KeyPartner er din låsesmed i København

Vi har kort udrykningstid i hele København.

Bor du i København, og mangler du en låsesmed? Så står vi hos KeyPartner altid parat til at rykke ud og hjælpe dig med det, du nu måtte have brug for. Klassikeren er, at man mister eller glemmer sin nøgle, og at man derfor ikke kan komme ind i sit eget hjem uden hjælp fra en låsesmed. Som låsesmed i København rykker vi ud i hele byen og hjælper med at bryde låse op, så folk igen kan komme ind i deres hus eller lejlighed. Det er dog ikke det eneste, vi laver – en låsesmed i København kan nemlig også være behjælpelig med at tyverisikre dit hus eller skifte dit gamle låsesystem ud med et nyere og mere moderne.

Hos KeyPartner har vi døgnvagt, hvilket betyder, at du kan ringe til os og få hjælp på alle tider af døgnet. Kommer du hjem og opdager, at der har været indbrud, eller har du brug for hjælp til at bryde en lås op, rykker vi ud og hjælper dig, uanset om det er weekend, nat eller helligdag. Derfor er vi en god låsesmed at have i baghånden, når man bor i København og gerne vil være forberedt på det hele.

Oplukning af låsesmed i København

Det får du hos KeyPartner:

KeyPartner har altid en låsesmed til oplukning klar i København.
Ring 82 82 82 09, vi har døgnvagt.

  • Hurtig udrykning
  • Faglærte og professionelle montører
  • Billige og faste priser
  • Døgnvagt – vi er altid klar til at hjælpe, døgnet rundt
  • Betaling med MobilePay & kontanter

OBS: Ved afbestilling mere end 5 min efter dit opkald koster det et gebyr på 400 kr. Gebyret opkræves fordi, vi gør alt, hvad vi kan, for at komme ud til dig hurtigst muligt og akut-opgaver som regel indebærer omstruktureringer blandt vores låsesmede.

Det er vigtigt at sikre sit hjem

I Danmark sker der hvert 14. minut et nyt indbrud. Det bliver til rigtig mange tusinde indbrud om året. Mange indbrud bliver begået i større byer som København, hvor der er mange mennesker, og hvor det derfor er nemt at forsvinde i mængden. Hvis man bor i København, kan det altså godt betale sig at gøre en ekstra indsats for at tyverisikre sit hus eller sin lejlighed. Heldigvis er der utroligt mange gode løsninger og muligheder, som man kan gøre brug af, hvis man ønsker at tyverisikre sit hjem – og der kommer hele tiden nye til. Som autoriseret låsesmed har vi hos KeyPartner stort kendskab til de forskellige løsninger, og vi holder os hele tiden opdateret om de nye teknologier og systemer, der bliver udviklet.

Samtidig har vi mange kunder i København, som vi hjælper på forskellige måder, og derfor kan vi fortælle dig lidt om, hvad der har virket andre steder. Har du først haft indbrud én gang, ved du, at det ikke er noget, man ønsker for nogen. Derfor bør du allerede i dag tænke over, om dit hus kan blive mere tyverisikret, end det allerede er. Hvis det er tilfældet, kommer vi hos KeyPartner gerne ud og ser nærmere på opgaven. På den måde kan vi hurtigt give dig svar på, hvad vi som låsesmed i København kan gøre for dig.

Sådan forgår en oplukning af dør

Oplukning af en dør foregår normalt ved, at låsesmeden kommer ud, og lukker din dør op med en låsepistol. Låsen tager på ingen måde skade af dette. Hvis der sidder en nyere lås, kan det nogle gange være nødvendigt at foretage en opboring dvs. at bore låsen op. Hvis der er brevsprække i døren, har vi hos KeyPartner et specialværktøj til at lukke døren op gennem denne.

Din sikkerhed ifm. en oplukning

For at være sikker på, at det er din bolig – beder vi om følgende:

  • sygesikringsbevis med din adresse
  • billedlegitimation

Du betaler på stedet – vi tager både imod kontanter og MobilePay.

KeyPartner er en låsesmed, der dækker hele København

Bor du i København, står vi hos KeyPartner altid til rådighed. Og det er uanset, om du bor i indre by eller i udkanten af byen. Selvom vores butik ligger i det centrale København, dækker vi hele København, og vi kører gerne lidt for at møde vores kunder på deres adresse. Vi dækker Østerbro, Vesterbro og Nørrebro. Men vi kører også gerne lidt længere ud til Valby, Vanløse, Søborg, Bagsværd og Brønshøj. Hvis du bor i eller tæt ved København, vil vi hos KeyPartner gerne agere din låsesmed.

Det gælder både i nødstilfælde, og når du vil have hjælp til eksempelvis et nyt og sikrere låsesystem i dit hjem i København. Vores store erfaring gør, at vi i samarbejde med dig kan finde frem til den løsning, der imødekommer dine ønsker og behov på bedste vis. Det skal desuden understreges, at vores service med døgnvagt gælder hele København og omegn. Er uheldet ude, må du altså ikke tøve med at ringe til os.

Kontakt

Ring til KeyPartner på telefon 82 82 82 09, så kommer vi ud og hjælper dig med en oplukning, så hurtigt som muligt.

Har du brug for rådgivning? Vi ringer dig op.





OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere her.