen.

Resultat før og efter billeder af dørtelefon
Til venstre ses ejerforeningens tidligere audio anlæg. Til højre fremgår den nye installation af video- dørtelefonanlæg og adgangskontrol installeret af KEYPARTNER.

LÆS OGSÅ: Scantron dørtelefon – pålidelig og prismæssigt overkommeligt

Brugervenligt adgangskontrolsystem

Et almindeligt låsesystem kan hurtigt volde problemer, hvis en nøgle mistes. Det kan resultere i at man er nødsaget til at skifte hele systemet for at bevare sikkerhedsniveauet. For at undgå det scenarie valgte ejerforeningen at få installeret et SMARTair adgangskontrolsystem.

SMARTair elektroniske låse er en smart og fleksibel løsning, som giver overblik over bygningens sikkerhedsstatus. Systemet gør det nemt at styre, identificere og opdatere nøjagtigt hvem, der kan åbne hvilke døre. Tabte eller stjålne nøglebrikker kan igennem SMARTairs software hurtigt og nemt annulleres eller genudstedes. Hvilket fremadrettet vil hjælpe ejerforeningen, hvis en nøglebrik skulle blive væk.

LÆS OGSÅ: SMARTair system- øg sikkerheden i din virksomhed

Trænger jeres sikkerhed til en opgradering?

En sikring hos boligforeninger starter altid med en dialog. Der er forskellige behov, alt afhængig af hvilken boligforening det drejer sig om, og om ejendommen er af ældre eller nyere dato. Der bør tages højde for både beboernes, bestyrelsen og administrationens ønsker og oplevelser om sikringsbehovet i ejendommen.

Et dørtelefonanlæg og adgangskontrol kan være en rigtig god ide at installere når man bor i en ejerforening eller har en virksomhed med meget persontrafik. Det skaber tryghed og øger sikkerheden, da man ikke længere skal være usikker på hvem, der bliver lukket ind i bygningen. KEYPARTNER tilbyder komplet installation af dørtelefon, porttelefon og adgangskontrol, men vi tilbyder også udskiftning eller renovering af eksisterende anlæg.

Trænger jeres bygning, ejerforening, eller virksomhed til en opgradering? Så tøv ikke med at kontakte KEYPARTNER. Vi står klar til en uforpligtende snak om hvordan I kan gøre hverdagen mere fleksibel, og øger sikkerheden i jeres bygning.

Det er værd at vide om adgangskontrol og dørtelefonHvad er en dørtelefon?

En dørtelefon gør det muligt for dig at give andre adgang til dit hjem eller virksomhed. Dermed tilføjer dørtelefoner sikkerhed til bygningen, da indgangsdøre kan låses af og åbnes ved behov via en knap. Den besøgende ringer ved ankomst på ved betjeningspanelet, hvorefter du bliver gjort opmærksom på den besøgende via den indbyggede buzzer. Derefter er der mulighed for at tale med den besøgende og vælge hvorvidt vedkommende skal have adgang til bygningen.

Hvorfor er en dørtelefon en god ide?

En dørtelefon er en god måde at sikre din virksomhed eller boligforening mod uvedkommende. Det skaber tryghed og fleksibilitet, da man har mulighed for hurtigt at nemt at lukke besøgende ind. Hvad er adgangskontrol? Adgangskontrol er et elektronisk låsesystem, der gør det muligt at åbne døre via chip, kort eller en smartphone. Brugeren slipper for at have flere nøgler, da man via en computer har mulighed for at tilegne brugeren forskellige rettigheder. På den måde kan man med samme nøgle have adgang til opgangsdør, lejlighedsdør, kælderdør osv.

Hvorfor er adgangskontrol en god ide?

adgangsmuligheder. Samtidig er adgangskontrol fordelagtigt fordi det giver mulighed for at spærre nøgler, hvis en brik mistes. På den måde går man ikke på kompromis med sikkerheden i virksomheden eller boligforeningen. Derudover slipper man også for at omlægge hele låsesystemet. Hærværk, tyveri og indbrud i gården kan skabe stor utryghed blandt boligforeningens beboere. Det er et problem, der let kan løses, hvis foreningen sørger for at få ordentlig adgangskontrol til ejendommen.

Hvilke muligheder er der med adgangskontrol?

Der findes mange kombinationsmuligheder med adgangskontrol. Virksomheden eller boligforeningen kan med stor fordel kombinere systemet med dørautomatik, en dørtelefon eller et alarmsystem. Adgangskontrol giver ligeledes mulighed for tidsregistrering af medarbejdere i erhvervssammenhænge.