Nøglebestilling| 82 82 82 09

Vidste du at 50% af alle indbrud sker gennem vinduer?

Rigtig mange ubudne gæster bryder ind gennem vinduer, fordi vi ikke sikre dem lige så godt, som vi har sikret vores døre.

I dag er det ikke kun indbrud du skal være bange for, desværre er der også en stigning i hjemmerøverier/overfald.

Hos KEYPARTNER kan du få vindueslåse og vindueshasper.  Det er den sikreste vindueslås/haspe, der findes på markedet. Asssa Abloy tilbyder en vindueslås, som er svær at bryde op, men nem at betjene

Det er en god investering, at få sikret dine vinduer med gode vindueslåse og hasper.
Det vil give dig sikkerhed og tryghed – både når du er ude og hjemme, og ikke mindst når du og familien ligger og sover".
vindueslaas

Gode grunde til, at du bør investere i vindueslåse:

  • Sikkerhedstjek af dit hjem
  • Sikring af dine værdier
  • Sov roligt om natten
  • Nyd din ferie i ro og mag

Vi du have et gratis sikkerhedstjek?

Har I brug for hjælp til vinduessikring af jeres bolig, er I mere end velkommen til at kontakte os. Hos KEYPARTNER lytter vi med glæde til jeres behov, og vejleder jer inden for den bedst mulige vinduessikring. Ring blot til os på telefon 82 82 82 09 eller send os en besked i formularen nedenfor, så tager vi kontakt til jer.

Indbrudssikring

Med så mange indbrud i Danmark, er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at forhindre indbrud i netop din bolig. Til det formål findes der både mekanisk og elektronisk tyveri- og indbrudssikring. Det indbefatter bl.a. låsevindueslåse, gitre, alarm og videoovervågning.
 

Tyverialarm

Gør dit hjem sikkert med en tyverialarm. Der er mange fordele med en tyverialarm - både i hus og lejlighed. Det øger sikkerheden mod henholdsvis tyveri, hjemmerøveri og generelt ubudne gæster. Hos KEYPARTNER sætter vi kunden i fokus og tilbyder et komplet skræddersyet system. Du vælger derfor selv hvilke funktioner, din tyverialarm skal have.

Videoovervågning

Hos KEYPARTNER tilbyder vi også kamera- og videoovervågning til privat. Med et videoovervågningssystem har du altid tage et kig inden for i din privatejendom. Vi leverer og installerer udelukkende de bedste overvågningssystemer med fokus på høj kvalitet, maksimum sikkerhed og brugervenlighed.

Hvordan sikrer man husstandens vinduer bedre?

Mange vinduer i danske husstande er ikke sikret godt nok. Hvis ikke vinduerne er sikret, er det næsten lige så nemt for tyven at brække vinduet op, som det er at skære med en varm kniv i blødt smør. For at holde indbrudstyvene væk, skal der mere til. Der skal monteres vindueslåse eller forstærkede vindueshasper. Vindueshasperne er nemlig ofte det første, der brydes op, når en indbrudstyv bryder ind i en husstand. Med vindueslåse og forstærkede vindueshasper er hjemmet betydeligt bedre sikret mod indbrud, da disse vindueslåse kan modstå indbrudsforsøg med koben, hammer, metalbor og skruetrækker, og de er testet til at modstå tryk/træk på ca. 650 kg.

Læs mere

Hos KEYPARTNER kan vi hjælpe dig med

Elektroniske låse

Låse

Omstilling af lås

Skade ved indbrud

Kontakt os uforpligtende

Få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Footer Logo
Vil du have en sikkerhedsløsning der holder?
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.
Døgnvagt 24/7

KONTAKT OS

  • Øster Søgade 36, 1357 København K
  • 82 82 82 09
  • info@keypartner.dk
  • CVR-Nr. 36963964

CERTIFICERET AF

Cerfidan
forsikring og pension
Ruko