Vidste du at 50% af alle indbrud sker gennem vinduer

Rigtig mange ubudne gæster bryder ind gennem vinduer, fordi vi ikke sikre dem lige så godt, som vi har sikret vores døre.

I dag er det ikke kun indbrud du skal være bange for, desværre er der også en stigning i hjemmerøverier/overfald.

Hos KeyPartner kan du få Lindrucker vindueslåse og vindueshasper –  det er den sikreste lås/haspe, der findes på markedet. Det er dansk design, når det er bedst – fra NORM ARCHITECTS.

lindrucker vindueslås

 
 

Det er en god investering, at få sikret dine vinduer med gode vindueslåse og hasper.
Det vil give dig sikkerhed og tryghed – både når du er ude og hjemme, og ikke mindst når du og familien ligger og sover".

 

LINDRUCKER VINDUESLÅS
– gør dine vinduer indbrudsikre.

Vinduessikringen kan monteres i træ-, plastik- og aluminiums vinduer, ligegyldig om vinduet er sidehængt, topstyret, sprosset, Dannebrog, med dreje kip eller i fast karm. Og så er låsen lavet til at kunne modstå indbrud med bl.a. koben, skruetrækker, hammer, kiler og opboring med metalbor.

Hos Keypartner anbefaler vi, at du får monteret 2 Lindrucker vindueslåse per vindue.

Praktiske oplysninger

Vinduessikringen monteres på sidehængte, tophængte vinduer.

Udført i hærdet stål og zink med hvid (RAL 9010) overfladebehandling.

Testet af Teknologisk Institut efter EN 1627 anneks B RC 3 standard, som den eneste vindueslås i verdenen!

VINDUESHASPER FRA LINDRUCKER
– den bedste på markedet.

Som regel er hasperne det ubetinget svageste sted i en vindueskonstruktion. Derfor er det også hasperne, der giver efter først ved indbrud.

Lindrucker vindueshasper har vist sig at kunne modstå over 11 minutters indbrudforsøg. Hvor en almindelig haspe giver op efter højst 20 sekunders indbrudforsøg med en skruetrækker

Vindueshasperne er udført i børstet rustfrit stål, og er designet til at være en diskret og flot løsning, der passer til de fleste vinduer.

Hos KeyPartner anbefaler vi, at du får monteret 2 Lindrucker vindueshasper per vindue.

Bemærk, at der kan forekomme variationer i den børstede overflade, da haspen er håndlavet.

Hjælp?

Har I brug for hjælp til vinduessikring af jeres ejendom, er I mere end velkommen til at kontakte os. Hos KeyPartner lytter vi med glæde til jeres behov, og vejleder jer inden for den bedst mulige vinduessikring.

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.