Fungerer dine dørlåse efter hensigten?

Vent ikke med udskiftning af din dørlås, til der allerede har været indbrud. Hos KeyPartner oplever vi generelt, at vi danskere tænker, at vi er sikret mod indbrud, så længe der sidder låse på døren.

Dette er dog langt fra tilfældet, da en stor del af de dørlåse, der sidder rundt omkring i de danske hjem er forældede.

Det er for nemt at begå indbrud i danske hjem

Danmark har det største antal indbrud per indbygger sammenlignet med vores nabolande. Det er for nemt for tyven at komme ind i de danske boliger.

Du har dog rigeligt med muligheder for at sikre dit hjem bedre. Du kan få udskiftning af din gamle dørlås til en elektroniske lås eller en nyere, mere sikker mekaniske låse.

De fleste forsikringsselskaber giver i dag rabat på policen, hvis du har godkendte låse på døre og vinduer".

Lås til lejlighedsdøre

Lås til lejligheden

Bor du i lejlighed, er der en vis sandsynlighed for, at det er et gammelt byggeri. Er der ikke blevet skiftet låse for nylig, øger det risikoen for uvelkomment besøg i dit hjem. Derfor kan det være, at det er tid til udskiftning af din lås. Hos KeyPartner har vi stor erfaring med udskiftning af lås i lejligheder, hvilket kommer dig til gode. Der bruges nemlig andre låse i lejligheder end i huse, da dørene oftest er under 40mm tykke. Da det er en opgave, vi har udført mange gange, er det ikke længere nogen udfordring – og derfor kan vi tilbyde en rigtig god udskiftning af lås pris. Hvis det er tid til at udskifte lås i lejligheden, bør du altså kaste et ekstra blik på vores pris på udskiftning af lås.

Få en god pris på udskiftning af lås

Vil du undgå at betale for meget, så vælg os til udskiftning af dine låse. Vores kompetencer og erfaring gør, at vi kan tilbyde en yderst konkurrencedygtig udskiftning af lås pris. Hvis du eksempelvis bor i lejlighed med en dør på under 40mm i tykkelsen, vil du kunne få en helt ny smækkasselås inkl. Levering og montering for blot 1600 kr. inkl. Moms. Bor du i hus med en dør på over 40mm i tykkelsen, skal du ikke snydes for en god pris på udskiftning af lås. Du kan nemlig få en ekstralås med cylinder både indvendig og udvendig inkl. 3 nøgler, levering og montering for 2350 kr. inkl. moms. Ønsker du samtidig at få omstillet den nøgle, du bruger i forvejen, mens vi er ude hos dig, koster det blot 400 kr. ekstra. Derfor skal du gå til os, hvis du vil nyde godt af en god pris på udskiftning af lås.

Lås til husdør

Kontakt

Har du brug for en omstilling af dine låse? Hos KeyPartner lytter vi til dine behov og rådgiver dig til den bedste løsning. Kontakt os på telefonnummer 82 82 82 09 eller via kontaktformularen nedenfor.

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.

Vent ikke til, at der allerede HAR været ubudne gæster – få en ordentlig sikkerhedsløsning INDEN da".

Har du brug for udskiftning af vindues- og dørlåse?

Kan du genkende et af nedenstående tilfælde, anbefaler vi, at du får udskiftet dine låse:

 • Hvis din lås er mere end 10 år gammel
 • Hvis du har mindre end to låse på din dør
 • Hvis du bor i en stuelejlighed eller i hus og har en vrider indvendigt på din dør
 • Hvis din terrassedør ikke har en cylinder
 • Hvis du bor i en stuelejlighed eller i hus uden ekstra sikring af vinduer (fx uden vindueslås)
 • Hvis du er i tvivl om, om dit hjem er tilstrækkeligt sikret

Lad KeyPartner hjælpe dig med udskiftning af din dørlås

Har du spørgsmål såsom:

 • Hvornår skal jeg få en lås?
 • Er det nok at få ny lås på hoveddøren?
 • Kan man nøjes med at udskifte låsecylinderen?
 • Vi har en stanglås, hvad gør man så?
 • Skal jeg vælge en ruko lås?
 • Kan en ekstra lås passe til samme nøgle som resten af huset?
Udskift til ny dørlås

Hos KeyPartner kan vi svare dig på alle disse spørgsmål. Kontakt os og få et gratis sikkerhedstjek, hvor vi sammen går hele din bolig igennem.