Skal du vælge en elektronisk dørlås?

Der er mange fordele ved at have en elektronisk dørlås med kode:

  • Du kan give din kode ud (fx pr. telefon) til folk, der skal ind.
  • Lav en kode om dagen (til fx. rengøring) og en anden om aftenen.
  • Hvis du gerne vil slippe for at rode rundt efter dine nøgler.

Sig farvel til nøglerne med en elektronisk dørlås

Med en elektronisk lås bliver dit liv mindre besværligt. I stedet for at skulle håndtere en fysisk nøgle skal du nemlig blot indtaste en kode for at komme ind i dit hjem. Du tænker måske ikke umiddelbart over det, men det kan faktisk være med til at gøre din hverdag langt mere bekvemmelig.

Du behøver ikke længere rende rundt og lede efter dine nøgler, når du skal skynde dig ud af døren og ikke kan huske, hvor du har lagt dem. Du behøver spekulere over, hvor du skal gøre af dine nøgler, når du er ude at løbe.

Du behøver ikke bekymre dig om, om dine børn kan miste nøglen, når de er i skole eller daginstitution. Og ja, du behøver heller ikke bruge en halv dag på at bakse nøglen op af lommen, når du står med hænderne fulde af indkøbsposer og bare gerne vil ind ad døren i en fart.

Kodelåse er kommet for at blive!

Udover at give dig mulighed for bekvemmelighed i hverdagen er elektroniske låse i dag mindst lige så sikre som mekaniske (traditionelle) låse, og de er efterhånden ikke meget dyrere. Afhængig af dørtype, dørtykkelse mm. er der altid en elektronisk lås, der passer til netop dig og dine behov.

Vi anbefaler en elektronisk lås fra Yale

Hos Keypartner anbefaler vi elektroniske dørlåse fra producenten Yale. De er produceret i et robust design og er lavet af et materiale, der kan tåle al slags vejr. Hertil er der lys i displayet, så du kan også nemt bruge låsene, når det er mørkt udenfor.

Yale Doorman display

Er din dør under 40 mm tyk, anbefaler vi Yale Easy.

Yale Easy er en enkelt elektronisk dørlås til både indadgående og udadgående døre, hvor du har op til to adgangskoder.
 

Mere info om Yale Easy

Yale Doorman display

Er din dør over 40 mm tyk, anbefaler vi Yale Doorman.

Yale Doorman er udviklet i samarbejde mellem Ruko og Yale. Målet har været at skabe en elektronisk dørlås, hvor nytænkning, sikkerhed og brugervenlighed er i højsædet.

Mere info om Yale Doorman

En elektronisk dørlås kan spare dig for mange bekymringer

Nogle af fordelene ved en elektronisk lås som Yale Doorman er, at den kan monteres på flere typer døre, fx trepunktslås, og du har flere muligheder inden for betjening: Om du vil bruge en fjernbetjening, nøglebrik, kode eller styring via mobilen er helt op til dig.

  • Du vil være sikker på, at der ikke er nøgler i omløb til dit hjem
  • Du behøver ikke bekymre dig om, om børnene mister nøglerne
  • Får I besøg af pårørende? Rengøring? Håndværkere? Tilføj og slet koder efter behov
  • Der er ingen omkostninger ved at tilføje og fjerne koder, som der ellers er ved en traditionel mekanisk lås

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.