Føler du dig sikker i dit hjem? Få videoovervågning til privaten

Hos KeyPartner tilbyder vi også kamera- og videoovervågning til privat. Med et videoovervågningssystem har du altid tage et kig inden for i din privatejendom. Vi leverer og installerer udelukkende de bedste overvågningssystemer med fokus på høj kvalitet, maksimum sikkerhed og brugervenlighed.

Vores medarbejdere er specialuddannede og sørger altid for, at din løsning monteres og installeres optimalt. Vi rådgiver dig til den bedste løsning for din privatbolig, og vi har et bredt udvalg af kamera overvågning, der er udviklet til privatboliger, som kan tilpasses dine behov.

videoovervågning privat

Beskyt hjemmet mod indbrud med videoovervågning

Udfyld vores formular eller ring til os på 82 82 82 09 og få et tilbud, der passer til din bolig.

kamera overvågning til private

Gennem din computer, tablet eller smartphone kan du altid koble dig på din videoovervågning. Dette gøres via en app, hvor du samtidigt selv kan sætte indstillingerne efter dine egne præferencer. Her kan du f.eks. sætte bevægelsessensorerne til at være ekstra sensitive om natten.

Vil du have sikret dit hjem yderligere, anbefaler vi, at du får monteret en tyverialarm sammen med videoovervågning.

Videoovervågning til privat

Kontakt os uforpligtende og få en optimal løsning, til lige præcis jeres behov

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.